Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tadatata

Czy kobiety drugiej świeżosci maja szanse na milosc ? Jestem kobieta ,,uzywana

Polecane posty

Gość tadatata

Witam. Z moja pierwsza miloscia mialam pierwszy raz. Jestesmy razem do dzis, ale od jakiegos czasu jestem pewna, ze to nie to. Chialabym odejsc. Poznalam kogos(na razie jestem z Nim na stopie przyjacielksiej, ale on wykazuje mne zainteresowanie), ale boje sie, ze ten ktos, jesli dowie sie, ze nie jestem juz dziewica, przestanie sie mna interesowac. Czemu nie odejde ? Bo boje sie, ze kobieta uzywana to synonim kobiety puszczalskiej.

Gość fdder
zawsze sobie mozesz jakos znalesc faceta..Chociaz wole dziewice ..TO brak dziewictwa ciebie nie skresla

Gość Joannna...
ile masz lat??

Gość tadatata
20

Gość Joannna...
nie mów o sobie używana, szanuj się a nikt nie powie o Tobie puszczalska

Gość tadatata
Postaram sie ratowac ten zwiazek. Jestesmy razem 3 lata. Ale gdy nam juz nie wyjdzie, boje sie, ze nie bede mogla zaczac nowego zwiazku, bo mnie ten ktos odrzuci, jak sie dowie o tym , ze najwazniejszy moment w zyciu mam juz za soba.

Gość jesteś z jednym
a szukasz drugiego? Rozumiem, że nie chcesz palić za sobą mostów, gdybyś nie znalazła lepszego?! Oj, niefajnie... :O

Gość tadatata
Nie szukam drugiego. To ten drugi mnie znalazl i o mnie walczy.

słuchaj! nie mow o sobie tak , ze jestes \'uzywana\' przeciez to normalne, ze w tym wieku mozesz juz nie byc dziewica a przeciez jesli temu Twojemu nowemu \'kandydatowi\' powiesz, iz nie jestes juz dziewica to jesli mu naprawde bedzie zalezalo to bedzie z Toba mimo to! bo przeciez nie skrela sie osoby za jej przeszlosc... bylo minelo i nie wroci wiecej ;) wiec jesli mu zalezy to nie bedzie to mialo znaczenia, i pamietaj jesli Ty bedziesz siebie szanowala inni tez beda to robic ;p

Gość Walczy o ciebie
i wierzy, że ty przez trzy lata z obecnym chłopakiem " nic z tych rzeczy " ? Nie rób z siebie dziwadła .

Gość a co on to niby
jeszcze prawiczek, ta? :D

najważniejszy moment w życiu kobiety to urodzenie dziecka,a nie defloracja głupia gąsko

wprawdzie ja jestem z moim mężczyzną od 7 lat, jest moim pierwszym i jedynym mężczyzną z którym spałam, teraz jesteśmy małżeństwem od 7 miesięcy, jest cudownie, ale skoro nie jesteś pewna czy chcesz z nim być, hmm uważam że masz szanse i prawo do prawdziwej miłości. W dzisiejszych czasach to naprawdę gdyby mężczyźni tylko szukali dziewic, to by prawie żadna kobieta nie miała u nich szans. NIe twierdze że dziewice już wyginęły, ale tak naprawde to żadko kobieta bierze ślub ze swoim pierwszym mężczyzną. Mi się udało, jesteśmy szczęśliwi i bardzo się z tego cieszę:)