Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiligilLa

TO DZIWNE ALE MÓJ 35 LETNI MĄŻ ZAKOCHAL SIE W GWIEZDZIE Z EKRANU..

Polecane posty

Gość kiligilLa

JAK MALOLAT.. cialg etylko kupuje gazety w których ona jest i ciagle sciaga filmiki z nią i plakaty.. czy to nie dziwne ze facet w tym wieku robi takie rzeczy . nie mam sily sie z nim rozwiesc bo są dzieci jeszcze przeciez:( ale mam dosc ze nieukrywa tego jakim idealem jest dla niego ta pani ..i bebni o tym na okrąglo..czuje sie wtedy fatalnie..bo nigdy niebede jak ona..:(

Gość ghgfhgh
a co to za gwiazda?

Ale historia. Jak z książki! Przeczytaj \"Telefrenię\" Redlińskiego! Myslałam, że to wymysł, ale takie rzeczy jak widac naprawdę się zdarzają!

Gość nazywa sie kate moss
i jest modelką czy jakoś tak ..malo o niej wiem w zasadzie:( wiem ,tylko ,ze jest bardzo ładna bo znam ja z reklam rimmel.. ale nie wiem o niej wiecej nic ..choc chcialam poszperac o niej w necie wiecej ale co bede z siebie głupą robic i zachiwywac siejak malolata jakaz zazdrosna o gwiazde z ekranu:(

Gość upupupupupppup
właśnie co to za gwiazda? Ja czytałam "Telefrenie", super książka!

Gość upupupupupppup
Kate Moss? Bleeee, myslałam, że chodzi o jakaś ładna laskę :-o

Gość Łukasz 12
nie, ona łże. KOCHAM DODE(mam 12 lat)- mal

Gość ściema jak stad do tamtad
Piszesz, ze "cialg etylko kupuje gazety w których ona jest i ciagle sciaga filmiki z nią i plakaty.." a wiec jak to możliwe, ze "..malo o niej wiem w zasadzie" ?? Dziwne, ze Ci to jeszcze się nie zorientowałaś o kogo chodzi ??!! Dobry żarcik :D

Gość ale jaki żarcik
widzialam ta babke tylko i znalam nazwisko .. a skad ma mwiedziec cos wiecej ..ludzie..

Gość ale jaki żarcik
tak sciaga filmiki i plakaty i kupuje gazety ale nie kapuje czemu mowisz ze nic o niej nie wiem ..przeciez powiedzialam ze znam ejj nazwisko i ze jest modelką ..a reszta mnienie interesuje .nie znam sie na showbiznesie.. wiecej juz wiem o dodzie faktycznie.

Gość kiligilLa
nagorsze jest to, że wali konia pod jej fotki :(

Gość Niech sobie mąz poczyta
i pooglada angielskie gazety z Kate Moss, to mu przejdzie. Przecież to wychudzona szpetota, obsypana trądzikiem. Do tego ćpunka. A tobie radze całą wypłatę wydać na stylistów, kosmetyczkę i inne upiększające pierdoły tak, że na zapłatę za net nie będziecie mieć. Nie będzie miał co jeść, ale za to będzie mieć piekną żonę. Będzie musiał ruszyć dupę, żeby ją utrzymać :D :P