Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facecik niewyzwolony

Nie mogę znaleźć właściwej kandydatki na żonę - kobiety są dziś zbyt nieporządne

Polecane posty

Mam dość całego tego wyzwolenia kobiet. O żadnej kobiecie z którą byłem nie mógłbym powiedzieć, że to dobry materiał na żonę. Nigdy nie uprawiałem przygodnego seksu, a współczesnym kobietom zdarza się to nagminnie. Na dodatek traciły one dziewictwo w wieku 15-16, co wg. mnie jest okropne. Często mają na sumieniu naprawdę wręcz przerażającą liczbę partnerów seksualnych i jeszcze nawet nie mają wyrzutów sumienia. Nie mógł bym być z taką. Jestem porządnym facetem i chciałym poznać jakąś szanującą się cnotliwą kobietę. I broń boże nie chodzi tu o jakieś wymaganie dziewictwa. Po prostu obrzydza mnie kobieta, która uprawiała przygodny seks, kóry nie wiązał się ze związkiem i miłością. Przez te całe "wyzwolenie" kobiet cierpią porządni faceci tacy jak ja, bo nie mogą sobie znaleźć porządnych życiowych partnerek. Dzisiaj chyba żałuję tego, że jak inni faceci korzystali z życia jak się da, ja byłem spokojnym chłopakiem przeżywającym jakieś miłości i stałe związki. Uważałem, że chcąc mieć porządną partnerkę sam też muszę się solidnie prowadzić. A i tak nie poznałem odpowiedniej, cnotliwej, szanującej się kandydatki na towarzyszkę życia. Przez takie instrumentalne traktowanie seksu miłość zginie na tym świecie.

Gość a gdzie ty szukasz
że tak generalizujesz?

Gość bcert
ja nie wiem czy jestem porzadny ,ale mam 24 lata i nigdy nie mialem dziewczyny

Gość rozumiem ze jestes prawiczkiem

:( Tak teraz mowisz, ze szukasz, ze chcialbys... A gdybys to dostal... Nie docenilbys tego... Tak jak kazdy :(

Gość agusss
zglaszam sie;D

Nie jestem prawiczkiem, no ale przygodnego seksu nigdy nie uprawiałem. I nie wyobrażam sobie bycia z kobietą, która ma puszczanie się na końcie. I wcale nie szukam odrazu dziewicy. Szukam cnotliwej i szanującej się kobiety. A to, że uprawiała seks z kimś kogo kochała - przecież to normalna sprawa. I nie wyklucza tego, że to może być bardzo porządna i cnotliwa kobieta.

Gość a właśnie że
dużo jest pożądnych kobiet! TO faceta takiego ciężko jest znaleźć :(

Gość a właśnie że
no to ładnie , hihihi ciekawe co sobie teraz pomyślicie o tym przypadkowym ortografie :/

Jakoś tych porządnych zbyt nie spotykam. Wszędzie same wyzwolone, łatwe i bezwstydne. A może ja nie z tej epoki jestem, że przeszkadza mi i obrzydza mnie puszczalski charakter u kobiety?

Z dobrej epoki jesteś. Ja seksu mam zamiar do ślubu nie uprawiać, skupiam się na studiach i to wydaje mi się najporządniejsze. Na sekszenie jeszcze przyjdzie czas. :classic_cool:

Gość a co jak
przezyłam swój pierwszy raz z chłopakiem, którego kochałam, potem było jeszcze kilka razy...ja nadal w nim zakochana a on...był ze mną zeby mnie zaliczyc i potem zostawił:(

Gość żaluzja
Facecik - jestem w szoku! Mądrze mówisz i w dodatku nie robisz błędów ortograficznych!!!!! Myślałam, że tacy, jak Ty już wymarli...a tu proszę! :D Zatem jako, że nadzieja umiera (podobno) ostatnia, nie poddam się i będę szukać dalej... :classic_cool: (z małymi przerwami w chwilach największego kryzysu) A dla Ciebie szacuneczek. :)🖐️

To jednak jakieś inteligentne porządne damy jeszcze są ;)

Gość widać przy odrobinie
szczęścia mozna na jakąś trafić ;)

Gość anulek84
hmm bardzo madrym facecikiem jestes :))) lubie takich :)) nie poddawaj sie, a na pewno spotkasz ta jedyna :) sama bym sie chetnie zakrecila, ale niedawno udalo mi sie spotkac wreszcie Pana Porządnickiego i jestem szczęśliwa :) i bardzo się cieszę, że nie może się popisać listą lasek z którymi to robił, tylko, że właśnie się szanował :) myślę, że mało jest takich facetow, o wiele mniej niż kobiet. Rozejrzyj sie - na pewno gdzieś się taka czai :) zycze powodzonka w szukaniu i miłości :)

