Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość watro walczyć o marzenia

Brzydcy co robicie by się zmienić ?

Polecane posty

Kiedyś tak samo biadoliłem jak stańczyk, - Ja- , Pusia itd Niestety od biadolenia urody mi nie przybyło, po którymś z kolei koszu coś we mnie pękło , powiedziałem, że " kurwa nigdy się nie poddam" skończyłem studia , znalazłem prace i zaczeło się, zęby ( mój największy kompleks) wybieliłem, że wyglądały jak z bajki , śliczne proste ząbki, okulary ? do lamusa operacja LASIK, korekta garbatego nosa, odstających uszu lekko , przytyłem 20 kg ale same mięśnie, cere wyleczyłem u najlepszych dermatologów. Pokupowałem nowe ciuchy , fryzjer itd Efekt ? Teraz to ja moge wybierać , teraz to ja nic nie musze robić bo kobiety robią pierwszy krok itd! Trzeba chcieć i wierzyć, że wszystko można zmienić itego wam życze!

Gość urzekła mnie twoja historia...
dziewczynko :)

Gość Oczywiścieze tak
ale il na o wydale :o bo napewni nie kilkaset złotych tylko wiece :o

Gość Oczywiścieze tak
klawiatura szwakuje :p pytanie brzmiało ile na to wydales a Ty stanczyk co tak biadolisz :o

Gość jesteśmy piekni wewnętrznie

ile wydałem ??? średniej klasy samochód by był....ale co by mi było po tym samochodzie jakbym był sam i nieszczęśliwy ? Co mi bo wycieczkach do ciepłych krajów jak w hotelu spałbym sam ? Co mi po kanapie ze skóry jakbym sam oglądał z niej Tv ? Ale zbierałem na to wszystko, dużo sobie odmawiałem !

Gość takatamtam
Absolutnie sie zgadzam....ja..kiedys..calkowicie szara myszka. Jeansy,ciemna bluza lub sweter, traperki, kurteczka, wlosy w kucyk. Zmiany? wieeeeelkie i to wcale nie kosztowne. Fryzurka, lekka trwala, ladnie ostryzone wloski. Delikatny makijaz. Zywe i energiczne kolory, modne ciuchy, spodniczki, damskie buciki... Tylko ze wiecie co jest najsmieszniejsze ;> Teraz czesto podrywa mnie ktos na ulicy, wtedy lubili ze mna spedzac czas ci fajni, normalni faceci...samma nie wiem czy zyskalam czy przegralam..ale czuje sie dzieki temu atrakcyjna i pewna siebie. Figura? Szczupla byla-moj atut, ale biustu brak. Wybralam rzeczy maskujace to plus push-upy. Podkreslam talie, bo ladnie wcieta. Brzuch troche wystaje- nosze spodnie, spodnice do pepka itd.....wyeksponowalam to co ladne, ukrylam brzydkie......zupelnie inna osoba niz kiedys!!!! polecam net..troche szukania i kazdy ma szanse odkryc w czym mu najlepiej :)

Gość a Wy znowu
nieźle Cię wzięło

Gość urzekła mnie twoja historia...
oj ludzie nie rozumiecie że niektórzy nie moga sie zmienić? jak ktos ma 150 cm wzrostu to sobie nie dokupi 30 cm :) po prostu jest jak jest , czasem trzeba sie pogodzic z losem

Gość Oczywiścieze tak
hmmmm a co Ci zrobiła ? i czy z tego wynika u Ciebie ten Twój nick ? :o bo czesto Cie tu widuję i mnie to zastanawia :)

wzrost jest tylko jednym z elementów można nadrabiać wieloma innymi....

dla kobiet wzrost to podstawa jak masz mniej niż 170 cm to jesteś zerem, parszywcem, zwykłym śmieciem wogóle nie liczysz się w grze ale jak to napisała pomarańczka trzeba pogodzić się z losem... i zarabiać pieniądze ;-) jakby mi sie kiedyś udało zostać bogatym (w co wątpię) to będę wiedziała że każda pizda to hipokrytka i że nie warto jej ufać ze zależy jej tylko na kasie i wygodnym życiu cóż takie są właśnie pizdy

Gość Wardowiecki
Zgadza się! Kurduple z małymi stopami to dna! Wiem coś o tym ;)

Gość takatamtam
no Ty..niski i brzydki..z takim charakterkiem to nawet jak bys mial 190 i przystojny bys byl jak cholera..to normalna by Ciebie nie chciala...takiego co tylko marudzi i zredzi nikt normalny nie zniesie

Gość Madziaaaaaaaaaa
Moze marudzi bo jest niski i brzydki wiec jakby mial 190 cm wzrostu to nie byłby chodzącą marudą ;) troche wyrozumiałości dla otoczenia :>

Gość tego już za wiele
widzicie jak sie chce to można ;)

Gość A to ciekawe
Ciekawe bo ja zrobiłem podobnie, no może bez operacji bo nie postrzegam siebie jako kogoś brzydkiego, nowe ciuchy, fryzura, zapach, uśmiech. Niestety efekt żaden, nic, zero. Laski nawet te z pracy, teortycznie znajome z widzenia, a w większości nawet nie odpowiadają mi na zwykłe Cześć. Więc różnie to bywa, a Tobie gratuluję.

Gość brzydall
Najlepiej gadać z ludźmi w necie bo tu wyglądu nie widać. Czy to się liczy jako sposób na walkę z brzydotą?

warto walczyc-masz absolutna racje, gratuluje Ci samozaparcia, faktycznie procentuje. dawno temu tez przezylam pewna przemiane, w sumie razem 2 i jestem przeszczesliwa. ale z drugiej strony moj przyjaciel do adonisow nie nalezy, za to jest tak potwornie szarmanckim i kulturalnym facetem ze kazda laska jest jego.

Gość a ja bylabym piekna
gdyby nie moj za dlugi i lekko garbaty nos. mam taka obsesje ze zauwaze u kazdego od razu czy ma proporcjonalny i kazde , nawet dla innych niezauwazalne skrzywienie. operacja to moje marzenie od szkoly podstawowej. ale pieniadze na ten cel bede miala dopiero jak sprzedam dzialke w przyszlym roku.jak bede po to puszcze na forum zdjecia.kazdego dnia o tym mysle..i spelnie swoje marzenie chociaz mam multum innych wydatkow bo warto zrobic cos tylko dla siebie. acha mam meza przystojnego i podobam sie raczej wielu ale nie o to chodzi, chodzi o moj kompleks nizszosci z powodu mojego nosa, niektorzy mowia ze przesadzam, bo tego nie rozumieja jak ja sie czuje.

Gość brzydak..
jako dzieciak biadoliłem nad swoja brzydotą, ale już zwyczajnie sie przyzwyczaiłem:D a teraz wiedzie mi sie całkiem nieźle i to bez operacji plastycznych czy innych fanaberii. Prawda jest taka ze prawdziwej brzydoty nie zwycieza jakies korekcje, prawdziwa brzydote można zwyziezyć jedynie psychicznie🖐️

Gość nie potwierdzam nie zaprzeczam