Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aeryn

Czy zdarzyła sie Wam pomyłka na usg ??

Polecane posty

Gość aeryn

Ze mówili iz urodzi sie dziewczynka a urodził sie chłopiec lub odwrotnie?? Czeste sa takie pomyłki ?

U mnie lekarz do samego końca mówił, ze będzie dziewczynka a urodziłam chłopca:)Przez ciąże miałam Laure a teraz mam Dawidka:)

Ja całą ciążę nosiłam Wiktorię, a mam Pawełka

Gość katkamatka
u mojego brata podobnie: miała być Marysia jest Franek :)

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
u nas mial byc chlopiec, nawet na usg na 2 dni przed porodem gin zastrzegal sie ze bedzie syn, pokazywal niby jajeczka a urodzila sie corka a wszystko na niebiesko juz mialam itp no trudno, moze nst razem sie uda :-P

moja kuzynka na każdym USG dowiadywała się, że jest Julka a urodził sie Maksiu :P

U mnie też miała być Zuzia a jest Kamilek. Do sameg końca wyglądało na córkę. Urodził się jednak synek. Zdziwienie było ogromne

U mnie się zdarzyła takowa \"pomyłka\". Znaczy - mój mąż bardzo chiał mieć synka, a mó gin twierdził, że nie widzi żadnego \"zwisu\" ani u jednego, ani u drugiego Dzieciątka. Dziś jestem przekonana, że koniecznie chciał w ten sposób zrobić nam niespodziankę:D Przez 7 m-cy ciąży (tyle ona u mnie trwała) byłam na 100% przekonana, że będziemy rodzicami dwóch Panieneczek. Dzień przed porodem, podczas badania USG w związku z odchodzącymi wodami płodowymi pani dr oznajmiła mi, że będę mamą chłopca i dziewuszki:D. Jakież było moje zaskoczenie:D, nie wierzyłam własnym oczom:D, nie wierzyłam nawet gdy Dzieciątka się pojawiły na świecie! Uwierzyłam dopiero po ok tygodniu od porodu:D gdy pozwolono mi zmienić pampersiczka (zdrobnienie nie bez kozery bo pampers był wielkości chusteczki higienicznej) mojemu Synusiowi:) i na własne oczy zobaczyłam jajątka:D.

Gość mama grubaska
u mnie tez cala ciaze lekarz mowil ze bedzie dziewczynka ;) corcia starsza nastawila sie ze bedzie miec siostre, tak ja i tatus, jak i cala reszta rodziny ;) jakiez bulo nasze zdziwienie gdy po wydostaniu sie na zewnatrz okazalo sie ze nasza "coreczka" ma jajka i siusiaka :P najlesze w tym wszystkim jest to ze starsza cora sie obrazila za tego brata ;) ale jak tylko zobaczyla zdjecia ze szpitala to jej przeszlo ;)