Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podpalaczka11

spaliłam w nocy rosół!!

Polecane posty

Gość podpalaczka11

poważnie...wstawiłam wieczorem i ...zapomniałam o nim rano obudził mnie dym, wszystko smierdzi!!! łacznie ze mna bo nie miałam co na siebie włozyc rano bo wszystko przesiakniete dymem!! macie jakis sposob na szybkie wyeietrzenie mieszkania z tego dizadostwa?? smierdzi wszytko, firany, posciel, ciuchy, reczniki ale smrod..az nie chce wracac do domu;(

Gość wszystko co sie da wyprać
to wypierz, wszystko co sie da umyć, umyj no i wietrzyć, wietrzyć, wietrzyć, najlepiej rób przeciągi a jak nie pomoże, to malować mieszkanie będzie trzeba .

Gość podpalaczka11
mam nadzieje ze nie bedzie az tak zle... ale chyba dzis wypiore wszystko cos ie da zostawiłam szafe na noc otwarta i wszystko smeirdzi l;acznie z kurtkami:((((((((( nie wiem co z tym dymem bo jak wypiore i powiesze to mi to znow wsiaknie w pranie!

Gość podpalaczka11
pomozcie macie jakies rady?

Gość podpalaczka11
mam tapety wiec o malowaniu to razcej nie ma mowy

Gość wszystko co sie da wyprać
spróbój domowych sposobów aromatyzowania mieszkania, gotuj kawę z cynamonem, aromat pieczonego ciasta też jest wart uwagi, Możesz spróbować wyłożyć w mieszkaniu spodki z wanilią, octem winnym lub aktywowanym węglem

Gość o jaaa taka zupe popsuc
!!!!!! rosol to swietosc :classic_cool:

Gość podpalaczka11
W zimowe wieczory myję sobie odbyt mydłem "Biały Jeleń", po czym smaruję sobie sutki wydzieliną kuprową pelikana błotnego i zadowolona z nieprzerwanej passy dostaw z Telezakupów MANGO siadam sobie w kąciku masturbując się dyskretnie pod ryciny z dwumiesięcznika "Praktyczne problemy speleologii". :classic_cool:

Gość podpalaczka11
W zimowe wieczory myję sobie odbyt mydłem "Biały Jeleń", po czym smaruję sobie sutki wydzieliną kuprową pelikana błotnego i zadowolona z nieprzerwanej passy dostaw z Telezakupów MANGO siadam sobie w kąciku masturbując się dyskretnie pod ryciny z dwumiesięcznika "Praktyczne problemy speleologii". :classic_cool: