Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na kafe

na kafe siedza tylko 2 rodzaje kobiet-takie ktore sie wiecznie

Polecane posty

Gość na kafe

odchudzaja: grubaski i anorektyczki i takie ktore, chca przytyc najsmiesniejsze jest to ze zarowno grubaski i anorektyczki caly czas przesiaduja na forum o dietach nawzajem sie wyzywaja i obrzucaja sie obelgami najgorsze sa jednak grubaski, bo one obrzucaja obelgami zarowno annorektyczki jak i te ktore chca przytyc, ich ulubione przyslowie to: facet nie pies na kosci nie poleci, a wzorem kobiecosci jest dla nich Joanna Liszowska zakladaja tematy o tym ze polowa polski ma anoreksje, a one naleza do tej drugiej czesci polek, ktore wygladaja tak jak powinna wygladac prawdzwa kobieta, kiedy juz tak oszkaluja inne kobiety spokojnie udaja sie na swoje temty o odchudzaniu

Gość na kafe
no i co nikt nie zaprzeczy? kazdy wie ze to prawda

Gość niedoskonałosc...
a trzeci rodzej kobiety-co nie maja nic do siebie?

Gość na kafe
no i oczywiście 2 rodzaje mężczyzn ruchaczy i obciagaczy? do którego typu należe? kto zgadnie nagroda gwarnatowana

Nie no faceci to tylko: 1. pryszczaci onaniści i stoolejarze 2. erotomani gawędziarze 🖐️

Gość na kafe
3 rodzaje facetow: -tacy ktorzy nigdy nie mieli kobiety -tacy ktorzy poprzez chamskie zachwanie lecza sie z komplesku malego penisa, albo lecza swoja dume, ktora urazila poprzez zdrade lub odrzucenie jakas kobieta -w maire normalni, przewaznie juz zajeci albo geje

Gość na kafe
zapomnialam dodac, ze siedzi tez taki rodzaj kobiet (i mezczyzn) , ktory z nudy i wrodzonej badz nabytej sklonnosci do krytykowania wszystkiego i wszystkich dookola szuka dziury w calym i dla lepszego samopoczucia wyciaga tematy z innych for by pieczolowicie umiescic je na ogolnej, po czym w calkowitym skupieniu, z luboscia i wypiekami na twarzy sledzi rozwoj dzialan wojennych pomiedzy dwoma wspomnianymi rodzajami plci obojga :classic_cool:

Gość na kafe
taka kobieta ktora nie ma nic do siebie to zazwyczaj kiedys juz sie odchudzala, albo stosowala diete na przytycie

nikt tematu nie wyciaga bo takiego jeszcze nie bylo, a powstal w wyniku 5 letnich obserwacji tematow na forum

Gość a moze sam obrzezac bedziesz
4 rodzaje mezczyzn-----zapomniałes/as dodac "prawdziwych menszczyzn";)

Dobre.W takim razie muszę dołączyć do klanu zawistnych grubasek bo w ostatnim miesiącu ciąży jestem.No i oczywiście ta ciąża była próbą złapania chłopa.Przyznaję się bez bicia.A teraz idę poszukać tematów gdzie będę mogła sie wyładować na tych szczupłych i pięknych...

Gość a ja taka
1.jestem szczupła, jest to uwarunkowane genetycznie, więc nigdy się nie odchudzałam. 2.lubię siebie, jestem zadowolona ze swojego życia, bo nie pytam się innych o rady, tylko obserwuję i wyciągam własne wnioski, a jak są nieprawidłowe - cóż, każdy się uczy na własnych błędach. 3.nie krytykuję nałogowo innych, bo nie lubię. 4.nie jestem w ciąży, męża mam. 5.zaglądam czasem na kafe, bo jestem świetnie zorganizowana w pracy, więc mam też trochę czasu.

Gość a ja taka
wszystko to dzięki temu , że co rano na czczo pijam spermę.

Gość a ja taka
ja się zastanawiam, dlaczego podszywacze się pojawiają, skoro i tak widać na pierwszy rzut oka, że nie warto sobie zawracać głowy takimi komentarzami? bawi was samo napisanie czegoś takiego? won!