Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niski i brzydki stańczyk

Miłość to tylko chemia.

Polecane posty

Gość wal w próźnie

Gość cleo ****
1.jestem brzydko-przecietna 2.niesmiała na maxa 3.zero komunikatywnosci 4.nie mam szans na bycie z kimkolwiek , grozi mi staropanienstwo :P 5.chyba sie juz z tym pogodziłam:)

ja tez ostatnio czuje sie samotna....mam sie z kim spotykac tyle ze faceci traktuja mnie jak \"cos\" z czym fajnie sie pokazac co fajnie zaliczyc....nikt nie stara sie poznac jaka jestem liczy sie tylko to jak wygladam:(

\"mam sie z kim spotykac tyle ze faceci traktuja mnie jak \"cos\" z czym fajnie sie pokazac co fajnie zaliczyc\" widocznie chcesz żeby Cię tak traktowano skoro się spotykasz z tymi, którzy Cię tak traktują.

stańczyku czasami lepiej mieć nawet takich znajomych by nie siedzieć samotnie w domu ;) bo w domu ludzie umierają !

a powiedz mi co porabiasz poza kafe? ;) mi już też niewielu zostało, no ale praca mi to niweluje :D

mój ideał dziewczyny jeśli chodzi o charakter to: wygadana (inaczej wyszczekana ;-) ), wesoła, optymistyczna, troskliwa, opiekuńcza, miła, kulturalna, szczera, uczciwa i trochę tajemnicza ;-) gdzie ja taką dziewczynę znajdę?? zwłaszcza że jeszcze do tego wszystkiego musi mieć ładną twarz i nie być gruba ani wysoka :-(

wszystko sie może zdarzyć stańczyku ! tylko musisz ten nos swój wyżej nosić ;) no i mniej się użalać nad sobą :)

Gość ej stanczyk
nie zalamuj sie, ja mialam tak samo jak ty.... dluuugi czas, az do teraz:D poki nie poznalam Jego... najgorzej, ze wiem ze, to tylko chemia... alez ile ona mi daje... zajebiste uczucie, zeby tylko nie przeminelo..? e tam szukam juz drugiego, lepszego:D 🖐️

Gość mir123bych
wszystko zależy od psychiki wmówisz sobie ona lub on jest swietny msuze ją mieć a jeśli ona cie nei chce to jesteśmy w stanie wmówić sobie ze ona lub on ma same wady i jakoś żyjemy wtedy spokojniej bez problemów itp!

tak bardzo chciałbym teraz przytulić jakąś fajną dziewczynę To ja napisałem czy Ty ? ;) po prostu brak Ci kobiety... i nie tak tylko trochę ;) prawda?

być przez kogoś kochanym to jedno ale kochać kogoś to jest dopiero piękne uczucie... które wznosi nas na wyżyny ponad wszystko i wszystkich... chwilowe ale piękne :)

;) 🖐️ Wszystkiego najlepszego !!!! w dniu Waszego święta :classic_cool: