Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
mr_Kumpir

wędkowanie i świeże ryby

Polecane posty

Przed chwilą, Baba napisał:

Jak tam randka. Udała się? Momenty były? 🤭

Cześć rybko. :] Myślałam o tobie. Dlaczego? Z powodu perfum. Znalazłam stoisko z olejkami w kulce! Małe i w sam raz do kieszeni. Uważaj! Arabskie! Czyli zapachy korzenne, więc ci nie kupię, nie wyślę i takie tam. ;]

Randka super! Karaoke było, wesołe miasteczko, morze i wczoraj dopiero zaczęłam poruszać się jak przyzwoity człowiek. Bez rozkroku. ;]

A u ciebie co tam? Już latałaś? Byłaś na zwiadach po wsi? ;] Coś uszyłasz? Przeszyłaś? Zgubiłaś guzik? Opowiadaj! 

• Haha 1

Wiesz, że Arabki nie używają perfum z %? Ze względów religijnych rzecz jasna i właśnie głównie olejki. Mają nawet do miejsc intymnych. Ciekawe co nie?

4 minuty temu, Sev napisał:

Cześć rybko. :] Myślałam o tobie. Dlaczego? Z powodu perfum. Znalazłam stoisko z olejkami w kulce! Małe i w sam raz do kieszeni. Uważaj! Arabskie! Czyli zapachy korzenne, więc ci nie kupię, nie wyślę i takie tam. ;]

Wyślij, wyślij. Ja wypiję wszystko 😜 

Arabskie perfumy robią u nas teraz furorę. Są na topie. Osobiście nie kupiłam jeszcze żadnych, ale... przymierzam się.  Wpierw wypiję te co mam i pomyśle co dalej.

Tak. Zaliczyłam już rundkę po wsi. Tak. Podszyłam jedną firankę i zrobiłam poprawki w bluzce. Nie. Nie załapałam się w nocy ani o świcie na bara bara, mogę dziś nie mieć humoru 😜  

1 minutę temu, Baba napisał:

Wyślij, wyślij. Ja wypiję wszystko 😜 

Arabskie perfumy robią u nas teraz furorę. Są na topie. Osobiście nie kupiłam jeszcze żadnych, ale... przymierzam się.  Wpierw wypiję te co mam i pomyśle co dalej.

Tak. Zaliczyłam już rundkę po wsi. Tak. Podszyłam jedną firankę i zrobiłam poprawki w bluzce. Nie. Nie załapałam się w nocy ani o świcie na bara bara, mogę dziś nie mieć humoru 😜  

Kup koniecznie! Będziesz prawie dziewczyną z Dubaju. ;]

Hehe, skąd ja cię znam! Powsinoga. [śpię] Znam cały twój grafik dnia. No, prócz łikendów. ;]

1 minutę temu, libi sztisel napisał:

Gdzie Mieczysław i jego nudne pierdy poranne?

Chwilowo naciesz się mną i nie zadawaj zbędnych pytań. Czytaj i się rozkoszuj namiastką. Miecz czuwa. 

Przed chwilą, Sev napisał:

Chwilowo naciesz się mną i nie zadawaj zbędnych pytań. Czytaj i się rozkoszuj namiastką. Miecz czuwa. 

W sumie ty wybitnie możesz robić za miecza 😃

1 minutę temu, Sev napisał:

Kup koniecznie! Będziesz prawie dziewczyną z Dubaju. ;]

Hehe, skąd ja cię znam! Powsinoga. [śpię] Znam cały twój grafik dnia. No, prócz łikendów. ;]

Gdyby nie pieczywo, w ogóle bym nie wychodziła z domu. 

Przed chwilą, libi sztisel napisał:

Prawda. Jednego dnia jestem słodka jak cukierek a drugiego zimna małpa co zjada na śniadanie. Tak czy owak lubię go w sobie, więc bingo.

2 minuty temu, libi sztisel napisał:

Chcesz powiedzieć, że Seven robi mnie w bambuko?

2 minuty temu, Baba napisał:

Gdyby nie pieczywo, w ogóle bym nie wychodziła z domu. 

