Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cytrynka 79

czy warto kupic książke ,,W oczekiwaniu na dziecko.

Polecane posty

mam pytanie do mam,ktore mialy te ksiązki tą w tytule i ,,Pierwszy rok z zycia dziecka\",czy warto je kupic? zawierają jakies cenne wskazowki i czy wam pomogly?

warto mam wszystkie 3 czesci! Niewyczerpana skarbnica wiedzy.I odpowiedzi na wszystkie pytania jakie i wciazy a takze jak maluch juz sie pojawi moga nam przyjsc do glowy. Polecam!!

Ja również polecam...choć jak narazie mam tylko pierwszą część ale napewno dokonam zakupu kolejnych części:)

Gość mam tez 3 cześci
ale powiem ,że więcej dowiedziałam się z gazet" mamo to ja" i" dziecko"...

warto:-) mi pomogły rozwiac wiele wątpliwość jestem w 9 m-cu polecam:-)

,,W oczekiwaniu na dziecko\" mi nie pomogło,jak dla mnie źle opracowana,wiecej dowiedziałam się z ,,mamo to ja\" lub internetu. Natomiast ,,pierwszy rok z życia dziecka\" bardzo sobie chwalę gdyż o niekotórych sprawach poraz pierwszy czytałam itd

Gość gagatek 1
mysle,ze warto

Gość jusiek
Warto!!!Ja jestem na etapie 2 częsci Pierwszy rok z zycia dziecka Rowniez polecam

Mnie ta ksiazka sie nie podoba. To tlumaczenie ksiazki napisanej dla potrzeb Amerykanek :O Wiele waznych spraw jest pominietych. Moze druga czesc lepsza. Nie wiem.

Jestem nia zachwycona jak najbardziej towarzyszy mi cala ciaze ale mala rada przez pierwsze trzy miesiace ten niepewny trymestr lepiej zagladac do problemow tylko jak wystepuja bo mozna sie przerazic ciaza w moim przypadku tak bylo