Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadziwiona

czy udajecie czasem orgazm?

Polecane posty

Ja teraz nie mam głowy do orgazmów, ja szukam samca alfa! Nawet ogłosiłam poszukiwania, ale nikt się nie zgłoisił, topic umarł śmiercią naturalną...teraz się relaxuję.

Gość cyklop
bystra nie wiedziałęm jeszcze raz sory a cikawska ciebje tez sory jak cos cie uraziło

Hahah Ciekawska jedno muszę przyznac nick dobrałas sobie bezbłędnie. Myślę,że nie chciałabyś wiedziec , jestem w tym zakresie jednostką niebywale specyficzną....jeśli chodzi o treść. Jeśli zas o tempo....o ile ktoś wie, na czym świat od dawien dawna stoi ( jaki jest jego odwieczny porządek...) to bardzo , bardzo szybko. :-) Niniejszym temat uważam za zamkniety, oczywiście w aspekcie mojej osoby. :-)

cyklop a przestań sie prostować ;)w końcu to forum erotyczne a poza tym i tak sie nie znamy:) nic uwłaczającego nie było:)

Bystra 30 latka to masz dobrze:D bo ja tam musze sie trochę na pocić:D:D:D:Dte standardowe 10min:D:D:D nie mogę:D

Gość Ejkon
BYSTRA JAK TY MNIE WPIENIASZ!

Hahah ciekawska...czasem ludzi podniecają tak dziwne rzeczy, że mogę nakręcać się od samego rana , pieścić się myślą samą, obracać w głowie miękkie wyobrażenie...po to by potem tak szybko się go pozbyć... Ejkon, cieszę się,że tak na Ciebie działam! :-). Uciekam do domu....papa, miło było się posmiać ( czego i tobie Ejkon życzę! )

Gość cyklop
bystra nie lubie specjalnie przepraszac ale nielubie tez byc postrzegany za chama ja ejkon

Gość B-stra 30
Co znaczy dziwna ciekawska?

Bystra Majac taką \"przyjaciółkę\" jak Ty to nie trzeba miec wrogów. :O A najzabawiniejsze jest to, że Ty później bez żeny tym samym ludziom w oczy możesz spojrzeć, udawać super-koleżanke a za ich plecami przedstawienie sobie robisz... To chyba kwestia charakteru bo ja bym nie mogła byc tak prefidna i fałszywa. :O Jak mówi przysłowie: \"nie rób bliźniemu co Tobie nie miłe\" A wracając do tematu.... Nie udaję i nie udawałam. Nie mam problemu z osiągnieciem orgazmu także problem mnie ominał. :)

Gość Ejkon
Bo ta Panna jest dziwna i porąbana, zakręcona jak bąk w tulipanie udaje mądrą a jest napompowana cipą!

dziwna?..bo nawet nie wiem kiedy sie żekomo zrobiła nie stosowna?!--ja wiem czy aż taka ze mnie ciekawska hmm normalna paplanina o sexie

Gość Ejkon
Sinamon, no własnie takie panny jak bystra to do odstrzału na raz!

Gość centkowana flaga
Niestosowna była od poczatku, kto to widział orgazm udawac!

centkowana flaga hehehe no chyba ze pod tym względem--dla mnie udawanie orgazmu nie ma po prostu sensu

Gość centkowana flaga
No ale sama przyznasz,że na dziendobry rozmowa była niestosowna ty ciekawska a Pani Bystra pretensjonalna, na kawe powinnyście iść obie. Obiecajcie tylko, że weźmiecie mnie ze sobą!

nie znam pani bystrej jak to ujęłaś -ale myślę ze moje wypowiedzi nie były takie tragiczne

ale o co chodzi?? jaka bezpretensjonalność, jakia niestosowność, jakie przemadrzenie?? czegoś nie rozumiem ktoś się przyssał bez sensu... Zgadzam się z paniami- udawanie orgazmu jest bez sensu, nie daje niczego poza udawaniem, nie rozwija, zamiast urozmaicenia i radości jest nuda i sztuczność

Przeczytalam pierwsze 2 strony....i mam refleksję :D:D:D Rożnie bywa z udawaniem orgazmów...mi też się zdarzyło, przeprosiłam potem :P Bystra 30---> najgorzej jest jak się zgrywa inteligentną nie znając zasad polskiej pisowni:) \"Na poHybel \" się pisze...Używajcie zwrotów, których znaczenie znacie, no!!!😭

Gość taaaa
no trzymam z niejakim Ejkonem bo "Bystra coś tam " też mnie wpier...a ;)

Gość _kasik_
mnie tez sie czasami zdarzylo, tak sie staral i staral ten moj biedny facet a mnie mysli gdzie indziej krazyly :/ zwykle nie mam z tym problemow ale raz czy dwa sie zdarzylo :( wiem ze to nie jest w porzadku, ale przynajmniej dzieki temu unikam pytan: cos sie tak? co sie dzieje kochanie? zrobilem cos zle? z moim facetem w lozku jest mi wspaniale, a to ze raz, gora dwa chcialam unikac dlugich rozmow, pocieszania go, ze nie zawinil, to chyba jeszcze nie jest najgorsza zbrodnia? kochamy sie codziennie i orgazm mam zawsze, wiec statystycznie bardzo niewielki udzial ma tutaj to moje UDAWANIE...

Gość B-stra 30 latka
Przyjęcie, no nie bądże drobiazgowa!

Gość B-stra 30 latka
Pozatym nick...jak nick...ale widzę,że to " bystra" kłuje w oczy więc niniejszym nick zmieniam, tylko żeby nie było potem że udaję kogoś innego:-).