Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ignis

Potrzebuję pilnej porady od księgowej/księgowego-działalność gospodarcza

Polecane posty

Gość tutej
Akurat mi prąd wysiadł, faceci lubią jak się ich chwali więc chciałam napisać, że w końcu Wielbiciel się obronił.

Wielbiciel, to nic pejoratywnego :D Chodzi o to, że Panowie zwykle szybko sie unoszą, obrażają, irytują i trzeba ich ładnie ugłaskać i pochwalić - jak napisał/a tutej :) Takie makowe panienki właśnie :) I ja to czynię niniejszym 🌼 :) Nie jesteś zły ? :>

Trudno się nie irytować, kiedy jakaś paniusia (bizneswoman) :p:D zadaje pytanie, a nawet nie jest pewna podstawowych rzeczy w temacie :p Nie jestem zły, Ignis 🌼 :)

Gość tutej
Wielbicielu, bądź uprzejmy, szanuj forum i forumowiczów, gdzie indziej możesz tak zabłysnąć jak nie tutej ???

Wielbiciel zawsze jest uprzejmy :) Chyba nie jesteś zły ? :) Za tę makową wiesz :P

A ja nie jestem paniusia :P Od znania to mam księgową (i tak widać, że daremną :D).

wielbiciel 70B :) To sprytny zabieg.....aby Cię zobaczyć......Coś w stylu pokażcie mi jak On wygląda a powiem wam czy to ON:P

wielbiciel 70B , to się jeszce może dopiero okazać, nie chwal dnia przed zachodem słońca:)

Gość primaver
Trafiłem na odkopany temat, ale udzielę się również z racji, że nie dawno miałem ten sam problem. Zakładałem firmę w jednym okienku. I potrzebowałem ksiegowej asap. Szukałem po znajomych, ale wszystkie miały napięte grafiki trafiłem na https://www.portalfk.pl/inne-podatki-i-oplaty/pcc3-5-8120.html i od 3 miesięcy pomagają mi się rozliczać jest wszystko OK.