Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa ciezarowka

ciaza, karmienie, sex.... nie wyobrazam sobie

Polecane posty

Gość ciekawa ciezarowka

z piersi wycieka mi siara.. czuje sie dziwnie iedy maz piesci mi piersi... jak to wyglada u Was? jak to jest kiedy piersi pelne sa mleka? Moze to glupie ale czy Wasi mezowie polykaja to mleko czy pieszcza piersi tak by nic nie wycieklo? a moze nie pieszcza w tym okresie wcale??

Gość od kogo ty sie chcesz dowiedzi
pewnie sie zbulwersowaly dziewczyny

Gość nie jest tak źle
Seks jest przyjemny, nie przeszkadza mi że mleko wycieka, pieści piersi i połyka mleko :)

Gość moj polyka mleko
ale mnie to troche krepuje

Gość ja też nie
też sobie tego nie wyobrażam ...na samą myśl o całowaniu piersi dostaje wścieku i zaraz mija mi nastrój, dotykanie jak najbardziej ale całowanie w życiu mam jakieś takie wrażliwe sutki że dosłownie mnie trzęsie!

Gość aaasda
a ja\to lubie, moze jestem zboczona ale podnieca mnie to barrrdzo:) na poczatku bylam skrepowana balam sie ze maz sie brzydzi ale teraz jest super. Wiadomo nie gryzie mnie po sutakach, nie piesci mocno ale jak ma go w buzi to ssie i chcac nie chcac pije mleko. Jego to tez bardzo podnieca

Gość mysiaa
jak zostawia cos dla maluszka to mu pozwalam,. ;-)

Gość ja nie rozumiem wcale
czemu facet ma sie brzydzic mleka??? my sie spermy nie brzydzimy, ich kreci jak ja lykamy chociaz do superowych smakow nie nalezy i do jedzenia tez nie jest przeznaczona a facet mialby sie brzydzic mlaka wlasnej zony???????

Gość Bez jaj..
mleko a szczególnie to wyciekające zdarza się na początku tj.w pierwszym miesiącu życia dzidziusia.Po 6 tygodniach masz badanie kontrolne na którym to doktor stwierdz czy jest ok.Potem masz przyzwolenie na sex.Wczesniej raczej sie nie chce sexu.Jest tyle zajęć, jeszcze boli to i owo. Więc reasumując kiedy juz zaczniesz prawdziwy sex to twoje dziecko i twoje piesi bedą już miały określone godziny karmienia i nie będzie się z nich lało non stop mleko.

Gość acdcad
no, pełny stosunek a pieszczoty to nie to samo więc uwaga wyżej trochę chyba nie dotyczy tematu

11:15 Bez jaj.. mleko a szczególnie to wyciekające zdarza się na początku tj.w pierwszym miesiącu życia dzidziusia.Po 6 tygodniach masz badanie kontrolne na którym to doktor stwierdz czy jest ok.Potem masz przyzwolenie na sex.Wczesniej raczej sie nie chce sexu.Jest tyle zajęć, jeszcze boli to i owo. Więc reasumując kiedy juz zaczniesz prawdziwy sex to twoje dziecko i twoje piesi bedą już miały określone godziny karmienia i nie będzie się z nich lało non stop mleko. Komu się nie chce temu się nie chce:P