Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MaLwInA_123

SZKODA mu na mnie PIENIĘDZY???_

Polecane posty

Gość MaLwInA_123

Jestem z chłopakiem prawie 2 lata i czasami mi sie wydaje że mu szkoda czasem na mnie pieniędzy. Broń Boże nie wykorzystuje go!!!!!!!!!! Nie chcę żeby mi kupywał nie wiadomo co, ale np. czasmi jakiegos kwiatka, albo misia... czy to znaczy że nie wiąże ze mną przzyszłości???

Gość kupywał
?

Gość MaLwInA_123
kupował :p

Według mnie to zależy od jego sytuacji materialnej. Jak już sam zarabia, to takie zachowanie jest conajmniej dziwne. Ale może on nie ma takiego \"nawyku\" - nie miał go kto tego nauczyć?

Gość MaLwInA_123
Zarabia sam na siebie i wcale nie tak mało... Chciałabym czasami aby kupił mi jakiś maleńki upominek, tym bardziej że ja mu też robie... no np. obiadek jak przyjedzie:) Nie wiem jak mu to powiedzieć, żeby nie pomyślał że jestem materialistką...

Gość muzae123
kobieto, facet, ktoremu podobno na mnie zalezy, wciaz pracuje "dla nas" i nawet nie znajduje czasu by raz w roku do mnie przyjechac te 500 km, tylko telerfony maja mi wystarczyc:) wiem, glupia jestem, ale juz tez go powaznie nie traktuje

Gość muzae123
o jakies kartce nie mam co marzyc, mimo ze pracuje:) nawt o moich urodzinach nie pamieta, o imieninach nie wspomne

Skoro ma pieniądze i wiesz żę nie poleci mu to bardzo po kosztach to razem jak gdzies będziecie to mów coś w tym stylu: \"ale ładny mis\" albo powiedz wprost \"kupisz mi takiego?\" za pierwszym razem kupi przy tobie a na następne będzie wiedział:) a jeśli nie to ty rób mu prezenty wtedy on napewno będzie się odwdzięczał:) moj też był sknera ale go wychowałam::)

No faceta trzeba \"wychować\", nauczyć go, czego potrzebuje kobieta. Przecież tego w szkole (czy na studiach) nie uczą. Zresztą podobnie jest z kobietami - też warto, by dowiedziały się, czego pragną i co oczekują mężczyźni. :)

Gość MaLwInA_123
No on mnie bardzo kocha... a jeśli nie zrozumie, jak mu powiem ''jaki piękny miś???''' hehe chyba ja mu kupię misia na urodziny bo sie zbliżają:):p

Gość dingdiringdigdig
tak kupuj a sama nic w zamian nie dostaniesz... porazka...

Gość MaLwInA_123
Hę, to widzę że nie tylko ja mam taki problem:) Moja kumpela zawsze od swojego boja dostaje mnóstwo prezentów, a mi raz na jakiś czas nic nie podaruje...:p