Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facecik niewyzwolony

Nie mogę znaleźć właściwej kandydatki na żonę - kobiety są dziś zbyt nieporządne

Polecane posty

Jak facet poznaje kobietę to nie zawsze odrazu może domyślić się, że to lachon. To czasem może z czasem wyjść.

Gość piekna kobieta
a cdzie ty szukasz tych porzadnych kobiet???w dyskotece, pubie .Zajdz do biblioteki,ale nie przy zkademiku,wybierz sie do teatru na sztuke ,na ktora nrmalnie nieprzyzwoite kobiety nie chodza.Wybiez sie nad morze ogladac zachod slonca ,a przy okazji popatrz ,czy kolo ciebie nie ma kobiety ,ktora tez to robi...Jak chcesz wiecej rad to pisz,chetne ci udziele...

Gość i jak będzie
Nie mogę znaleźć właściwego kandydata na męża-męźczyźni są dzosiaj zbyt nieporządni:):):)

Gość a ja mam dwa koty
Ja mam 19 lat jestem dziewicą i wiem ze nigdy bym sie nie przespała z jakimś przygodnie poznanym facetem... i co nie mam faceta... chyba nie jestem taką idealną kandydatką

Kobiety są dzisiaj takie same jak od tysięcy lat tylko dzisiaj mówi się o pewnych sprawach otwarcie a kiedyś to były tamaty tabu. I tyle. Kobiety zawsze szukały dobrych samców mogących zapewnić odpowiedmni byt. Szukały różnie jedne metodą prób i błędów lub jeżeli były wyposażone w lepsze \"systemy rozpoznawcze\" trafiały od razu w tego jedynego samca. \"Nihi novi sub sole\"

A te pierwsze czasami nazywano dziwkami te drugie porządnymi. A tu chodzi tylko o czułość \"systemu wykrywania\" odpowiedniego samca :)

Podobnie faceci przeprowadzają kalkulacje jestem dorodnym samcem kobitki lgną do mnie - koszę dziewczyny jak zboże, jestem taki tam sobie przeciętniak muszę być wierny bo mnie zostawi a szanse znalezienia drugiej są marne. Chcecie mieć wiernego i porządnego faceta? Szukajcie wśród przeciętniaków. Ale wy chcecie super przystojniaka, żeby się za nim inne oglądały i wam zazdrościły, ale żeby on był porządny i jak głaz- tylko wy i żadna inna. Naiwne.

to faceciku niewyzwolony jesteśmy z tej samej epoki. ale zgadzam się z dziewcinką jeżeli nawet znjadziecie taką kobitę o której ty mówisz to nie potraficie tego docenić. nie sznujecie ich, nie potraficie o nie odpowiednio zadbać... i faktycznie jeżeli szukasz ich w dyskotekacj to życzę powodzenia... napewno zostaniesz kawalerem... pozdrawiam ciepło

problem leży w charakterze------ brawo!!!!!!!!! dokładnie sie zgadzam z tym co piszesz słońce!!! a osoby które mierzą swoją wartość i honor według stopnia rozciągnięcia pochwy- na drzewo!!!!!!!!! co ma szacunek do seksu???? szacunek to podejście do ludz i sposób ich rozumienia odbierania, akceptowania a nie czy sie ktoś puszcza!!!!!!!!! jestem zbulwersowana że młodzi ludzie tu siedzą i takie poglądy szerzą!!!!!!! zero ekspresji, radości życia, korzystania z młodości!!!!! maj gat! w ameryce ludzie nie krępują sie niczym i robią co chcą

Gość do kiciunia tips
bzdury gadasz. żaden facet z klasą nie chciałby napewno być z tobą.

Gość i jak będzie
życie po życiu-to co przystojni faceci skazani sa na bycie samemu, bo na pewno wszyscy mają zryty charakter? brednie!!!!!!!!!!!! wszystko zależy od tego jakim jesteś człowiekiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ciągle się o tym pisze, przy okazji innych tematów!

Gość manru
Myślę,że to co pisze Facecik,to niestety prawda.Tak jeszcze dziwnie się układa ,że jeżeli kobieta jest porządna to trafia na mało wartościowych facetów.Czasami tęsknie za poznaniem kogoś kogo dawniej określało sie mianem "męzczyzna z klasą" i nie trzeba było tego w żaden sposób tłumaczyć.Wele jest też kobiet ,które boja sie odrzucenia,wyśmiania,dlatego moze robią od razu wszystko czego facet od nich oczekuję nie szanując siebie i w rezulatacie nie otrzymująć szacunku od niego.Szanowanie siebie i nie spanie z kim popadnie nie wyklucza wcale korzystania z życia i radości,jak sugerują niektórzy. Chętnie poznam faceta z klasą( nie mylić z kasą)gg4492102

