Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maleńka_

CZY NISKIE SĄ SEKSI?

Polecane posty

EMGI witaj w klubie niewielkich :) powiedz czy przed twoim mężem również interesowali się Tobą panowie i jakiego wzrostu byli? :)

To dziwne, bo ja np. zawsze uważałam, że wysocy faceci sa fajni. I tacy mi sie podobali. Niscy nigdy nie przykuwali mojej uwagi, chociaż w sumie rzadko ktokolwiek przykuwa moja uwagę. Ale jeżeli juz, to musi to byc wysoki blondyn:) Przy czym wysoki mężczyzna dla mnie zaczyna się powyżej ok. 183cm wzrostu:P Tak z 15 cm wyższy ode mnie. Ale mój chłopak był dośc niski- miał 175cm. No i na poczatku wydawało mi się, z eto niefajne. Do tego był straszną chudziną. Ale taki wzrostu u faceta też ma wiele zalet:) Jest taki... \"kompaktowy\":D Np. nie zajmuje całego wyra, jak się z nim śpi, zawsze się gdzieś zwinie. Nie bolą go plecy tak czesto. No i w ogóle;) Myślę, ze wzrost nie ma aż takiego znaczenia, serio. Ważniejsza jest osoba. Ja np. niejedną oimprezę przetańczyłam z kolega niższym ode mnie o jakieś 3-4cm, a on teraz ma dziewczyne jeszcze wyższą ode mnie:)

Gość skurcz
mala teraz, to jak sie podstarzeje i sie skurczy to dopiero pchla bedzie...

deska czyli jestes teraz sana? ja powiem tylko ze jestem teraz z facetem ktory ma 172 cm wzrostu! czyli jest nie duży:) ale jak dla mnie to w sam raz:) wydaje mi się super męski idokładnie do siebie pasujemy:) pod każdym względem:) wydaje mi się że wiekszy facet byłby już za duży jak na moje proporcj e?

No właśnie. On jest i tak sporo większy od Ciebie. 12 cm różnicy. Jak byłam z moim chłopakiem, to zawsze mogłam się patrzec mu w oczy, jak coś od niego chciałam, nie musiałam podskakiwać:P No i własnie on był taka pchełka:) Nie zajmował dużo miejsca.

Gość skurcz
mialem znajomych kiedys, ona z 155, on z 190....Flip i Flap...zbawnie wygladali....od typu kiedy sie ich widzialo....to zupelnie jakby coreczke do szkoly prowadzil.... Chociaz..."popodrzucac" taka pchelka mozna :)

idealisto nie masz racji bo ani kompleksów nie mam ani nie chce zdradzić mego lubego:)wyobraź sobie że jestem z nim od 16 roku życia, był moim pierwszym i takim pozostanie bo kocham go nad życie i jest zajebisty w łóżku!!! w końcu uczyliśmy się na sobie:) a ty idealisto pewnie jesteś sam jak palec i wkładasz swojego 21 cm pytona w odkurzacz!!!życz ę powodzenia!!!i nie wkurzaj się na ludzi którym się udało:)

Nie martw się, on ma nierówno, ale nie tam, gdzie trzeba:O Zaraz wyzwie Cię od desek, i zacznie gadac głupoty. Nie reaguj. Mi zawsze pisze, że jestem Pozdro 600:O Co z tego, że czasami nawet razem o tej samej godzinie piszemy na innych topikach, czy na tym samym... No przecież on i tak wie lepiej. Najlepiej nie reagowac na taboreta, to pójdzie spać, bo rano do szkółki...

deska a ja mam 150 cm, 75 w cyckach (a raczej w cycyszkach :) ) i ważę 47 kg!dla wszystkich jestem maleńka, pchła i takie tam, ale ogólnie si ę podobam i wszyscy znajomi mego lubego uważają że jakby każda babka była taka fajna to żaden facet nie miałby problemów ze swoją dziewczyną (jeśli chodzi o charakter, bo dla kumpli jestem aseksualna w związku z tym że mam jednego faceta od 8 lat tego samego:) )

Gość EMGI
JAK MIAŁAM 15 LAT TO 1 RAZ ZAKOCHAŁAM SIE TAK TROCHE DOROŚLEJ W CHŁOPAKU 1 92 , A TERAZ MAM JESZCZE WIEKSZEGO MĘŻA CZASAMI JEST TROCHE NIE WYGODNIE ALE MAM WIECEJ DO KOCHANIA:)

dwska jesteś boska:) a z taboretem lepiej nie gadaj bo od razu widać że chłopaczyna nigdzie nie wkłada:)

Gość skurcz
150? o kurde, a maja takie rozmiary w sklepach czy jest klopot? I nawet powaznie pytam.

Gość EMGI
MALEŃKA ILE MASZ LATEK??

EMGI ale zawsze miałaś dużo większych facetów? nie bałaś się? ja jak miałam moj 1 raz ( i to z 172 facetem) to głupawo go zapytałam: chyba śnisz że to we mnie włożysz?!?!!?!?!:)

ups pomyliły mi się cyferki w wiązku z tym że mam ciemno w pokoiku:) mam 160 cm wzrostu a nie 150 jak wpisałam wcześniej:)sorka:)

Gość EMGI
NIE POWIEM ŻE MNIE NIE BOLAŁO.....NO ALE CÓŻ MOŻNA SIĘ PRZYZWYCZAJI, ZRESZTĄ SĄ POZYCJIE GDZIE KONTROLUJESZ PENETRACJIE:)

Gość EMGI
197 CM POWAGA, MAM ZDJĘCIA NA CYBERPARTY JAK CHCESZ TO ZOBACZ:)TAM SIĘ NA MNIE OPIERA TO TAK DOBRZE NIE WIDAC ALE ZAWSZE COŚ

deska a może jednak ma:) tyle że mi chodzi o wzrost kobitki i gabaryty faceta:)