Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maleńka_

CZY NISKIE SĄ SEKSI?

Polecane posty

Gość maleńka_

wpisujcie się ale tylko szczerze:)czy filigranowe kobietki mające 160 bądź mniej są dla was seksowne?czy wolicie wystrzałowe laski z nogami do nieba?:)

Gość lucky strike//..
też;)

Gość Brunetka filigranowa
ja mam 161 cm jestem drobną brunetką i mam wielkie powodzenie u mężczyzn - zwłaszcza wysokich, tzw. "dużych" facetów. nie zmieniłabym niczego w swoim wyglądzie :)

Gość lucky strike//..
wysokie również powinny być szczupłe

Gość i niektóre pozycje są wtedy w
ygodne :classic_cool:

Gość maleńka_
zastanawia mnie tylko czy facecie oglądają się za malutkimi i zgrabnymi tak samo jak za wystrzałowymi wysokimi laskami?:)ja jestem malutka a i tak faceci sie za mną oglądają:)(na szczęście :))ale mam kumpele ktora ma 178 i uważa ze koło niej nikt nie przejdzie obojętnie....

Gość maleńka_
a które są wygodniejsze:) (pozycję?)

Gość maleńka_
idealisto a ile masz wzrostu?

Gość lucky strike//..
na wyższe łatwiej zwrócić uwagę bo zajmują więcej przestrzeni;) 178 to źle? idealista coś jak zwykle pierdolisz ;)

Gość maleńka_
właśnie przeczytałam na forum niżej że idealista ma 21 cm członka:)on chyba przesadza ze wszystkim co pisze:)a apropo małych kobitek, to seks z nimi jest podobno o niebo lepszy niż z wyższymi, bo są bardziej obrotne :)podobno..........

Gość obwisle cielsko mam
ja mam 165

Gość lucky strike//..
z mojego z resztą średnio imponującego doświadczenia zgadzam się, że są bardziej obrotne;)

Gość maleńka_
idealisto i 21 cm w gatkach?:)nie wierze?

nogi muszą być do samej ziemi, nie krótsze;) filigranowe są podniecające, można realizować pozycje niedostępne dla innych, na rękach nosić można, same zalety:)

Gość maleńka_
filigranowa brunetko a jak to jest z tymi wysokimi?w moim życiu tak bywało że podrywali mnie ci dużo więksi od nas ale zawsze dawałam im kosza:( całe życie wybierałam i umawiałam się z facetami ok 175 cm więc nie wiem czy to ok:)ale dla mnie wygodniej:)nie muszę się chociaż wdrapywać po drabinie po buzi:)

Gość maleńka_
no właśnie ciekawski faceciku!już pisałam ze małe sa bardziej obrotne:) ale chodzi mi o to jak wy faceci reagujecie na zajebistą, uroczą filigranową dziewczynę na ulicy?czy my niskie nie stoimy na przegranej pozycji bo zajmujemy mniej przestrzeni niż te wyższe?:)ja mimo swojego wzrostu również słyszałam od panów że mam nogi do nieba, bo jeśli chodzi o proporcjonalność mego ciała to autentycznie są dość długie, ale to i tak małe kikutki przy wyższych paniach :)

widziałem kiedyś J.Steczkowską na ulicy i byłem w szoku że jest taka niska(w telewizji tego nie widać), choć bardzo mi się to spodobało. Jedni lubią blondynki a inni brunetki, jedni wolą niskie inni wysokie, itp itp Jeśli jesteś zgrabna to nie widzę problemu, ja się za tobą będe oglądał;)

Gość maleńka_
nie łudź się!!!mi wystarcza 15 a ty z tym twoim olbrzymem(pewnie ma 21 cm jak patrzysz przez lupkę:) )poszukaj sobie pojemniejszych kobitek (pochwowo pojemniejszych)

Gość maleńka_
faceciku to oglądaj się za mną:) napewno mnie to ucieszy:) szczerze mówiąc to nie narzekam na brak zainteresowania, ale ostatnio gadałam z równie niskimi kumpelami które szczerze wyznały że nie czują się atrakcyjne ze względu na swoje niziutkie (że tak to ujmę) wymiary :)

Gość maleńka_
idealisto jeśli to prawda ze posiadasz takiego PYTONA to i tak jest małe prawdopodobieństwo że to coś zmieści sie w kobitce mojego wzrostu:) oczywiście się nabijam, ale tak serio to my malutkie mamy mniejsze ci**pki niż te większe:)

Gość maleńka_
ciekawski faceciku ja nie mam żadnych kompleksów!!!z ciekawości pytam bo moje kumpele uważają że wzrost ma znaczenie:) ja powiem tak, że jestem malutka to fakt, ale mam różne pomysły , więc jeśli chce aby mnie ktoś zauważył to napewno się tak stanie:) a z niskim wzrostem jest podobnie jak z małym przyrodzeniem:) moim zdaniem nie ważne ile cm się posiada, ale jak się nim rusza:)

ale jak małe lubisz?czy któryś z panów był z owiele niższą dziewczyną?jak układało się pożycie?

Ale pytanie... Jak chłop wyposzczony, to nawet karlice by przeleciał:O Facetów nie ma ise co pytac o zdanie, bo im się podoba wszystko, co ma dupę:p Nie mówiąc o tym, że w 90% przypadków, jak się komus podobaja wysokie, szczupłe blondynki, to się zakocha akurat w niskiej, grubej brunetce. Norma:classic_cool:🖐️

Gość EMGI
CZEŚC JA MAM159 CM I MAM MĘŻA 197:) ZAWSZE LUBIŁAM WIELKICH CHŁOPAKÓW A AKURAT TRAFIAŁAM N A TAKICH CO LUBIĄ NISKIE KOBIETKI:)