Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blankaaaaa

Zelixa

Polecane posty

Gość Setsuna
Zycze Ci powodzenia :) podziel sie pozniej informacja czy zdolalas otrzymac recepte :) P.s tak mi sie przypomnialo kiedys ogladalam na TVN STYLE program o odchudzaniu i dietetycy mowili ze bardzo dziala "zasada 20 minut" Czyli Jesli jesz wyznaczona porcje i wszamasz ją wciagu 3-4 minut, i nadal bedziesz miala chec na dokladke , to pozostaly czas (do tych 20 minut) czyli w tym przypadku 16-17 minut przysiedz przy pustym talerzu , to bardzo oslabia apetyt oszukujesz glod i mozg ze juz jestes najedzona :))))

Gość kawarozpuszczalna
Próbowałam już tego typu wybiegów, ale niestety:( są dni że sobie z tym radzę i uciekam w jakieś zajęcia żeby nie myśleć o jedzeniu, ale najczęściej ulegam pokusie dokładki. Na pewno dam znać czy dostałam receptę

Boże! ;/ a ja jem Zelixe juz trzeci tydzien, bardzo malo jem i nic nie schudlam.... nie wiecie co jest???

Gość pieguzs
30zł na recepte, 70zł na 'czarnym rynku', czyli w necie.

Gość mezesz
Niekoniecznie 70 na czarnym rynku. Ja kupowalam od ciotki kolezanki.Ciotka ma apteke. Normalnie nikt by mi nie przepisal- nie kwalifikuje sie. I u tej babki 30 tab kosztuje normalnie 69zl...w aptece! legalnie! Wiec to po prostu zalezy , jaka apteka takie ceny, a tamta jest na prowincji. No ale wyjscia nie mialam, innego dojscia do tabsow nie mam , chyba ze z netu, cena podobna, ale wiadomo,ze przez net mniej pewnosci.

Gość Setsuna
KAWAROZPUSZCZALNA - Mam nadzieje KOchana ze zdasz dzisiaj relacje czy otrzymalas recepte i co powiedzial lekarz :) Wstretny babsztyl - na ulotce jest napisane ze Zelixa nie oslabia dzialania, ani nie koliduje w rownoczesnym braniu tabletek antykoncepcyjnych :) Karotka1002 - Slyszalam ze niektorym dziewczynom dopiero po drugim opakowaniu sie ruszyla waga , jest tez mozliwosc ze jestes za malym "grubaskiem" jak na te silne tabletki i poprostu organizm wolniej spala tluszczyk , dodatkowo przypominam ze na samych tabletkach i bez zmian w dotychczasowym odzywianiu wiele nie zdzialasz , trzeba przy okazji jakas madra dietke sobie zastosowac , i dobrze jest cwiczyc a To daje efekty :) Pchla90 - Bez recepty znam pare stron w necie , ale ceny powalaja okolo 75 zl za 30 sztuk (miesieczna kuracja) Zelixy 15 oraz 10 oraz okolo 100zl czy nawet ponad za 15 oraz 10 mg Meridie nie masz mozliwosci zalatwienia wsrod znajomych Recepty? popytaj wsrod znajomych czy ktos na lewo nie moglby Ci jej zalatwic :) heh jak wiekszosci kobietek tutaj :)) Wszystkim kobietkom zycze powodzenia i wytrwalosci :))

Gość Setsuna
Kurde nie spac mi tu ;))))))))) piszcie cos :)))

Hejka kiedyś tu byłam ;jestem na zeli już od maja w tym miesiąc przerwy i spadłam 8kg wydaje mi się że mało ale z tego co czytam to wy chudniecie te kilogramy w tydzień jak to robicie ;fakt że nie mam silnej woli żeby się zawziąść i np nie jeś słodyczy które uwielbiam ale to jest silniejsze o demnie .Mimo to że biorę zele nie mam takiego odczucia że nie mam ochoty na słodkości albo że mam sucho w ustach i żadnych zaparć a jeśli chodzi o spanie to śpie jak suseł nie narzekam .

