Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 080307

potrzeban opinia kobiety...pilne...dzień kobiet

Polecane posty

Gość 080307

POMOCY KOBIETY ! w dziale jest 8 facetów i 2 laski, jak znam życie żaden nic nie kupi...a ja bym chętnie kupił - czy po paczce rafaello będzie ok ? czy musi być kwiatek ? kwiatka wolałbym uniknąć... chcę być miły ale nie wim za bardzo jak... więc co myślicie ? nie będzie to głupio jak sam tak wyskoczę przed szereg...bo chcę żeby im się miło zrobiło a nie że jakieś zażenowanie....cholerny świat

Rafaello bedzie ok i zrobi sie im miło:) no chyba, ze masz tam jakies wojujace feministki, albo inne obrazone na to \"swieto\" zawsze jest miło, jesli ktos o Tobie pamieta:)

Gość balaganiara
....mysle ze rafaello to bardzo dobry pomysl...

Gość tak rafaello ok

o fajny facet z ciebie:):) mnie kiedys koledzy z uczlni zaskoczyli 2 kobiety na roku maja i kwiatuszka nam kupili. oczywiscie ze rafello moga bys dobry pomysl kwiatek to moze byc tak zbyt intymnie wiec popieram cie :):) pozdrowki:):):

Gość 080307
fajnie ;) dzięki laseczki - jakby nie Wy to by mi myśli zasnąć nie dały :) no i..... [1000 czerwonych róż] z okazji Dnia Kobiet drogie Panie ;)

Gość no no
okazuje sie,ze prawdziwi mezczyzni nie wygineli,mile to :)

Gość 080307
rafaello było dobrym wyborem - aż się im oczka śmiały :) powiedziałem im "to , z najlepszymi życzeniami, żeby się Wam ten dzień słodko zaczął - bo żeby się słodko skończył niestety będzie leżało w kompetencjach innych Panów" fajnie było ;) bużka Drogie Panie

Gość Trenere
rafaello to drogie a czy one warte takiego wydatku?

Gość tamma
kurde, jaki miły facet. czemu u mnie w pracy nikt taki się nie znajduje?

Gość wariat l D
i nawet ci nie zrobily dobrze ustami? o kurcze ladnie lubisz siano tracic :classic_cool:

Gość tamma
(myślałam o załozycielu tego topiku. a nie o tym obliczonym co się też wpisał!)

Gość Badylek
Według mnie rafaello i tulipanek będą ok :D Kiedyś mój brat w 3 liceum kupił dziewczynom z klasy jako jedyny po czekoladzie, misiu (taki fajny, choć za 2 zł) i lizaka. I zyskał uznanie :D A jeden kolega z sarkazmem do niego: no, żeś się wysilił... A jedna dziewczyna do niego: co, Adrian, żal ci dupę ściska! Więc dawaj, dawaj :D

Gość wariat l D
JA ZAWSZE WOLALEM KUPIC COS TYLKO JEDNEJ I OBSERWOWAC TEN ZAZDROSNY WZROK KOLEZANEK :D OCZYWISCIE JESTEM VEY GOODLOOKING WIEC BYLA TO ISTNA ZAWISC