Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniecżycia

Zaden facet nie jest mną zainteresowany tylko jakiś...

Polecane posty

Gość koniecżycia

dupek 18 lat starszy...i to tylko jak moze mnie przeleciec a tak to sie nie odzywa i olewa:( jestem beznadziejna!! ide sie powiesic...

Gość koniecżycia
to nie takie proste.... zaden facet sie mną nie interesuje...no chyba, zeby mnie przeleciec a do tego zdołowac kompletnie:(

Jeżeli facet robi to o czym mówisz, tak Cię traktuje to kopnij go w d(ocenzurowano). Nie jest nic wart. I daj sobie spokój z takimi. Jak znam życie to szukasz księcia z bajki, który porwie Cię i zawiezie do przepięknego zamku. Dziewczyno, takich rycerzy już nie ma. Popatrz dookoła siebie, może nie zauważasz jakiegoś wartościowego faceta... Nie daj się :)

Gość koniecżycia
nie szukam ksiecia z bajki.....jestem raczej nismiala i zamknieta w sobie a teraz doszło do tego bardzo niska sammocena...czuje sie przytłoczona...wszystkim, tym związkiem tez:(

Gość koniecżycia
nawet mój własny ojciec ma mnie za nic...nigdy nie przytulił, nie pwoiedział ze kocha, nie pocieszył , nie rozmawiał, potrafił tylko wrzeszczec i uswiadamiac mnie jaka jestem głupia:( ten starszy ...tylko on w sumie mnie przytulił ale chciał cos w zamian:(

Widzisz, tak to jest. Weź się dziewczyno w garść. czemu wspomniałem o księciu z bajki? Jestem wolny i szukam swej drugiej połówki. Zwykle trafiam na panny z odzysku dla których liczą sie dwie rzeczy 1. uroda 2 kasa Jakoś trudno było spotkać inne kobiety. Może mam pecha, a może nie jest mi pisana druga połowa...

maxim: bzdura, nasz los zależy w tak ogromnej części TYLKO od nas że wzasadzie resztę mmożna pominąć

Gość a ja szukam kobiety swojego
życia i też jakoś jej nie widzę :(

Gość koniecżycia
nie szukam faceta przystojnego ani bogatego....ma byc normalny pod kazdym względem.... a ten starszy....jesli wam o to chodzi nie jestem z nim dla kasy...praktycznie nie wydaje mna mnie złotówki, nie licząc jakiejs kolacyjki raz w miesiacu bo akurat on jest po podrózy i jest wsciekle głodny..... w tym związku czuje sie dziwnie, nie wiem jak mam to wszystko rozumiec...tu olewa mnie a jedyna nasza rozmowa polega na ustaleniu godziny i dokładnego miejsca spotkania.....czasami cos porozmawiamy na tematy bardziej zyciowe ale to sie nie czesto dzieje....a tak jest mna zainteresowany jedynie gdy mnie bzyka:( na drugi dzien albo milczy albo mnie za cos tam opieprza bo za mało sie staram:( a ja tak na serio porzebuje zeby mnie tylko przytulił:(

A może zamiast się wieszać z powodu starego grata, to może zawiśnij jakiemu młodemu na szyi? Nie zartuję Załączam serdeczności

Gość a ja szukam kobiety swojego
jeżeli facet jest starszy, to chyba dobrze?

Gość koniecżycia
Maxim...nie naleze do kobiet co sie wieszaja na szyi....ja jestem raczej niesmiała a to ze spotkałam jego to bardzo dziwne bo ja z domu mało co wychodze...bo niby gdzie?? sama?? a kiedy juz go poznałam a on wykazał chęc rozmowy , jakiegos zainteresowania...wszystko potoczyło sie szybko....n apoczątku było bardzo miło, czułam ze ktos chce mnie dotknąć...nie wiem czy rozumiecie co ja czuje:( ale teraz......:(

Gość koniecżycia
starszy o 18 lat...

Koniecżycia to masz ode mnie, chociaz tutaj [przytulił bardzo czule i delikatnie pogładzil po głowie] Uszy do góry

Gość koniecżycia
Maxim...dziękuje

Gość koniecżycia
np teraz widziałam go 2 tygodnie temu a wczesniej tydzien.....i wtedy stało sie cos na co ja nie wyraziłam zgody....no ale on prezciez uwaza ze to mozna róznie interpretowac:( od tych 2 tygodni prawie nie rozmawiamy bo mielismy sie spotkac ale ja sie rozchorowałam co oczywiscie bardzo mu sie nie spodobało:( kiedy usiłuje porozmawiac on milczy i tylkomówi ze mam nie marudzic:( albo ze niby po czym mamy rozmawiac bo przeciez nie o filozofii:( i ze lepiej nam wychodzą inne rzeczy:( czuje sie strasznie...jak przedmiot do uzywania:(co zresztą sam mi kiedys niby w zartach powiedział:(

Gość byczydzien
a ile masz lat?

Gość koniecżycia
a to ma jakies znaczenie??:(

Gość ellectra
hej oj,skad ja to znam...mna fanatycznie interesuja sie dziadki...40latkowie...zonaci...wiec nic mnie juz nie dziwi, faceci w moim wieku(21) lub nieco starsi chyba sie mnie boja, stresuja sie w mojej obecnosci...a przeciez nie jestem straszna:) po dluzszym poznaniu smieja sie ze mna do lez, a ci starsi tez chca pewnie tylko jednego;) Do niedawna wydawalo mi sie ze spotkalam juz tego jedynego, ale niestety nic z tego... Dalej czekam(mam nadzieje ze sie doczekam:D)

Gość byczydzien
cos pomiedzy 20 30? moze troche szacunku do siebie? sama widzisz, ze on nic od Ciebie niechce.

Gość koniecżycia
cos pomiędzy 20 a 30 chce...mnie

Gość koniecżycia
dziwi mnie tylko ze gdy mówie ze to koniec, ze nie mam zamiaru sie z nim spotykac, on reaguje natychmiast....i nie daje mi spokoju, mówi ze bedzie mnie tak gnębił az sie znów z nim nie spotkam:(

ja też myślałam że mną absolutnie, ale to absolutnie nikt się nie interesuje, a tu okazał się że mój obecny chłopak przed poznaniem wzdychał do mnie od dłuższego czasu. Może zmień swój styl, jak nie chodzisz jeszcze w zwiewnych spódniczkach, sukienkach, kobiecych bluzeczkach, to zacznij!!! ja chodzę często w spódniczkach jak jest ciepło i mój chłopak uważa że jestem wtedy baaardzo kobieca. przełam nieśmiałość - zastanów się czy stanie się coś złego jak się będziesz częściej odzywć??? przełam to i korzystaj z życia, bo żyje się tylko raz. Jeśli ty go nie odnajdziesz to i tak Książę z bajki w końcu Ciebie odnajdzie, każdego w końcu dopadnie miłość.życze powodzenia

Gość zerwij z nim kontakt
nie mow i nie tlumacz

Olej strarego piernika ! Złom sie sypie . Dupke młoda sobie uzywa Stry pierdziel , pedofil....wiem... z własnego doswiadczenia....!!!! Olej dziada !

...a teraz faktycznie mam księcia .... 6 lat mnie szukał. I jestem szczęsliwa ! ale zebym był , najpierw musiałam sie tamtego pozbyc , a to trudne , bo oni w panikę wpadaja jak młoda cielęcina chce sie urwać!

Gość zerwij z nim kontakt
Pokaleczona to jak masz księcia, to po co przeklinasz tamtego dziada?