Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jakaś ***taka

Internet - czy mozna pokochać mężczyznę jedynie....

Polecane posty

Gość Jakaś ***taka

z nim korespondując? Wymieniać się fotkami, pogladami i pisać do siebie o wszystkim? Czy to może przerodzić się wmiłość czy może zostać jedynie znajomością , przyjaznią, zauroczeniem internetowym?

ja poznalam tak swojego faceta na czacie potem gadalismy na gg .potem sie spotkalismy ..zakochalismy w sobie ..po roku czasu zareczylismy a teraz czekamy na nasza coreczke termin mam na lato..wszystko jest mozliwe-ale pozwol zeby samo sie ciagnelo nic nie przyspieszaj moze ten facet jest tobie pisany moze i nie...pozwol niech los idzie w swoim kierunku

Gość Jakaś ***taka
wiem, ze nalezy robic wszystko powoli. Gratuluję Ci. :D

Gość aga - 26- latek
jesli wasza znajomosc opiera sie tylko na korespondencji to jak dla mnie to tylko zauroczenie. skad wiesz kim tak naprawde jest?

Gość Napromienna
Można:) Tylko nie można na siłę zmieniać tego, co napisał los:) Mysle, ze juz nie ma osob, które sie wstydzą, ze poznali się tak własnie:) a ja mysle, ze to romantyczniejsze niz np poznanie w pubie, lokalu. :)

Gość aga - 26- latek
to ja poznalam mezaw sposob nieromantyczny - w pubie. ale wole ten nieromantyczny sposob boprzynajmniej moge sie przytulic do realnej osoby a nie do komputera

Gość Jakaś ***taka
znałam go 12 lat temu...teraz jakoś przez znajomych nawiązalimy kontakt. On jest w Brazylii ja w Polsce, kiedyś bylismy w sobie zakochani, tylko ze ja miałam wtedy 17lat on 28 i moja mama doprowadzila do tego ze się rozstaliśmy

Gość Napromienna
no jak wyjedzie to aga bedziesz sie tulic do komórki:P

Gość ja tez poznałam faceta przez
czat! rok temu i do dzis jestemy razm..mam nadzieje ze na zawsze

Gość aga - 26- latek
a czemu mialby wyjechac? a jak ten internetowy kochas okaze sie kobieta? jak czasem robilam takie zarty (jak mi sie bardzo nudzilo)

Gość Napromienna
ale znajomosc znajomosci nie równa Los pisze niekazdemu romantyczne scenariusze:) jak w zyciu na 100 par w pubie 90% to kicz to samo na czacie;) Mój był inny, takie fajne poznanie nikt by ni uwierzył, ze tak samo napisało zycie;) Szkoda, ze na siłe starano sie zminic zakonczenie - na siłe aby poznanie było typowe - przez list, mail itp przez innych;) lepiej poddac sie losowi:)

Gość Jakaś ***taka
szczególnie podniecające jest oglądanie zdjęć penisa faceta do którego czuje się miętę :p