Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maleńka_

CZY NISKIE SĄ SEKSI?

Polecane posty

Gość EMGI
W NIEKTÓRYCH PRZYPADKACH MA JA MIAŁAM 3 WYSOKICH FACETÓW I KAŻDY Z NICH BYŁ NIEŻLE OBDAŻONY HIHI:)

Mam kolegę, który ma prawie 190cm wzrostu i mam małego. Nie wiem ile, bo nie mierzyłam. Ale widziałam i za duży sprzęt to nie jest. Mam wielu kolegów, którzy sa niscy i maja wielkie interesy. Tez nie mierzyłam, poza tym widziałam je tak normalnie, nie we wzwodzie. Żebyście nie pomyślały, że jestem jakaś zboczona- mam specyficzną grupę znajomych i np. dla nas kąpiel w rzece na golasa to normalka. Nie oglądam wszystkim siurów, ale mimowolnie je widziałam, oni mnie tez widzieli. Wszyscy się widzeliśmy:p I to nie raz. Ale nie wszyscy znajomi mnie widują, tylko to jest w sumie grupa moich najbliższych przyjaciół.

Ale mi sie wydaje, ze to jednak nie ma większego wpływu jedno na drugie:) No ie wiem... Tak samo na wielkość pochwy. Wymyśla się jakieś teorie, ze wysoka kobieta ma wielka, a mała małą. Albo że gruba ma ciasną a chuda szeroką, albo na odwrót. Ale to są bzdury. Przecież to są narządy, które nie mają nic wspólnego z rozmiarem szkieletu. A wszystkie inne narządy sa takiej samej wielkości u każdego- i niskiego i wysokiego człowieka. Mózg ten sam, gałka oczna, watroba. To czemu nagle penis miałby byc wielki?

Idealisto, nie irytuj się bo jeszcze wrzodów dostaniesz:) po [pierwsze mówię ci po raz enty że kompleksów nie posiadam (ale wszystko przede mną_) a misia mojego nie zamierzam zdradzać nawet z samym wentworthem millerem (choć jest boski :)) a tak wogóle to szybciorem prześledziłam forum i okazało się idealisto że nie masz co robić, nie masz kobiety (bo żadna naiwna się nie trafiła:)))i po nocach zamiast kombinować to przypieprzasz innym aby się podnieść na duchu!!!na mnie to nie działa jesteś maluczki jak dla mnie więc się nie wysilaj :)

Gość EMGI
JAK DLA MNIE TO NISKI WZROST NIE JEST TAKI ZŁY:) MOŻE CZASEM CHCIAŁAM BYC WYŻSZA ALE TAK PRZYNAJMNIEJ JESTEM CHARAKTERYSTYCZNA:)

Gość Boltzman
Spotykałem się kiedys z taką filigranową, jak Ty Maleńka (różnica w centymetrach była około 35). Same pozytywne wrażenia. Jeśli chodzi o seks, to jak ona była "sprawna" :) Po tej znajomości został mi smaczek na takie kobietki. ;)

Ja mam 160cm/50kg a w domu mam 190cm/100 kg masy mięśniowej. ;) Nidgy nie narzekałam na jakiekolwiek dysproporcje. :D

Oczewiście że tak!!!!! Są poręczne..he..he.. rózne pozicji można wymyślić i do tego lekkie, ..na stojąco, to duża zaleta!

Gość shewa
Ja mam 155 cm, ważę 43 kg i bynajmniej nie czuję się mała, chociaż problemy z zakupem garderoby jak najbardziej są, bo noszę ciuchy w rozmiarówce dziecięco-młodzieżowej, niestety. Mam dziecięcą twarz i filoigranową sylwetkę i wyglądam jakbym miała 16 latek. I nie mam faceta, i już zwątpiłam...w siebie. idę 🖐️))

Gość tupcik
shewa- mam identyczne rozmiary, tez mam czasem problem z kupieniem czegos odpowiedniego,( moze nie tyle ciuchy co buty bo mam malutką stopę - 35 ) i tez niestety nie mam faceta...:( choć wydaje mi się , że jestem niczego sobie, ale może to tylko moja opinia...

Gość mam dziewczyne co ma 154cm
i jest zajebista!! :) ma cudowna figure, jest leciutka i taka malenka :)) taki maly szkrab. wiadomo ze facetom bardziej rzucaja sie w oczy dziewczyny o dlugich nogach ale jest to typowo seksitowski obraz. dla mnie dziewczyna musi miec to cos i kazde centymetry sa fajne oprocz 190cm i wiecej dziewczyna nie wyglada juz ladnie moim skromnym zdaniem

hejka!dawno już nie zaglądałam, więc witam i pozdrawiam wszystkich wpisujących się:) shewa nie martw się ja też mam problemy z kupieniem fajnych ciuchów bo moje rozmiarówki dostępne są tylko u chińczyków;) też mam bużkę jak małolatka i dlatego (chyba dlatego) mam straszne szczęście do ekshibicjonistów!!!w moim krótkim życiu widziałam ich już około 7-8!!i nadal mi się to przytrafia (niestety). A powiedzcie mi wy też macie problemy z kupieniem np alkoholu?czy zawsze tak jak mnie ,proszą was o dowód? zawsze mnie wkurza jak idę do jakiejś knajpki a tam bar wielki, tak że widać mi tylko głowę:) i weź bądź normalna i poproś z powagą na twarzy kolejkę vódki :)

mam tylko 160cm/ 47kg nie narzekam na moją figurę ale mam tylko 75B w biuście:( za to mam zgrabne nogi, kilkakrotnie usłyszałam gwizdy i komentarze w stylu \"gdybym był dziewczyną to też bym nosił taką spódniczkę\" :) no w sumie jak dziewczyna jest filigranowa, szczupła i ma tak proporcjonalną budowę ciała to nie powinna narzekać, pozdrawiam wszystkie filigranowe...

a mam prawie 25 lat! jak ubiorę zwykłe ciuchy to rzeczywiście wyglądam jak nastolatka i proszą o dowód;)

hehe ja też mam problemy, gdyż jak w sobotę zapomnę wziąć dowodu to do żadnego klubu mnie nie wpuszczą! a alkoholu bez dowodu nikt mi jeszcze nie sprzedał, i nie istotne jak byłąm ubrana:(

Gość kurczeD
a ja nigdy o sobie nie myslalam ze jestem niska:D mam moze 163:> raczej bralam sie za norme XD hahahaahaha kurcze!!! wreszcie sie dowiedzialam:D pozdrowionka:)

Gość gość
Moja pierwsza i druga miłość o której do dzisiaj myślę miały 160 a ja 178.Obydwie były filigranowe,zgrabne,piękne i namiętne.Wyjazdy za komuny stan wojenny i wszystko się rozleciało.Poślubiłem dziewczynę 170 i blondynkę a zawsze podobały mi się brunetki.Lata leciały,była b.ładna i się stało ale nadal myślę o tych moich pierwszych.Uważam,że wysokie są ok.ale do wystaw samochodów czy do wręczania medali po zawodach.Małe filigranowe a jeszcze z figurą klepsydry to marzenie podejrzewam większośc***anów.Nawet teraz jak o tym piszę do już zaczynam mieć ochotę na sex z taka panią.