Mam ten sam problem co autor topicu. Mimo swoich 27-lat spałem w życiu tylko z jedną dziewczyną. Problem nie leży w tym, że jestem odrażający, czy nie wiem jak się do tego zabrać. Moim problemem jest to, że nie uznaję seksu przygodnego i nie wyobrażam sobie, żebym mógł pójść do łóżka z dziewczyną, której następnego dnia już nie zobaczę na oczy. A faktycznie w dzisiejszych czasach znaleźć tzw. szanującą się kobietę jest bardzo ciężko. Nie chodzi mi tutaj o dziewicę, bo musiałbym być jakimś kompletnym idiotą, żeby od dziewczyny oczekiwać dziewictwa, skoro sam już nie jestem prawiczkiem. Ale ciężko jest znaleźć teraz taką, która ma 25 lat i która spałaby z nie więcej niż 3 facetami. p.s. manru - skąd jesteś?

Gość niunia 24
Sa jeszcze porzadne kobiety

oczywiscie że są tylko trudno na nie trafić

Gość niunia 24
widzisz jamam 24 lata i jeszcze jestem dziewicom

Gość piekna kobieta
to nie wylewaj zali na necie ,tylko wyjdz do ludzi.

Gość manru
Faceci zawsze szukali kobiet kobiecych i wartościowych i właśnie z nimi wiązali swoja przyszłość, a te,które od razu szły z nimi do łózka traktowali instrumentalnie,bo wiedzieli,że i tak z nimi się nie zwiążą na dłużej.

Gość istnieją
Jak tak tu czytam to nie ma zbyt duzo tych porzadnych dziewczyn ;) Ja to bym najbardziej chciala faceta prawiczka ;) choc nie jest to glowne moje kryerium wyboru ;) Sama jestem dziewica i to nie dlatego, ze nikt mnie nie cchial, ale dlatego ze cche to zrobic z wielkiej milosci :) i zaznaczam ze nie czekam do slubu tylko na tego wlasciwego ;) Mam nadzieje ze niedlugo sie zjawi, bo juz prawie 25 lat stuknelo :O

he he...mozliwe, ale nie kojarze Ciebie :)

Gość facet__
Kobiety, ale facet ten najbardziej nawet porządny nie będzie chciał czekać z seksem nie wiadomo ile czasu. Ja kiedyś spotkałem taką właśnie kobietę, może aż nawet za bardzo ułożoną i grzeczną i... uciekłem. Poważnie. Po prostu to co mówiła, to jakie miała podejście do życia i seksu mnie zraziło. No ale ona była bardzo konserwatywną katoliczką. A naprawdę ładna z niej kobieta. Niestety, z kimś takim też nie mógłbym się związać, mimo że jestem z tych "porządnych". Dlatego najwłaściwsze jest wyważenie pewnych spraw. I u mnie to będzie tak: seks bez uczucia - nie, ale związek bez seksu też nie.

Gość manru
To,że kobieta nie idzie z kazdym od razu do łożka nie oznacza że nie lubi się kochać i nie toleruje seksu.Wspaniały seks nie wylucza bycia pożadna kobietą.Dziwię się ludziom którzy widzą tylko dwie opcje albo oziębła albo dziwka,tak nie jest.

Gość ki-ki
Trudno znaleźć? Mam 26 lat i moje życie sekualne zaczęło się w wieku 20. Przez 5 lat byłam z jednym facetem i tylko z nim spałam. Teraz nie jesteśmy już razem, ale ja nie latam wszystkim do łóżka. W zasadzie to teraz nikoku ;-) Nie mówcie, że nie ma takich jak ja, bo są. I dodam jeszcze, że jestem atrakcyjną kobietą, ale żyję tak jak mi sumienie podpowiada.

inkwizycja ....jednak mnie z kims innym mylisz :)

Gość szczesliwa nieporzadna
manru - i tu sie z toba nie zgodze.Podam ci przyklad z mojego zycia.Mojego obecnego meza poznalam na tzw. rande w ciemno ,tzn . ze najpierw zakochal sie w moim glosie ,a potem jak mnie zobaczyl we mnie i... i tak mu zostalo do dzis.Aha... ,ale nie tym.... Tak sie sobie spodobalismy ,ze na pierwszej rande poszlismy do lozka.Ale nie bylo ta tak ,ze on mnie zmuszal,po prostu dwoje doroslych ludzi(bylam wtedy po 30 ,a on ode mnie mlodszy)zdecydowalismy ,ze chcemy to zrobic.Jestesmy ,ze soba juz ponad 8 lat i nadal sie kochamy.A wiesz ,co jest najdziwniejsze??? Ze jemu majbardziej utkwila w pamieci ta masz pierwsza randka....TaKze wydaje mi sie ,ze nie nalezy generalizowac,ze ta co idzie do lozka na pierwszym spotkaniu ,to jest latwa ,a ta co na trzecim to jest porzadna.Tu chodzi o chemie uczuc.To jest moje zdanie ,na pdstawie wlasnych doswiadczen.