Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

małymiś

elektroniczna niania!!

Polecane posty

mam prosbe o opinie do osob ktore używały takiego sprzetu,czy sie sprawdził a moze totalna klapa,i ewentualnie jakie polecacie,dzieki:-)))

Gość kaja_451
daj sobie spooj z elektr. nianią,to jest do d.... naprawde,uwierz ze kazda mam ma intuicje kiedy dziecko cie potrzebuje i to jest niepotrzebne!

Ja tez chce kupic elektroniczna nianie. Nie wierze, ze intuicja mnie zbudzi w srodku nocy albo zawola z innego pokoju :O

Gość Elektryczna niania
a ja mogę śmiało polecić nianie.Niewiem czy w bloku jest ona potrzebna ,ale jeżeli mieszkasz w domku to tak.Kożystaliśmy z niej bardzo długo np wieszająvc pranie na tarasie(dzidziuś spał na pietrze) bardzo mi pomagała.Słyszałam płacz lub kaszel i mogłam reagować.Teraz mieszkam w bloku i zaraz urodze drugie dziecko ,ale mieszkając w 60m nie widze potrzeby kupowania jej znowu.

Gość maya luana
uzywam elektronicznej niani od lipca i moge polecic wszystkim mieszkajacym we wlasnym domu, bo w bloku niepotrzebna, chyba, ze mamy ochote na kawe u sasiadki

Moje 10-mne już dziecko śpi w osobnym pokoju i wierzcie każde marudzenie słyszę w nocy. A gdy moja córka była mała i przychodziła w nocy budził mnie szmer otwieranych drzwi- bo nie były zamkniete na klamkę. Natomiast mój mąż spał w najlepsze nawet gdy dzieci spały obok i płakały. Oczywiście gdy był jego \"dyżur\" budziłam go zeby wstawał, a co?!!!

hehe Azura u mnie podobnie;-))) przeprowadzam synka do jego pokoju a ze jescze jest mały i zaczyna sie dopiero przekrecać i jak mu to w koncu sie uda to nie wiem czy powrót z brzusia na plecki mu wyjdzie;-))) boje sie ze moge takiej akcji nie usłyszec

Gość maya luana
polecam firme chicco-sprawdzila sie

U nas się sprawdza i to idealnie - nie wyobrażam sobie jej nie mieć. Nie używamy jej jednak w nocy tylko w czasie drzemek dziennych, ponieważ mieszkamy w domu. Czasem się wyskoczyło pranie wywiesić lub posiedzieć w ogródku czy zwyczajnie w trakcie krzątaniny po innych pomieszczeniach nie zawsze wszystko słychać od razu. W domu prywatnym - polecam na pewno:) Nie pamiętam jednak dokładnie jakiej firmy mamy ;)

Gość Wioletta---
Philips, polecam, kupiłam na allegro

ja tez polecam Philipsa i tez kupowalam na allegro - jest znacznie tansza (150 PLN) niz w sklepie (ok. 400 PLN). Jak najbardziej polecam, ma duzy zasieg - w zime odsniezalam podworze, a dziecka spalo na pierwszym pietrze i slyszalam wszystko co sie dzialo. W tym przypadku nie polegalabym na intuicji :))

Gość ja mam doro
tania 150zł uzywamy jej jak są imprezy rodzinne tzn. my jesteśmy na dole a dziecko na górze spi, w nocy obchodzimy sie bez

Ja używam od początku baby ono. Jest świetna nie ma problemów z przesyłem. Mój syn ma 3 lata a ja dalej mam ją włączoną. Polecam bardzo. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.