Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadziwiona

czy udajecie czasem orgazm?

Polecane posty

Gość Ejkon
Taka "mundra" jestes, a nie wiesz ze to byla Orzeszkowa a nie Ożeszkowa!

Ciekawska.....tak naprawdę dobrze jest kiedy jest porozumienie ciał, dusz...i prawda między ludźmi, brzmi patetycznie , ale tak jest moim zdaniem. Nie ma tu znaczenia ani technika, ani rozmiar..nie ma miejsce na udawanie, bo kobieta zajęta udawaniem....traci wiele z tego, co mogłaby poczuć, gdyby tylko bardziej wsłuchała się w siebie....nie zaś chciała wygrac konkurs na kochankę roku 2007.

Gość Ejkon
Sorrka ale Panna musi miec problem spory skoro wrednie podpuszcza koleznaki. Twoim zdaniem cyklop to jest ok?

Gość cyklop
Bystra 30 czy zawsze jak sie juz gadka tutaj rozkreca to musie sie zjawic jakis palant i wszystko popsuci

Gość Ejkon
A teraz cyklop chuj przez Ciebie przemawia bo wykukales ze Bystra stopki lubi miec lizane? Ale do podpuszczania kolezanek sie nie odniosles?

Ejkon, cholera , oczywiście ,że Orzeszkowa, nie zaś Ożeszkowa. Nie mniej jednak wciąż postuluję o odrobinę luzu. Co do podpuszczania koleżanek...mało to było rozsądne acz naparawdę zabawne. Mamy tu jednak rozmawiac o udawaniu orgazmu nie zaś o tym, czy ja mam problem czy nie hmmm?

Gość cyklop
Ejkon a dlaczego nie ja nic złego niewidze w podpuszczaniu drugich

Bystra 30 latka -zgadzam sie--dla tego mi tak dobrze w wyrku i nie tylko:D:D:Dto dopiero zarozumiałość ze mnie wyszła:D

Gość niech się gapią
a z kim tu rozmawiać? niby wyluzowane,a przemądrzałe babki

Gość Ejkon
Bystra Twoja poprzednia wypowiedz byla w porzo bez zadnych "zaś, owuż, nieprawdaż, i takie tam". A teraz znowu zaczynasz!

Gość cyklop
oczywiescie jezeli to podpuszczanie jest w granicach zachowane ale to sprawa indywidualna kazdego człowieka

Przyznałam wszak, że niezbyt to mądre było...opowiedz mi jednak o swoim problemie...co tobie Ejkon to robi, że tak cię to zdrażniło? hmmm? Ciekawska...no nie ma bata, nie pogadamy już o orgazmach, póki nie wyjaśnimy z czym kolega ma problem....:-)

Gość Ejkon
No wiec wlasnie - przemądrzałe zwlaszcza Bystra!

Gość Ejkon
No to teraz jestescie przeze mnie podpuszczani i strasznie sie tym wszyscy zjaraliście.

Gość cyklop
Ejkon sexu ci brakuje czy rozumu czepiłes sie Bystrej i iedziesz poniej odkąd sie tutj pokazałes oco ci stary chodzi wogule co?

Gość Ejkon
W porzadku?

Gość Ejkon
spadam stąd prowadźcie sobie dalej sowje "dysputy" z Bystrą na czele

Gość cyklop
ciekawska a ty libisz byc lizana

ty bystra obiecaj ze nie będziesz sie wtryniać w życie koleżanek -to spokój będzie-........i można wtedy o orgazmach porozmawiać:D

Gość zboczona starucha
A to można nie mieć orgazmu? ;) Żartuję oczywiście. Ale tak na serio to nie pamiętam kiedy nie miałam. A w latach gdy mi się zdarzało nie mieć orgazmu to nigdy nie udawałam bo w ogóle się wstydziłam wydawać jakieś jęki - taka wstydliwa jakaś byłam :D

Gość cyklop
bystra ilepotrzebujesz zeby dojść

Gość Ejkon
no i wlasnie - przez cyklopa chuj przemawia

ja uwielbiam...ale u mnie z minety na 69 najczęściej sie przekształca..wiec ,,on\'\' zamiast mi tylko dawać przyjemność sam ja tez odczuwa--tylko ja złośliwie zwalniam:pPRZYZNAJE SIĘ- bo on szybciej dochodzi:p

Hahaha Ejkon , ale czy Ty przypadkiem nie deklarowałeś, że już sobie stąd idziesz? Że nas opuszczasz? Nie,żebym nalegała, tylko próbuję zrozumiec o co ci chodzi. Mnie naprawdę nie interesuje co przemawia przez Cyklopa czy jego trzecie oko czy też trzecia...noga:-).

Gość cyklop
Bystra jak cie obraziłęm to sory