Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skarbka

czy to mozliwe ?

Polecane posty

mam 27 lat i jestem od 1,5 roku w zwiazku z facetem. to moja pierwsza powazna znajomosc. po paru miesiacach poszlismy do lozka. stracilam dziewictwo majac 26 lat. i nie zaluje ze jak na dzisiejsze realia to troche pozno. po prostu spotkalam odpowiedniego faceta dopiero wtedy choc zawsze mialam wielu kolegow i jsetem osoba towarzyska. od jakiegos czasu moj chlopak zaczal nalegac na to zeby do naszego lozka wprowadzic kogos trzeciego. na poczatku myslalam skad on ma takie mysli itp. myslalam ze mu przejdzie ale nic z tego. calkiem niedawno urzadzilismy w domu mala impreze. wszyscy swietnie sie bawili. pozno w nocy zostaliosmy tylko ja , on i jego kumpel ( calkjiem przystojny gosc ). wszyscy bylismy trzezwi a jego kumpel w szczegolnosci bo uparl sie ze przyjedzie samochodem i nie bedzie pil. w pewnym momencie obaj zaczeli sie rozbierac jednoczesnie dotykajac mnie. bylam w szoku ale widok 2 nagich mezczyzn a zwlaszcza faceta ktorego widzialam po raz pierwszy nago zadzialal bardzo podniecajaco. dodatkowo on mial duzego co baaardzo mnie nakrecilo. zaczelismy sie kochac. bylo cudownie. zawsze brzydzila mnie mysl o sexie z 2 facetami. okazalo sie to jednak cudowne. kochalismy sie ostro i dlugo a ja bylam w 7 niebie majac w sobie na zmiane we wszystkich dziurkach 2 penisy. od tamtej pory jestem zafascynowana sexem z 2 i chce tak bawic sie regularnie. z drugiej strony chce wyjsc za mojego faceta, miec z nim dzieci a wtedy zaden trojkat nie wchodzi w gre. czy to mozliwe by az tak zafascynowac sie sexem we trojke ? prosze o wypowiedzi wszystkich a zwlaszcza kobiety majace podobne doswiadczenia za soba

Gość prowokejszyn debila

Gość gonk
we mnie raz w tygodniu co wieczor wchodzi dwoch.. kocham to..

Gość NIchtEnglisch
Ja pierdole...kurwa gdzie to miec tak najebane w pale :(

prosze wypowiedzcie sie jeszcze zwlaszcza te co maja podobne doaswiadczenia

Gość ---...---...---....
odkryłaś swoje powołanie

czy nikt nie mial podobnych przygod, jesli tak to jak one wplynely na jego zycie ? czy chcecie mnie potepiac bo zrobilam to z dwoma naraz ?

Gość innowator
Następnym razem spróbój z trzema. Przecież masz 3 dziurki nadające się do tego!

u mnie jest jak napisalam, czy ktos sie jeszcze wypowie ? i mi doradzi ?

Gość taka prawda niestety
nie zawstydza, Słoneczko Tylko poraziła nas Twoja pustota

jestem pusta bo spodobalo mi sie cos co innym sie nie podoba?