Gość istnieją
jest wiele takich kobiet, ktore opisujesz jednak trzeba sie bardziej rozejrzec i nie leciec na plastikowe lalunie ;) Ja tez nie toleruje facetow, ktorzy do lozka z przygodnymi kobietami :)

Gość hmm.......
Zgadzam się Anulek84. Wydaje mi się, że więcej jest porządnych dziewczyn niż chłopaków. Ja też chciałabym takiego chłopaka szukam ale tak naprawdę to nie wiem czy kiedyś znajdę. z moim szczęściem to będzie trudno. :( Ja też mam czasem wrażenie, że jestem z innej planety. Szczególnie jak obserwuje ludzi dookoła to moje rośnie. Czy Ci ludzie poszaleli???

tez mnie nachodza takie refleksje ...ze cos jest nie tak ...a moze sie myle.

Gość istnieją
To tylko takie refleksje ;) Tez czasami sie gubie w tym wszystkim i zastanawiam sie czy to ze mna cos nie tak czy z innymi :O

Gość istnieją
Mysle jednak ze to wszyscy w okol mnie nie sa za bardzo normalni ;) :P

Gość Problem lezy w charakterze
nie dziw sie ze nie mozesz sobie znalezc kobiety. z twoich postow wynika ze jestes bardzo nietolerancyjny, zasciankowy, plytkomyslacy i nie potrafisz dostrzec i uszanowac tego ze ktos ma inna moralnosc i system wartosci. zapewniam cie ze kobiety uprawiajace wolny sex szanuja sie i sa bardzo porzadnymi kobietami. maja po prostu inna mentalnosc niz ty. naucz sie szanowac ludzi i ich poglady na zycie a dostrzezez ze nie tylko ty masz racje. zrozum ze kobieta zeby byc wartosciowa nie musi byc jakas cnotka. jak to zrozumiesz i nauczysz sie szerzej patrzec na swiat to moze z taka bediesz. na razie jestes za glupi i za bardzo niedojrzaly.

no co niektorzy (a jest ich sporo, nawet na tym forum) napewno :P

Gość istnieją
poll dokladnie :P Ale trzeba byc tolerancyjnym ;)

Problem lezy w charakterze : niezle kombinujesz, ale nie do konca, ja to moge tolerowac i akceptowac, mam takie znajome, kolezanki a nawet bardzo dobre kolezanki, lubie je, toleruje i akceptuje ich zdanie w tej kwestii, osobiscie moglbym nie raz skorzystac i \"zkonsumowac nasza piekna przyjazn\", ale po co? ale do czego daze? to ze ja to toleruje i akceptuje, a zapewniam ze z tym nie mam problemu nie znaczy ze mam zmieniac na sile jakies swoje przemyslenia i swoje zdanie, w temacie wiazania sie z taka osoba.

Gość ele
pochodze z rodziny wielodzietnej gdzie znaczna przewagą sa dziewczyny, i powiem ci szczerze ze kazda zadna z nas jest cnotkiwa, u mnie w domu takie zeczy to wogóle tabu jest, choc tez nie do konca, kazda z nas wie co moze a co nie a przedewszystkim szanuje siebie, tylko problem w tym ze chyba zbyt dobrze sie ubieraja bo jakos partnerów na zycie nie umia znalesc, szukaja własnie takich wlasnie ktorzy patrza na zycie a nie na sex tylko szkoda ze trafia sie taki 1 na 1000

Gość idealna partnerka na zone
tyle ze juz zajeta. wyobraz sobie ze do 19 roku bylam dziewica i zrobilam to z moim obecnym mezem. poza tym on po 7 latach dalej swiata poza mna nie widzi wiec raczej nie pasuje do wymienionego schematu. na oslodzenie twoich zgorzknialych wywodow dodam ze chodzi jeszcze po swiecie troche porzadnych kobiet tylko niestety faceci leca na te drugie a potem narzekaja :P

Gość Kasiaczekkkkkkk
idealna partnerka na zone....brawo ...dobrze powiedziane :) Facecik wyzwolony...nie generalizuj porozglądaj się dobrze Wy to zawsze lecicie na te puszczalskie lachony a potem narzekacie albo macie pretensje do całego świata że nie ma porządnych kobiet