Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lippenelack

co sadzicie o tych piersiach?

Polecane posty

Gość ale wy słodkopierdzące
to gdzieś b jest :). Może być.

Gość hihahi
na bank B, bo mam b.podobne. Mi sie tam podobaja i ma ładne sutki/brodawki

Gość Lippenelack
mam wlasnie identyczne i sa moim kompleksem, jesli chodzi o wielkosc. Ciekawa bylam opinii innych osob co mysla o takich piersiach, bo ja wstydzie sie wyjsc w kostiumie

ja tez mam mniej wiecej takie:):):) i sa b jak boskie:P:P zarz sie podniesie szum ze b to male jak dla mnie sa idealne nie zaduze nie zamale:):):)

Gość kamelia.....
też mam podobne-sporo nas jest :)

Gość hrum
a tez macie takie huche brzuchy> Bo ta laska ma ogolnie fajne proporcjonalne ciało. Piersi mam takie same (brodawki tez), ale brzuch juz nie taki ładny:(

Gość hrum
chude, zgrabne

Gość tomeekk
ja mam takie same

Gość Lippenelack
owszem, mam tak chudy brzuch ,ogolnie jestem chuda, za chuda. Ale przyznaje ze jestem milo zaskoczona ze tak duzo kobiet ma takie piersi:)

Na moje oko takie duże A. :D Fajne :)

Gość gość koło 30-tki
Małe... ale zgrabne. Lepsze takie jak obwisłe balony po pas

Gość za małe
a dłonie ta kobieta ma duże jak facet.A może to jest facet "MIRIAM"?

ja mam identyczne cialo do tek kobiety - oraz piersi takze - oczywiscie moj mężczyzna mówi mi ze piersi mam za male a brzuch w sam raz :P:P :D:D

Gość generałowa
w mojej klasie w liceum większosć dziewczyn miała 75B , więc to chyba standard chciałabym miec takie cycki , a nie takie balony jak mam - duże c

nie rozumiesz mnie :D:D jak przchodzimy do seksu i zaczyna mnie rozbierac to oczywiscie wiem ze za chwile buchnę smiechem bo on mnie wtedy polozy na lozku , bedzie sie nimi bawil i mowil \" moje malutkie makrelki kochane \" hahahahhaah

Kasieńka, to ten Twój acet jakiś dziwny. Ja mam w sumie nawet jeszcze mniejsze piersi niz na tym zdjęciu. tak mi się wydaje, chociaż tez mam B niby... Albo maja inny kształt. Ale ręce mam duzo mniejsze niz ta babka:p to fakt, że ma ręce jak łopaty;) I nigdy, nawet w żartach nie słyszałam od mojego chłopaka, zebym miała za małe czy małe piersi. Wręcz przeciwnie- ja tak zawsze mówiłam, a jemu się one bardzo podobały. Nie powinien tak mówić. Jak mu się nie podobaja, niech znajdzie kogoś, kto ma lepsze- co dugi człowiek w tym kraju mam cycki:o Niech szuka. I ciekawe, czy jemu byłoby mio, gdybys zabierała się za jego penisa i mówiła- o, mój maleńki wentylku...:o

Gość Lippenelack
moj chlopak tez chyba wolalby wlasnie zebym miala wieksze, co prawda mowi ze mu sie podobaja i ze sa wlasnie proporcjonalne do mojej postury, ale jakis czas temu bralam tabletki i piersi mi sie troszke powiekszyly, wtedy powiedzial ze "teraz mam idealne piersi" ja sie zapytalam "to jakie mialam wczesniej?" a on ze "prawie idealne", teraz tabletek juz nie biore i mam te prawie idealne piersi i mnostwo kompleksow

Gość nieeeeee
piersi mogą być ale ta dziewczyna jest sssstrasznie chuda i krzywa!odrażające!wiecej ciałka!

Gość czemu mi nie chce
ta strona sie otowrzyc