kinga199 0 Napisano Kwiecień 23, 2021 (edytowany) Czy ktoś Pamięta serial o dziewczynce, którą wychowywał samotnie ojciec (bardzo bogaty biznesmen), a mama nie żyła (zostawiła jej chyba książeczkę z modlitwami jako pamiątkę). Mieszkali w bardzo drogim apartamencie, w którym były szerokie schody na piętro. Dziewczynka miała też zwariowaną ciocię, która ubierała się zawsze na jakiś kolor, np. fioletowy i miała wtedy fioletową perukę z grzywką na całe czoło, ubranie i dodatki. Serial oglądałam w latach 2004/2005/2006? chyba na TELE5. Proszę jeśli ktoś pamięta napiszcie mi nazwę tego serialu. Edytowano Kwiecień 23, 2021 przez kinga199 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
flawless14 0 Napisano Kwiecień 26, 2021 Dnia 24.04.2021 o 00:21, kinga199 napisał: Czy ktoś Pamięta serial o dziewczynce, którą wychowywał samotnie ojciec (bardzo bogaty biznesmen), a mama nie żyła (zostawiła jej chyba książeczkę z modlitwami jako pamiątkę). Mieszkali w bardzo drogim apartamencie, w którym były szerokie schody na piętro. Dziewczynka miała też zwariowaną ciocię, która ubierała się zawsze na jakiś kolor, np. fioletowy i miała wtedy fioletową perukę z grzywką na całe czoło, ubranie i dodatki. Serial oglądałam w latach 2004/2005/2006? chyba na TELE5. Proszę jeśli ktoś pamięta napiszcie mi nazwę tego serialu. Mała księżniczka (Carita de Angel)? Być może to to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaya 2 Napisano Maj 12, 2021 Ja najbardziej pamietam zbuntowanego anioła i kachorre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Molly010 135 Napisano Maj 29, 2021 Ja z tamtych lat pamiętam: -Zbuntowany anioł -Esmeralda -Kachorra To Ja -Maria z przedmieścia -Maria Celeste (mój ulubiony) Orientuje sie ktoś czy gdzieś je można zobaczyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Valentina 0 Napisano Styczeń 5, 2022 Uwielbiałam, uwielbiam i pewnie nigdy nie przestanę uwielbiać oglądać te seriale . " Nie Igraj z aniołem " " Mój grzech " " Kotka " " Tryumf miłości " " to te z moją ulubioną aktorką - Maite Perroni . Ale oglądałam też " Zbuntowany anioł " " Teresa " " Za głosem serca " i wiele wiele innych . Teraz po raz kolejny zaczęłam oglądać " Burzę " z nadzieją, że może tym razem uda mi się obejrzeć ten serial do ostatniego odcinka . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tanuka 0 Napisano Styczeń 13, 2022 Najbardziej pamietam Zbuntowanego Anioła, jaki to był hit wtedy :DDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ela-ela-ela 10 Napisano Styczeń 14, 2022 Esmeralda, Rosalinda, Paulina, Isaura. Tak, to były czasy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monikamati 0 Napisano Kwiecień 11, 2022 Pamięta ktoś taką telenowelę ( nie kojarzę czy wenezuelska czy meksykańska) z lat bodajże 1994-97 o biednej ale dość charakternej dziewczynie, którą pewien facet postanowił zamienić w damę i podsunąć swojemu przyjacielowi, oczywiście miał w tym swój cel. Dużo tam było dramatów, śmierć na koniec ( złej postaci). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach