Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pan samotny niestety

Znalezienie dziewczyny to poprostu ciężka robota jak każda, którą trzeba wykonać

Polecane posty

Gość ojeeeeeeeee
oj nieprawda... nie trzeba być bogiem seksu, żeby mieć dziewczynę! Trzeba mieć w sobie to coś. I to coś (całe szczęście) dla każdego jest inne! :)

Gość ożesz qrde
O rany co was wszystkich napadło na to szukanie partnerów? Oni się sami znajdują zazwyczaj wtedy kiedy nikt się tego nie spodziewa. Szukanie na siłe jest bez sensu bo serce nie sługa...

Gość szukumuku
moj facet "siedzial bezczynnie" i... ma mnie:) Ja go sobie sama zlowilam. Jak jestes wyjatkowy i masz "to cos" to nie musisz sie wysilac, boskie laski same Cie upoluja:)

Gość ojeeeeeeeee
ożesz... zamknij się w domu i czekaj aż przyjdzie! :) Co to za głupoty??? :) Wyważy drzwi? Zbije okno? NIE! Jak nie dasz szansy, to nic samo nie przyjdzie!!

Gość
o tak ! w dodatku nie zawsze dobrze płatna idź na zasiłek 🖐️

Gość upolujcie mnie
siedzę bezczynnie:p

Gość
z tego co mi wiadomo każdy ma TO COŚ w sobie trudno to zdefiniować, bo to jest szerokie pojęcie więc bez obaw, kolego, TY też to posiadasz 🖐️ :D

Gość ojeeeeeeeee
JA---A co to wg Ciebie jest powodzenie?

no wlasnie ludzie roznie rozumieją wyrażenie nic nie robic, jesli naprawde robi sie zero i siedzi sie w domu to nie ma szans na znalezienie partnera lub partnerki a ja wlasnie tak robilem

Gość ożesz qrde
A czy ja mówię że ma się zamknąć w domu?! Ma żyć jak normalny człowiek, wychodzić z domu tu i tam, robic różne rzeczy ale nie z nastawieniem że "uwaga, wychodzę szukać dziewczyny". W normalnym życiu jest miliardy okazji żeby się zakochać. A nawet jak się zamknie w domu to zawsze może przyjść zajebista listonoszka :P

ja do tej pory to gorzej nawet niz nic nie robilem, nawet jak mi sie podobala jakas dziewczyna to to w sobi tlumilem, nawet jak jakas sie mna interesowala to tez nic nie robilem bo mialem niska samoocene to juz jest najgorsze co moze byc ale teraz mimo ze obiektywnie chyba gorzej mi zycie idzie i mam mniej powodow do wysokiej samooceny to jakos czuje sie wiecej wart, moze dlatego ze zobaczylem ze inni tez nie sa tacy wspaniali

Gość ojeeeeeeeee
dobry materiał---słuszna uwaga! facet musi wykazać się kreatywnością i DZIAŁAC!! :)

Gość ojeeeeeeeee
Pan Samotny---na mnie nie zrobiłbyś już dobrego wrażenia... Za bardzo marudzisz! Wyjdź do ludzi! UŚMIECHAJ SIĘ DUŻO I NIE MARUDŹ!!!...a sam zostaniesz "złowiony"! :)

znajdz sobie hobby.zapisz sie na jakies kolka. poznasz panne na dodatek ze wspolnymi zainteresowaniami. lol

Gość zdobywca osoby do pary
zgadzam się z tezą w temacie i kontynuacją w wypowiedzi pod tematem

Gość ożesz qrde
nom, mi np się facet znalazł na kursie żeglarskim (chociaż wcale nie chciałam tam nikogo znaleźć).

Gość ojeeeeeeeee
JA--- bullshit! Spotykałam się z facetem, który w oczach WSZYSTKICH moich koleżanek był PASKUDNY! Dla mnie był boski! :) Był pewny siebie, zaradny... i taki stanowczy! :) Fakt, fizycznie nie był piękny. No i co z tego? Miał w sobie to cos :)

Znalezienie dziewczyny to mały problem. Znalezienie wartościowej dziewczyny to już większy problem. Ale najwtrudniejsze jest rozpoznanie, że dana dziewczyna jest naprawdę wartościowa. :)

Gość wiem wszystko ...
Ja pytasz "Dlaczego ktoś ma dziewczynę kiedy chce a inny nie może mieć ?" i sam doskonale znasz odpowiedz :) -------> LOS :) Dwa zdjęcia dwóch ludzi ,zgadnij jak potoczy sie ich życie i który ma problemy ze znalezieniem dziewczyny : http://img169.imagevenue.com/img.php?image=88685_NN_122_62lo.jpg http://img146.imagevenue.com/img.php?image=88686_NNN_122_25lo.jpg I myślę że wszystko jasne , a gadanie ze masz na to wiekszy wpływ to ściama i nic ponadto ,przypadek decyduje o wszystkim :)

A Ty znowu to samo. :( =Ja= Dlaczego akurat wrzesień 2007?