Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinka_wawa

Co sie ze mną dzieje??????????

Polecane posty

Gość karolinka_wawa

Jestem ze swoim chlopakiem prawie 1,5 roku ale....no wlasnie. Od jakiegos czasu strasznie fascynuje mnie pewien farmaceuta. Staram sie nie chodzic do tej apteki zeby nie kusic losu( i tylko gdy na prawde czegos potrzebuje). Ale widze jak on na mnie patrzy, zagaduje.Dzis pojawilam sie po 3 miesiacach przerwy i mimo zmienionego wygladu poznal mnie. Mam ochote zrobic krok do przodu. Wiem ze ma zone bo nosi obraczke. Ja tez mam obraczke na placu ale srebrna. Odbilo mi totalnie. Czuje sie jak zakochana małolata...Z jednej strony jest moj chlopak (kochamy sie ale niestety wiele nas dzieli, czasem mysle ze zbyt wiele) a z drugiej strony jest On. Moze on tak zagaduje do kazdej? Musialam to wyrzucic z siebie:(

Gość karolinka_wawa
wiesz nie uwazam siebie za glupia kobiete. Tylko czasem czlowiek gubi sie w swoich uczuciach....

Gość karolinka_wawa
wiem ze nie warto. Ale to jest zwykla ludzka ciekawosc ,,a co by bylo gdyby"

Gość karolinka_wawa
:(

Gość a może to tylko Twoje
złudzenie? Może jest tylko miły? Może źle odbierasz Jego sygnały??

Gość to sie nie zastanawiaj
tylko spróbuj ,jak nie wyjdzie to będziesz miała pretensje tylko do siebie jak nie spróbujesz tez będziesz miała pretensje do siebie a zycie jest tak krótkie że nie warto zastanawiać się co by było gdyby-zaszalej

Gość karolinka_wawa
moze zle odbieram jego sygnaly ale kobieta raczej czuje gdy mezczyzna ma jakas ,,miete" do niej. Musze to przeczekac. Chyba nie warto sie pakowac w cos takiego.

Gość a może to tylko Twoje
nie warto masz rację... zależy z czyjego punktu widzenia... Ja wpakowałam się...

Gość karolinka_wawa
jak ja mam nie miec takich mysli i pokus jesli moj wlasny facet nie ma dla mnie czasu:( jest sliczna pogoda a on siedzi nad ksiazkami ( bo wczesniej nie mial czasu, bo koledzy, praca itd) :(

Gość aduŚka
wszystko z toba w porządku , każdy z nas ma takie myśli.Nikt nie jest święty. Tylko promlem jestw tym że on jest żonaty...

Ta srebrna obrączka na palcu kojarzy mi się z ruchem katolickim... Jeśli to prawda, to powinnaś znać odpowiedź na swoje pytania i wątpliwości. :(

popros go o jakis srodek na grzybice pochwy lub stop, ewentualnie o jakis skuteczny lek na zaparcia i hemeoroidy. Powienien przestac sie toba interesowac.

Gość karolinka_wawa
hehe ciekawy pomysl ze srodkiem na hemoroidy:) ale tak serio mowiac to wiem ze juz wiecej nie pojde do tej apteki. Poswiece sie i bede chodzic dalej.Ale przyznam sie ze tam jest tanio.TRUDNO! musze olac sprawe.

Gość wierzaca
A nie mozesz wyslac do tej apteki swojego chlopaka? Albo kolezanki? A powiedz mi - pytam z ciekawosci - jestes z Oazy?

Gość karolinka_wawa
po co mam wysylac chlopaka czy kolezanke? Nikt o tym nie wiem i lepiej bedzie jak tak zostanie. Nie jestem z Oazy

Gość wierzaca
Wyslac kogos do apteki, zeby ci wykupila lekarstwa - to, po co ty sama tam mialabys pojsc. No bo po cos przeciez chodzisz do tej apteki, czy tylko zeby sobie popatrzec na tego aptekarza? A jestes wierzaca? Skad ta obraczka?

Gość aniii7
Olej faceta, przecież jest żonaty!!! Chyba, że chcesz romasu, który doprowadzi do... Nie muszę mówić co z tego wynika. Idź do tej apteki, ale udawaj złą, obrażoną, niedostępną, nie patrz w oczy, nie przeciągaj rozmowy, a gdyby próbował to powiedz stanowczo, że nie masz czasu, bo NARZECZONY czeka i wyjdź. Tania apteka zostanie, a on już nie powinien Cię więcej uwodzić :)) Ania

Gość karolinka_wawa
kupilismy sobie srebrne obraczki jako symbol naszego zwiazku. Musze olac sprawe i tyle. Nie ma nad czym sie zastanawiac. Dziekuje wszystkim za wypowiedzi:)