Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość watro walczyć o marzenia

Brzydcy co robicie by się zmienić ?

Polecane posty

Gość brzydall
jestem kołkiem naśmiewajacym sie z niepełnosprawnych:)

Gość tego już za wiele
dajcie spokój... ale warto walczyc o siebie i warto walczyć z kompleksami

Gość terracotapie
niski i brzydki stańczyku - mój kochany facet jest ode mnie o głowę niższy. kocham go takiego, jaki jest :) dziewczyny, które "lecą" na playbojów nie są warte takiej goryczy. i dodam tylko, że sama brzydulą nie jestem, ciągłe zaczepki na ulicy, takie tam... ale to też była kwestia zmiany patrzenia na siebie. sposobu ubierania i noszenia tych ubrań. przy 170 wzrostu ważę 65 kilo, żadna tam anorektyczka. Ale nie każdy przecież lubi anorektyczki, są faceci, którzy lubią krągłe kobiety. Tak samo nie każda kobieta musi lubić określony typ faceta. Zamiast na operacje i wybielanie zębisk wydajcie pieniądze na ciuch, w którym poczujecie się dobrze. I polecam tu sklepy z odzieżą używaną - za drobniutkie pieniądze można kupić markowe rzeczy, naprzymierzać się do woli i dokładnie sprawdzić, w czym się jak wygląda.

Gość to juz bylo...
Nic nie robie :classic_cool: Nie stac mnie a remont generalny. Ledwo mi do 1-go starcza :D

Gość Tooommii
DO przedmówczyni -> A ja sie zakochalem w dziewczynie o glowe ode mnie wyzszej :), alen iestety ona traktuje mnie jako przyjaciela i nic wiecej. Szkoda, bo nie wie, ze moglbym przychylic jej nieba.. :). No ale ja to szanuje, ze ta roznica wzrostu jest dla niej przeszkoda, ma do tego prawo. Szkoda :)

Gość usunąc jak mozna
kasacja tematu nastąpi