Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bonna24

Kto z was plakal w tym dniu, 8 marca ?

Polecane posty

Gość bonna24

ale szczerze, kto plakal tak dosyc mocno i dlaczego?

Gość melachrini
Ja bo kłóciłam się z mężem.

Gość Olśinka-ja
byłam smutna... taka prawda jest w moim miescie i nic nie mówi tez mi smutno tu nawet płakałam jak szłam drogą.. A takie dni jak walentynki dzien kobiet ot przyja i zblizeniu, wyjasnieniu, poukladaniu, rozmowom uzuciom;) a tu nic tak oschle mnie ciągle traktuje nie sam na sam tylko tak z tłumem Ani maila, ani słowa takiego dla mnie, kwiatka juz nie mowiac o spotkaniu, rozmowie czy smsie:)

Gość szeherezada*
Wyłam, jak bóbr 😭

Gość i ja tezzz
bo usmyslowilam sobie, ze jednak byly mnie juz nie kocha i moge juz naprawde pojsc w swoja strone

Gość i ja tezzz
uzmyslowilam, zreszta niedlugo wyjezdzam, moze to i lepiej

hmm no ale to nie walentynki? Wasze święto a nie święto miłości ;/

Gość i ja tezzz
ale ten dzien to taki czas, ze pewne przemyslenia wchodza do glowy

nie przesadzaj ;) ciesz się chwilą ciesz się tym co masz nie żałuj tego co straciłaś... będzie dobrze uszy do góry ! :)

Gość jest mi przykro
ja plakalam...

Gość beksaa
ja plakalam ale juz nie placzę ludzie lubia gdy ktos placze, bo mogą go olać, a ja nie chcę się wystawiać, zeby ktos na mnie odragowywal swoje kompleksy

Gość takajaaa
mi dzis polecialy lzy.. niestety. Zpewnoscia rozryczalabym sie jak bobr gdyby nie osoby trzecie, ktore w przeciwienstwie do mnie swietnie sie bawia :( przykre

Gość Kobieta z czubem
no tak, 2 lata temu. Poryczalam sie bo nie dostalam kwiatuszzka od mojego gacha... od tamtego czasu nie dostalam zadnego kwiatka i wydaje sie ze trzeba sie przyzwyczaic...

ja bo dziś pierwszy raz w to święto pękłam i kupiłam sobie kwiatka no i nie złożył zyczen ten co miał..

Gość Kobieta z czubem
moj z pozycji lezacej powiedzial mi : wszystkiego najlepszego.. i wrocil do lektury ksiazki... ja pierdole z kim ja sie zadaje!!!!!!

Gość bldkhf
ja plakalam choc facet dal mi kwiatka, ale bardziej dlatego, ze wypadalo :( a plakalam, bo ostatnio tak zle miedzy nami, wczoraj mu powiedzialam, ze z tego nic nie bedzie, obiecalismy, ze od dzis sie staramy, pol dnia nam sie udalo a potem zas klotnia :(

ja sie popłakałam.jestem trzy tygodnie po rozstaniu. po 7 latach związku, kiedy dwa miesiące miał inna kobietę, a ja w polsce broniłam pracy magisterskiej żeby jak najszybciej do niego pojechać...i dzisiaj on na pewno świętował dzień kobiet, ale z inna kobietą...ja po takim okresie nawet życzeń smsem nie dostałam:(

Gość onajedna*
...ja płakałam na pogrzebie :(

Gość smutna megiii
Ja płakałam, dał mi nieźle popalić przez telefon:O

Gość i jaaaaa płakałam
płakałam taz...................bo nie mogłam byc z tym kim chce byc...............byłam z tym kim musze

Gość i jaaaaa płakałam
czy tak juz zawsze bedzie????????????

Gość mała Aniutka
ja placze do dzis:(

Gość Napromienna
Bedzie tak jak razem oto zadbabcie:)

Gość i ja........
ja nie płakalam,ale bylo mi przykro,że mój chlopak nawet nie zadzwonił...Za 2 dni moje urodziny..Zobaczymy czy zadzwoni...

Gość jestem z takim jednym
ja tez plakalam;(w zeszlym roku pamietal,dal kwiatka..w tym roku szlam do domu wesola bo bylam pewna ze tam na mnie czeka...nie bylo go,przyszedl wieczorem,siadl przy kompie a po ok2godz powiedzial:a zapomnialem wszystkiego najlepszego z okazji sama wiesz czego,a kwiatka nie mialem gdzie kupic(faktycznie u nas na osiedlu sa tylko4 kwiaciarnie...)...to wszystko!!!a na dodatek jestem przed okresem wiec byle drobiazg mnie smuci...a do takich drobiazgow jak kwiatek w dzien kobiet przywiazuje ogromna wage i jak pomysle o tych babeczkach ktore spacerowaly wczoraj po krakowie z kwiatkami w reku a ja taki biedny zuczek...oj tak, bardzo sie rozczarowalam;(

Gość niadna
ja również płakałam:( Facet z ktorym spotykam się od jakiegos czasu zadzwonił do mnie dopiero z życzeniami po 22. Niby pamietał...a jednak...dlaczego tak późno???:(