Gość Setsuna
Kuleczko moze i mało ,bo jak na okolo 5 miesiecy 8 kg to faktycznie dosc slabo działają , ja zanotowalam dzisiaj spadek wagi o prawie 3kg (o 0,2kg nie bede sie klocila ;P) a jestem na tych lekach 9 dzien ,rano biorac 9 tabletke sie wazylam i jak dla mnie rezultat niezly :) , Teraz chwila pocieszenia , Ja dostane po odstawieniu tak w dupe ze sie nie pozbieram bo jak mi sie oczy zaswieca na slodkie ,albo fastfoody to nie bedzie mialo co hamowac apetytu , Ty dzieki temu ze wolniej chudniesz , chudniesz zdrowo ! ,przypisuje sie 1kg na tydzien - ZDROWE CHUDNIECIE ,i przez to nie dopadnie Cie taki efekt JOJO jakiego moge Ja sie spodziewac po sobie... po za tym jesli tak dlugo juz stosujesz to wydaje mi sie ze zmienilas nawyki zywieniowe i zmniejszony zoladek bedzie wolal o mniejsza ilosc jedzenia :) wiec i po odstawieniu bedziesz chudla :) robiac sobie dodatkowo jakas dietke :) bedzie juz tylko latwiej :) no i nie zapomnij brac Witamin , bo Zelixa strasznie oslabia organizm , no i wlosy wypadaja i paznokcie sa strasznie lamliwe z tego co sie nasluchalam ,lepiej zapobiegac dodatkowa ochrona niz pozniej leczyc ;)) Pozdrawiam i gratuluje juz osiagnietego rezultatu :)) -=Setsuna=-

Do SETSUNA>>>> Dzięki za słowo w sparcia i miło że ty też lubisz słodycze bo większość się wypiera że nie jedzą że odstawiają na czas kuracji ale to raczej niemożliwe żeby tak całkowicie powiedzieć NIE słodkością to chba znaczy że tak naprawdę ich nie lubią ,ale tylko my wiemy naprawde .

Gość kawarozpuszczalna
Witam Setsuna:) tak jak obiecałam zdaję relację Więc we wtorek dostałam się dopiero do lekarza, ale niestety z ostrą grypą. Przy tej okazji zaczęłam rozmawiać z lekarką na temat zelixy i przepisała mi bez problemu. Powiedziała tylko żebym zaczekała z przyjmowaniem leku, aż ustąpi grypa, bo nie wiadomo jak zareaguje mój organizm na lek, a teraz mam bardzo osłabiony organizm. Dochodzę powoli do siebie i najprawdopodobniej od poniedziałku zacznę brać zelixę.

Gość Setsuna
Kuleczko -> Lubie slodycze to malo powiedziane ;) hehe :) a i przyznam Ci sie ze przez te 10 dni mojej kuracji heh a tu gdzies wsunelam sobie ptasie mleczko , tu snikersa :P , no i pije kawe z lyzeczka cukru co jakis czas ;) a i tak waga leci w dol :) , slodycze daja mi energii ale wiem ze teraz nie objadam sie nimi jak kiedys :x najbardziej kusi mnie czekolada heh ale zauwazylam tez ze wogole nie mam ochoty na frytki pizzy roznego rodzaju fastfoody jak i na chipsy chrupki i inne :) Tylko wlasnie cos z czekolada ;) hehe chyba mi czegos brakuje w organizmie ze tak sie domaga czekolady ;)) - ale wszystko w granicach zdrowego rozsadku ;) Kawusia -> No Kochana ładnie mi sie kuruj , bo teraz z grypa nie ma zartow! i po takim wycienczeniu organizmu uwazaj na branie Zelixy na poczatku ,wez dopiero jak sie naprawde lepiej poczujesz nawet jak by to nie mial byc ten poniedzialek a nastepny , przez to oslabienie moga Cie bardziej dopasc skutki uboczne wiec uwazaj na siebie , i wracaj szybko do zdrowka , aaa i gratuluje zdobycia recepty mowilam ze zle nie bedzie ;) wazne ze masz wporzadku lekarza jak i ja ;) trzymaj sie cieplo :) Do uslyszenia ;) (napisania :D ) -=SetSuna=-

Gość marlenkaaaaaaaaaaaa
dziewczyny czy po zelixie macie moze ból nóg-łydek????????????????????????????????????????????

Gość Setsuna
U Mnie nie wystepuja takie objawy Marlenko nie wiem jak u innych dziewczyn :) pozdrawiam :) -=SetSuna=-

Gość kawarozpuszczalna
Witam serdecznie Już nie mogę się doczekać jutrzejszego dnia. Dzisiaj już nie biorę żadnych leków na grypę wiec od jutra zaczynam przygodę z zela. Jestem pełna obaw i nadziei. Boję się tych wszystkich skutków ubocznych, przeczytałam ulotkę wzdłuż i w szerz kilka razy i przyznam że jest czego się bać. Z drugiej strony, to wiele sobie obiecuję po tych tabletkach i liczę że pomogą mi powstrzymać moje obżarstwo. Zastanawiam się czy po tej chorobie zacząć od połówek tabletki, czy nawet od ćwiartki i czy ewentualne skutki uboczne będą z czasem mijały? Nie jestem alergikiem, dobrze znoszę wszelkie leki i raczej jestem zdrową osobą, może poza cyklicznymi migrenami. Może więc będę miała to szczęście i dobrze zniosę ten specyfik

