Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DaAGaAaAaA

nie wiem czy to mam sens

Polecane posty

Hmm jestem z moim chlopakiem juz jakis czas i zastanawiam sie czy to ma wszytsko sens :( on ma 24 lata prawie a ja 15 :( to bardzo duza roznica wieku ??? nie wiem czy powinam byc z nim :( Doradzcie mi co mam zrobic :( co sadzicie o takim zwiazku :( Z gory thx :* POzdrawiam

Gość de.molka
jezeli on sie nad tym nie zastanawia to jest pewnie mentalnie na twoim poziomie...wiec o co chodzi

Gość lololo
Chodzi o to, że mimo iż ma prawie 24 lata pewnie myśli tak, jakby miał tyle co Ty czyli 15 i dlatego nie przeszkadza mu związek z Tobą.

wcale nie pedofil :( ale myslicie ze to dziwnie wyglonda troszkee ?? czy moze ja przewrazliwiona ??

Gość emphetem
mysle ze w twoim wieku to jest duza roznica bo powiedzmy sobie szczerze , do 1 roku zycia chroni cie prawo jesli chodzi np. o wspołzycie seksualne i jesli on jako dojrzały męzczyzna będzie z Toba uprawiac seks to moze za to pojsc do wiezienia nie wiem na ile to jest uczucie prawidziwe, na ile to jest chodzenie dla czystego chodzenia ze soba, na ile on ma jakies i jakie plany wobec ciebie ale mysle ze jak na razie to spora ronzica wieku dopki cie do nizcego nie zmusza, robisz wszysko dobrowolnie a nie z mysla ze musisz cos zrobic by nie odszedł, ufasz mu itd to ok..bądx z nim bo my tu nie mamy prawa Ci mowic czy masz znim byc czy masz sie rozstac ale pamietaj ze moze byc tak ze bedzie cie traktował jak dziecko, albo bedzie chciał wykorzystac twoja naiwnosc, czy to ze imponuje ci tym , ze jest starszy nie znamy go, nie wiemy z jakiego jest srodowiska itd i jakie sa jego zamiary j sama nieługo koncze 19 lat a moj chłopak 26 i w sumie czasem sie zastanawiam czy on ie bedzie chciał mnie traktowac protekcjonalnie, czy nie jestem za młoda.. ale to zalezy wszko od charakteru, od tego jak został wychowany, jaka jest jego emocjnalna dojrzałosc...ja poiwem tak ze ja sie zmoim stykam gdzies w okolicach 23 r. bo ja jestm troche za dojrzała a on za dziecinny..i raczej jest ok..choc czasme chciałbym by był bardziej dojrzały... a jak jest u ciebie? obserwuj wszysko...

Gość emphetem
do 16 roku zycia chroni cie prawo*

no z mojej strony jets to prawdziwe uczucie :) on do niczego mnie nie zmusza jets nam fajnie moge z nim o wsyztskim pogadac i wogole sexu nie mam zamaiaru z nim uprawiac jak narazie :P a xczy mi to imponuje ze jets straszy ?? hmm wydaje mi sie ze troche mi to przeszkadza

Gość emphetem
a ile ze soba jestescie?

Już dwa miesiace wiem ze to nie jest duzoo ale narazie nic nie stoi na przeszkodzie by zerwac ta znajomosc

Gość lololo
Moim zdaniem już samo to, że pytasz nas na forum czy Twój związek ma sens świadczy o tym, że masz pewne obawy i nie jest Ci z nim tak do końca super. A skoro masz wątpliwości to...

--> DaAGaAaAaA O rany... :o A czy potrafisz chociarz powiedzieć po co z nim jestes ?

to co ?? ja nie wiem czy mam watpliwosc bo troche glupio roztac sie z kolesiem tylko dlatgeo ze jest troszke straszy :( z jednej strony wydaje mi sie ze to super jestem z kims dojrzalszym kims kto bardziej mnie doceni i wogole a z drugiej ...

Gość lololo
No troszkę dziwne ma podejście, ale ten wiek więc wybaczam :) A gdyby to była prawdziwa miłość to nie byłoby czasu zastanawiać się na sensem istnienia związku.

--> DaAGaAaAaA Kochasz go ? Bo topik robi sie żałosny ? No i IMHO chłopak jest niedojrzały jeśli uprawialiście seks.

jak tyle czasu sie czlowiek nudzi w skzole to mysli o wszystkim ale chyba macie racje powinam sie tym nie przejmowac jesli go chyba kocham

Gość lololo
Jest Ci z nim dobrze? Dogadujecie się? Przeczuwasz że to może być ten? Odpowiedz sobie na te pytania i jeśli TAK to walcz o ten związek i bądź z nim. Jeśli nie to zakończ to czym prędzej bo nie ma sensu tego ciągnąć.

3 razy tak :) dziekuje :P i chyba juz nie bede zawracac sobie glowy \"pierdolami\" jesli to jest to to bedzie dobrze nawet jesli mialby 60 lat Pozdrawiam

Gość lololo
No :) A jeśli związek wytrzyma to zobaczysz, że za jakieś 2,3 lata wiek nie będzie miał dla Ciebie ŻADNEGO znaczenia.

Nie oklamujmy sie za 2-3 lata to nadal nie bedzie normalne. Moze jak bedziesz miala ponad 20 a on bedzie podchodzil pod 30 to jakos sie dogadacie (w co szczerze watpie). Umowmy sie 24-letni facet ktory spotyka sie z 15-latka nie jest normalny. Moj facet ma niewiele wiecej bo 26 a 15-latki traktuje tak samo jak 10-letnie dziewczynki czyli jak dzieci.

no moze twoj facet nigdy nic nie czul to mlodszej dziewczyny :P a wcale nie sadze zeby mial cos z glowka wiec dlaczego uwazasz ze jest nienormalny :) ale jesli my juz tearz umiemy sie dogadac :P to ca 10 lat tez bedziemy umiec chyba tylko po nim nie widac wieku :) ja myslam ze ma gora 18 xD dopiero po dowodzie skukalam ile mam lat wiec chyba nie jest az tak zle

nie wiem czemu ale do niedawna było wszytsko ok, widzieliśmy sie w niedziele .. a tu lipa bo od 2 dni sie nie odzywa od ostatniego spotkania ... zero kontaktu ... nie wiem czemu .. nic mu nie zrobilam ... trudnoo