Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość satiii

STRACH PRZED ODTRACENIEM !!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość satiii

Boje sie seksu. Miałam kiedys chłopaka był brutalny wobec mnie. Długo wracałam do siebie po tym jak go zostawiłam. Teraz po 2 latach buduje nowy zwiazek.Obecny chłopak jest dla mnie bardzo czuły i ciepły , ale boje sie zblizenia. Nie wiem jak mam sie zachowac, co robic. W pierwszym zwiazku nigdy nie mogłam byc soba. On nie pozwalał mi okazywac uczuc w łózku, po prostu byłam jak kłoda i było dobrze ( jemu) :( Teraz strasznie sie boje, ze nie bede wiedziec co robic. Boje sie mu o tym wszystkim powiedziec, nie chce by mnie odtracił :(

Nie bój się...Miałam podobny problem i wierz mi,że jeśli obecny chłopak Cię kocha i szanuje to nie tylko Cię nie odtrąci ale pokaże jak można kogoś kochać i dbać o to,aby było mu dobrze...:)

Gość satiii
Nie wiem czy mam z Nim najpierw porozmawiac, zanim to sie stanie, czy po prostu zobaczyc co bedzie? Nie chce tez zepsuc "chwili" Czasami wolałabym zeby On zaczał ta rozmowe...byłoby mi łatwiej.

Gość satiii
własnie tak mysle... To juz mam noc z głowy.

Gość satiii
Musze sie jakos do tej rozmowy przygotowac, ale najprosciej chyba bedzie najlepiej :)

Gość satiii
dziekuje Wam wszystkim za odpowiedzi, jutro sie bedziemy widziec , wiec postaram sie przełamać. Bardzo sie tego boje, przede wszystkim Jego reakcji, ale mam głeboka nadzieje ze bedzie ok. Zbyt długo to na mnie ciąży i po prostu widze , że nie potrafie sobie dac sama z tym rady, stad tez taki temat.