Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wykonczonaaaaa

czy moglby ktos ze mna chwile popisac?

Polecane posty

Gość wykonczonaaaaa
mam 20 , w d omu nikfogo nie bedzie do niedzieli ,a le to nic, poradze sobei nap ewno sama.

Gość jasne
zerknij w ta ulotke zeby miec pewnosc ze nie zatrulas sie tym antybiotykiem

Gość jurek 33
bułke miałas wypluc

Gość wykonczonaaaaa
pisze,ze dzialania nieprzadane wystepuija rzadko i przewnie mja lagodny przebieg i ustepuja po odstaeierniu leku. zaburzenia ze strony przewodu pokaromowego- biegunka (mialam dzis), niestrawnosc, wymioty, kandydoza. a wystepowanie tych objawow mozna zmmniejszyc podajac lek bezposr. przed jedzeniem. itd

Gość wykonczonaaaaa
teraz wypluuwam. herbate juz prawie wypilam

Gość jasne
no no tylko wiesz - to nie znaczy ze kiedy juz wystapa starczy ten lek samemu odstawic i juz musisz obserwowac czy objawy ustepuja czy nie, ale jutro rano koniecznie idz do lekarza a jesli nie beda ustepowac to zadzwon po pogotowie to moze byc zwykla niestrawnosc ale moze byc zatrucie antybiotykiem a na pewno o tym, co dalej z tym antybiotykiem robic musi zadecydowac lekarz

Gość wykonczonaaaaa
zobacze, jak bede sie ran oczula. Dzziekuje Wam. ja sie poloze, nie ma sensuz,ebym siedziala. Boli mnei ten zoladek, zobacze co bedzie rano. mam nadz.ze usne, bo nanprawde jestem wykonczona juz. b. Wam dziekujevpza wsparcie i rady

Gość wykonczonaaaaa
jjeszcze r,az dziekuje i Dobranoc .Wa m zycze. przepraszam za klopot. Trzyamjcie za mneikciuki, zeby bylo odbrze i zebym zasnela

Gość jasne
no to pa- ale pamietaj koniecznie idz rano do lekarza i lepiej by bylo, zebys zawiadomila kogos nawet teraz moze smsem. jezeli to zatrucie lekiem, mozesz nawet stracic przytomnosc. trudno mi orzekac, zalezy jak sie czujesz. mam kolege ktory po leku odcuzwal bole brzucha a ocknal sie na podlodze. jezeli sie poczujesz znowu zle zadzwon na pogotowie

Gość jasne
napisz cos jutro , prosze! trzymaj sie

Gość wykonczonaaaaa
dziekuje, mam nadz.z.e az tak zle nie bedzie i ze po prostu cos nieostawnego zjadlam. Dziekuje jejszcze raz, jakby co, juz napisalam smsa, wiec wiedza, jak i jest moj stan. bardzo dziekuje. klade sie. dobranoc

Gość wykonczonaaaaa
napisz>e dziekuuje

Gość jasne
trzymaj sie ale napisz jutro tu - badz czlowiekiem bo sie bede niepokoic! ja tez mysle ze bedzie ok ale chce miec pewnosc ze nie zlekcewazysz powazniejszych sygnalow . spij dobrze

Gość wykonczonaaaaa
hej, mialam napisac, wiec pisze. Udalo mi sie zasnac chyba kolo 6, ale bolal mnie zoladek. Teraz wstalam, poszlam do sklepu po jakies swieze bulki, i znowu jest mi niedobrze i mam mdlosci, chcialam cos zjes, ale nie wiem, czy bede w stanie. Nie wiem w ogole co zrobic, i co zjesc zeby bylo dobrze. chyba jednak powinnam sie przejsc do lekarza. Okropnie mnie mdli.Ale jestem, zyje, i nie zemdlalam. Dziekuje Wam za troske i pomoc.

eeee tam Twoje rzyganie to pestka w porownaniu z grypa zoladka jaka mialem w zeszlym roku sralem przez tydzien bez przerwy jak siedzialem na kiblu to w rekach trzymalem miske bo na rzyganie tez mi sie zbieralo myslalem ze juz umre przez tydzien wszystko co zjadlem zaraz mi wylatywalo bylem taki slaby ze nie moglem wstac z lozka cale noce nie spalem masakra przesrane nie zycze tego najwiekszemu wrogowi :( nie czytalem poprzednich postow bo mi sie nie chcialo ale moze TY w ciazy jestes???

Gość ex
grypa jelitowa lub ciaza...

Gość jasne
nic nie jedz! idz do lekarza

Gość wykonczonaaaaa
mam grype zoladkową. Dzisiaj juz mialam temperature 38 stopni, caly czas mi niedobrze i mnie mdli i boli zoladek.Prawie nic w koncu nie zjadlam.A jestem slaba, po tej cudownej nocy wczoraj spadlam o kilka kilo w dol, a i tak mam niedowage, :( Dziekije ZA rade. w ciazy nie jestem , nie bylo mozliwosci : )

Gość jasne
no - mam nadzieje ze to wiadomosci od lekarza. to wrecz super, martwilam sie ze od antybiotyku. oglos na topikach o odchudzaniu ze w ciagu nocy schudlas, to zarobisz na zarazaniu ;) trzymaj sie!!