Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadziwiona

czy udajecie czasem orgazm?

Polecane posty

Gość ale czad niezła bystra
lepiej udawać orgazm niż udawać że się jest bystrą

Gość cyklop
ciekawska popieram cie w 100% te panienki tak są spiete jak by sie bzykały pierwszy raz w życiu

..albo zamiast faceta jakoś pokierować i powiedzieć jak im dobrze--liczą na to ze on siedzi w ich głowie i sie domyśli..a tu niestety czasem trzeba sie pobawić instruktorkę i troszkę pomóc ;) bo nie wszyscy panowie maja w tych sprawach smykałkę-i myślą ze seks polega na włożeniu i wyłożeniu:D:D:D

Gość cyklop
cikawska dokładnie tak ale i niektóre panienki nie lubią jak im sie cos nowego wprowadza majałem kiedys laskę kóra nie lubiła wogule pieszczot jiezykiem a juz o dotyku i włożeniu pluszka do srodak to mowy wogule nie było

sex jest udany jak para sie rozumie wie jak im dobrze i są otwarci na te sprawy-na swoje ciała

Bezzębna...no wiem, ale ja się czasami tak niepomiernie w pracy nudzę...no dobra, zasłużyłam sobie ! Na pochybel. Na swoje usprawiedliwienia,powiem tylko tyle, że spotkało to jedynie niepomiernie zatwardziałą hipokrytkę, zarzekającą się , taszczącą na plecach wielki transparent \" jestem super niezależną ,twardą babką, nie potrzebuję żadnego samca do życia , won wszyscy.. etc...\" Ilekroć mówiłam jej ,że chyba nie do końca to z nia tak jest...ucianała że jestem głupią cipą, babą w ogóle bez charakteru.....no to jej pokazałam ten jej charakter jak siedem dni z rzędu wysyłała mi swoje zdjęcia w ponczochach sprzed 12 lat wmawiając ze teraz nie moze się ze mną spotkać bo jest w pernambuko...ale jak tylko wróci.... :-). A na pytanie co słychac mowiła....jezy ratuj musze szybko schudnąc, pytam ale co jest...a ona aaaaaaaaaaaaaa nic tam no muszę i już . :-).

cyklop ---> ja też nie lubię pieszczot językiem i wogóle orgazmu łechtaczkowego więc powiedziałam mojemu facetowi że o wiele bardziej lubię jak mam pochwowy i żeby se darował to mlaskanie :P i co ? facet się nie obraził a mi jest lepiej ;) a potem sie nawet przyznał, ze męczyło go to lizanie :P wilk syty i owca cała trzeba duuuużo rozmawiać i o wszystkim !! takaż konkluzja moja ;)

Gość cyklop
ok teoria ale to tzeba powiedziec oty drygiej osobiea nie udawac ze wszystko jest ok i wtedy ja sie moge dostosowac do potzrb partnerki

Bystra 30 latka ---> tak zmęczyło :P i jezyk go bolał bo ja się skupiałam, żeby nie dojść bo nie lubię łechtaczkowego :P

Gość cyklop
Bystra 30 a ty lubisz jak facet cie lize ?

cyklop ty sie z dziwadłami przestań zadawać:D a może zamiast porządnego lizania{że tak sprawę ujmę:D} to ja tam miziałeś bez sensu:D:D:Dwtedy tez można cierpliwość stracić..miałam kiedyś faceta który mi tam więcej ciepłego powietrza wdmuchnął niż cokolwiek:Dalbo ten brak cierpliwości na dole i sflaczały jęzor--ja sobie teraz żartuje ale czasem tak bywa-i trzeba powiedzieć jak;)i co

cyklop no własnie ;) dlatego moja konkluzja była taka, że trzeba rozmawiać szczerze o wszystkim a nie udawać , ze jest cacy tak samo nalezy powiedziec facetowi, że nie ma sie orgazmu ;)

Gość angel of sin
No wiec wlasnie nigdy nie udawajcie orgazmu

Cyklop...owszem, ale nie tam gdzie kobiety zazwyczaj lubią byc lizane. Jestem wyznawczynią pewnej niepodważalnej jak dla , mnie teorii, której podwalina jest zdanie iż kobieta od stóp się zaczyna. No ale to nie miejsce ani nie czas na takie dywagacje.

Gość cyklop
o czywiescie drogie panie macie tutaj racje ale jezeli ktos wymaga odemnie to i jam musze wymagać tez odniego taka jest prawda

Gość Ejkon
Bystra 30 niech sie lepiej schowa bo tu madra probuje udawac - bułkę przez bibułkę. Phi - tez mi cos!

Gość Ejkon
Glupie 30-letnie cipsko!

Hahaha ejkon....gdybym chciała mądrą udawac , to zapewniem Cię, iz bym nie wypowiadałs się na topicu \"czy udajecie orgazm\" hmmm? Tylko prowadziłą dysputę na temat wpływu dorożkarstwa na literaturę średnioweicznych chin! :-)

Gość cyklop
Bystra 30 to bys mysie zgrali ja uwielbiam jak kobieta ma pomalowane paznokcie u nóg to mnie poprostu rozwala

Gość Ejkon
Sorry ale Twoje wypowiedzi sa denne? Skad Ty je w ogole bierzesz? Chodzilas do jednej klasy z Elizą Orzeszkową?

no jasne facetowi tez musi być dobrze --a nie jak księżniczka rozsunie nóż i juz--a ty facecie stawaj na uszach aby dobrze jej było--niema to to jak wspólne zadowolenie:D

Gość Ejkon
O moj orgazm nie musisz sie martwic - zajmij sie swoim!Bo jesli podpuszczasz wlasne kolezanki to chyba wlasnie z braku orgazmu. Zamist sexem zajmujesz sie kolezankami!

Gość cyklop
Ejkon przyszedłes tutaj w czasie dyskusi i brażasz kobiety poprostu spadaj stąd z takim radami to wiesz do psychologa sie zgłoś on ci pomorze