Podstawa to dobre pieczywo. Jakie jadasz? A co do niego? 

Prawda. Jednego dnia jestem słodka jak cukierek a drugiego zimna małpa co zjada na śniadanie. Tak czy owak lubię go w sobie, więc bingo.

I szpachlujesz oczy 😃

Przed chwilą, Baba napisał:

Chcesz powiedzieć, że Seven robi mnie w bambuko?

Coś ty. Kiedyś się Krejzi zakochała w Mieczu i wszędzie go widziała. We mnie nawet! Później libed skradł jej kruche serce i zmieniła afront czyniąc z Miecza wroga. :// No i ze mnie.

I szpachlujesz oczy 😃

Facjatę też bo tyle zmarszczek, że strach podejść. Byłaś świrze na Bali już? [śpię]

Coś ty. Kiedyś się Krejzi zakochała w Mieczu i wszędzie go widziała. We mnie nawet! Później libed skradł jej kruche serce i zmieniła afront czyniąc z Miecza wroga. :// No i ze mnie.

No niezupełnie tak było ale już nie będę rozkręcać inby o chronologie bo jeszcze miecz biedny będzie sie stresował na urlopoe i będzie musiał wyskoczyc z krzoków 😃

Podstawa to dobre pieczywo. Jakie jadasz? A co do niego? 

Bułki sojowe i te zwykłe, ale twarde, chrupiące, nie te "dmuchane".  Oczywiście chleb z twardą skórką dla mojego pana i władcy 🤣

Facjatę też bo tyle zmarszczek, że strach podejść. Byłaś świrze na Bali już? [śpię]

Nie:p a miałam? 😃

Przed chwilą, libi sztisel napisał:

No niezupełnie tak było ale już nie będę rozkręcać inby o chronologie bo jeszcze miecz biedny będzie sie stresował na urlopoe i będzie musiał wyskoczyc z krzoków 😃

Nie dojdzie do tego. Śmiało! Miecz do końca miesiąca ma zakaz odgórny wpisywania się na forum. Rozkazałam mu to i się słucha, póki co. Dawaj, droga wolna. ; p

2 minuty temu, Sev napisał:

Jeszcze bardziej przy was ogłupnę 😡

1 godzinę temu, Malowany napisał:

Tylko idzie kupić kebaba?

Gdyby wszystko z głową miał ok to by nie był w tym miejscu, w którym jest. 

Nie dojdzie do tego. Śmiało! Miecz do końca miesiąca ma zakaz odgórny wpisywania się na forum. Rozkazałam mu to i się słucha, póki co. Dawaj, droga wolna. ; p

Ale czytania nie ma zakazu 😃 daj spokoj jeszcze mu serce wysiądzie. A on już chhba ma ponad 70 lat 😃

Bułki sojowe i te zwykłe, ale twarde, chrupiące, nie te "dmuchane".  Oczywiście chleb z twardą skórką dla mojego pana i władcy 🤣

Sojowe? Pierwsze słyszę. A chleb na maślance jadłaś? Gadają, że dobry. Właśnie, właśnie! Te buły wszystkie są nadmuchane. Ewentualnie kajzerki czy z przedziałkiem mogą być dla mnie.

Jeszcze bardziej przy was ogłupnę 😡

Tak trzeba. Na starość ci się należy. Odrobina szczęścia i takie tam. 

• Haha 1

Ale czytania nie ma zakazu 😃 daj spokoj jeszcze mu serce wysiądzie. A on już chhba ma ponad 70 lat 😃

Nie ma znaczenia ile ma lat. Ma wszystko to czego kobieta pragnie. Te spodnie na guziki, ten zarost, oczy śliczne. A co ja ci będę zdradzać. ;]

Nie ma znaczenia ile ma lat. Ma wszystko to czego kobieta pragnie. Te spodnie na guziki, ten zarost, oczy śliczne. A co ja ci będę zdradzać. ;]

Ja już mam spodnie na guziki zarost i śliczne oczy w Sosnowcu:p

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się