Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie prosze

ja on i jego ex. pomozcie prosze

Polecane posty

Gość pomozcie prosze
a jak sprawdze esemasy jak on ma telefon przy sobie? ja sprawdzam jak sie nadarza okazja i tylko wtedy jak mam jakies podejrzenia ktore zawsze sie okazuja moimi wyobrazeniami wiem ze to brzydko :)

Gość malutka_25
esy to on moze wymazac, tego nie sprawdzisz

Gość i co rozmawialiscie
No tak, ja raczej mialam na mysli ogolnie, ze sprawdzasz to mozesz i sprawdzic go "przypadkiem" mijajac ten bar. Ale ok nie namawiam :)

Gość pomozcie prosze
i absolutnie nie chce nigdzie wychodzic, chcialam spedzic wieczor z nim poza tym juz bylam na spotkaniu jednym dzis i wystarczy

Gość pomozcie prosze
no i pojde do tego baru mimo ze nie chcial mnie zabrac i co mu powiem? a przez przypadek przechodzilam obok? no cos ty...

Gość i co rozmawialiscie
Jesli am tel w orange to mozna sprawdzic logujac sie na ich stronie jest historia wszystkich polaczen i smsow.Ale musiala by miec jego kom przy sobie

Gość i co rozmawialiscie
mowilam o przechodzeniu obok, tak zeby nie wiedzial ze tam bylac. Ale to raczej byla by dziecinna zagrywka, zly pomysl i dobrze ze go nie wykozystalas.

Gość malutka_25
jakos musisz to sprawdzić. A nie masz kogos znajomego zeby poszedł niby przypadkiem

Gość pomozcie prosze
nie no bez przesady az tak to nie szpieguje on jeszcze jest w domu, przy swoim kompie i jakos sie do tego wyjscia nie zbiera... chcialabym znac jakis magiczny sposob na to zeby mi powiedzial prawde

Gość i co rozmawialiscie
ja tez bym to sprawdzila, albo proszac kolezanke by tam zaszla, albo jakas sama. Wolala bym takie cos i miec pewnosc. Ale nie wszyscy sa tacy sami, problem w tym ze autorka topiku chyba nie ma innego pomyslu zeby go sprawdzic. A razej zeby potwierdzic swoje przypuszczenia, bo pisze wyraznie ze czuje ze ja oszukal.

Gość a ja bym ci radzila
jakos pojsc ukradkiem!!! ja bylam z moim ex 4 lata, tez kontaktowal sie z byla:( raz poszlam do lokalu za nim i wiesz co? widzialam ich przy stoliku, ona sie smiala a on trzymal ja za reke:( ps: bylismy zareczeni

Gość malutka_25
facet bedzie wypierał sie , nie przyzna sie jesli sie naprawde chce z nia spotkac. A o której miał niby wyjsc?

Gość i co rozmawialiscie
Ok sledzenie, wysylanie kolezanek z tego co piszesz odpada. Trzeba jakos go "podejsc".

Gość pomozcie prosze
moze jednak on nigdzie nie pojdzie dzis? no ale problem i tak zostanie jak nie jutro to nastepnym razem no i jakies rozmowy na gadu czy esemesy to prawda ze kontaktuja sie ze soba zadko ale jednak nie zyczylabym sobie zeby powtarzaly sie teksty takie jak wczesniej...

Gość i co rozmawialiscie
A rozmawialas z nim o tym jej smsie?

Gość pomozcie prosze
no cos przbakiwal ze moze dzis wyskoczy odwiedzic tego kupla w tym barze, ja mu na to ze wolabym spedzic ten wieczor z nim a on sie cos obruszyl i narazie siedzi no a ja siedze przy swoim kompie, jak widac, i sie do niego nie odzywam

Gość pomozcie prosze
jak dostal tego esemesa dwa dni temu to akurat siedzielismy razem na kanapie i go widzialam w tym samym czasie co on powiedzialam mu ze mi sie to bardzo nie podoba i co to w ogole ma znaczyc a on na to ze to przeciez nic takiego i zebym nie byla jedza potem chcial jej odpisac zeby tak nie pisala bo mi sie to nie podoba to mu powiedzialam zeby sobie odpuscil i ze wolalabym zeby jemu sie to nie podobalo koniec rozmowy, foch, sprawa sie rozeszla po kosciach w dodatku ostatnio wszystko sie swietnie ukladalo miedzy nami, czulosc, milosc, seks a dzis nerwowka

Gość i co rozmawialiscie
To moze pojdz do niego sie pogodzic? Przytul sie, pocaluj i zapytaj czy wychodzi czy spedzicie wieczor razme? ( bez zarzutow, czy pretensji tym bardziej bez ironii)Po co masz siedziec tutaj a On przy swoim kompie skoro mozecie spedzic wieczor razem, tak jak chcialas?

Gość jareczka25

Gość pomozcie prosze
do ja bym ci radzila szczerze wspolczuje z drugiej strony wiem ze gdybym poszla na spotkanie z moim ex i akurat przez przypadek on by mnie usciskal na przyklad zeby mi zyczyc szczescia to to by absolutnie ale to absolutnie nic nie znaczylo a facet obserwujacy to z boku dostal by zawalu

Gość malutka_25
powiedz mi, a to nie jest czasem tak ze on czeka na znak od niej czy się spotkaja. Może nie jest zły na Ciebie tylko ona mu jakiś numer odwinęła

Gość a ja na twoim miejscu
zdobyła bym jej numer telefonu a przedtem zadzwoniła do swojej sieci i właczyła usługę prywatnego numeru czyli zastrzegła numer i zadzwoniła do niej i usłyszała czy w tleleci muza skoro niby mają spotkać się w pubie a potem już z normalengo do niego i sparawdzic czy też słyszałaś to co u niej i po sprawie( ja tak zawsze robie)

Gość pomozcie prosze
tylko po co? to nie zalatwi problemu tak zrobie jak kiedys nie daj boze bede miala podejzenia ze mnie zdradza faktycznie swietny sposob

Gość i co rozmawialiscie
Wlasnie Twoim problemem jest to ze Oni sie spotykaja a nie ze On Cie oklamuje. A wszyscy (wlacznie ze mna) pruboja dawac rady jak sprawdzic czy klamie.

Gość pomozcie prosze
problemem jest i to i to niestety sama juz nie wiem co wiekszym najgorsze jest to ze on mnie nie oklamuje i nigy nie oklamywal w zadnej innej sprawie to naprawde bardzo pozadny facet tylko ze w tym przypadku idzie na latwizne nawet zaczynam myslec ze sie myle

Gość pomozcie prosze
puki co ciagle jest w domu

Gość i co rozmawialiscie
Nadal nie szykuje sie do wyjscia? Dlaczego nie chcesz sie pogodzic i spedzic jednak tego wieczoru z nim a nie tutaj z nami?

Gość malutka_25
to weź go delikatnie zapytaj, ale bez pretensji, tak wiesz czy gdzieś idzie

Gość pomozcie prosze
alez my jestesmy pogodzeni tylko on cos tam na swoim kompie a ja na swoim

Gość a ja na twoim miejscu
jak wyjdzie sprawdz historie