Gość misia2009
Witam ponownie, ostatnio pisałam no dość dawno bo 24 września, moja waga wtedy pokazywała 63,8 kg apetyt się poprawił, czułam że nie będzie dobrze, na wagę weszłam 1.10.2009. ważyłam 63,8 kg-bez zmian, dodam że brałam cały czas Zelę. Obiecałam sobie że zważę się za miesiąc czyli 1.11.2009. I tak też zrobiłam 1 listopada waga pokazała 63,5 kg :-( No pięknie !!!!!!!!!!!!!!, pomyślałam :-( Ale dziś mnie coś podkusiło żeby wejść na wagę, no i tak zrobiłam, waga pokazała 62,6 kg :-) Wreszcie kg w dół, jestem super zadowolona, oby tak dalej, Trzymam kciuki za mnie i Was oczywiście, nie poddajcie się tak łatwo, a rezultaty napewno przyjdą :-) A i dodam że na początku to kg szybko spadają a potem wolniej, no i są czasem, takie jak ja miałam zatrzymania wagi na jakiś czas, ale nie ma się co poddawać, Prawda?

Gość kawarozpuszczalna
Witam:) Wczoraj wzięłam pierwsze ćwierć tabletki zelixy i muszę powiedzieć że czułam się bardzo dobrze. Właściwie poza suchością w ustach nic więcej mi nie dolegało. Dzisiaj też wezmę ćwierć, a od jutra zacznę połówki. Jadłam zdecydowanie mniej chociaż nie twierdzę że już pod wieczór nie czułam głodu. Jednak z wiekszą łatwością sobie z nim poradziłam

Gość Setsuna
Misia - gratuluje rezultatu :) masz juz calkiem niezla wage wiec pewnie dlatego te kg juz tak nie spadaja nie zniechecaj sie Kochana :) , ja tez sie przez ostatnie pare dni wkurzalam kiedy wchodzilam na wage raz jednego dnia o 0,3 mnie kolejnego 0,2 wiecej i tak w kolka ale po tygodniu faktycznie od poczatkowego momentu mialam 1 kg mniej :) wiem ze kg leca tylko juz swoim innym wolniejszym tempem :) , Pozdrawiam ;) Kawusia - Jak dobrze ze juz zdrowiejesz i rozsadnie zaczelas brac tabletki Mniejszymi porcjami , hehe jestem ciekawa jak to zrobilas ze takie malenstwo na 4 czesci zdolalas przekroic hehe :) , Ciesze sie ze nie lapia Cie skutki uboczne :) Ja dzisiaj biore 13 tabletke za chwilke , a na wadze liczac od samego poczatku juz 3,7kg Mniej :) i meczy Mnie jedna kwestia ;) taka troszke krepujaca ,mianowicie ;to ze siusiam co chwile to normalne tyle ze siuski maja ciemnopomaranczowy wrecz podchodzacy pod czerwien kolor i zastanawiam sie czy To przez tabletki :)) bo np przyjaciola jak z nia rozmawialam czegos takiego nie ma , biore jeszcze witaminy oprocz tego w tabletkach wiec moze one... hmmm Trzymajcie sie Cieplo kochane :)

Gość kawarozpuszczalna
Witam Biorę już po pół tabletki i nadal czuję się świetnie. Co najważniejsze to dopiero teraz się wysypiam. Wcześniej miałam problem z zasypianiem, a teraz o dziwo śpię jak suseł. Setsuna:) na mniejsze kawałki byłby już problem to dzielić, ale na 4 jeszcze się dało. Czuję różnicę, nie opycham się jedzeniem więc i brzuch spadł mi i spodnie przestały być opięte. Trudno tu jeszcze mówić o spektakularnych wynikach wagowych, ale pierwsze małe sukcesy są. Zważę się dopiero w kolejny poniedziałek i liczę na przyjemny dla oka wynik:)

Gość SetSuna
i jak tam Kawusia na Zelixie sie czujesz ? chorobsko mam nadzieje nie wrocilo i juz wszystko dobrze :) :* buziaczki ja mam od poczatku 5 kg mniej :)

Gość kawarozpuszczalna
Witam 🖐️ Setsuna:) fajnie że jesteś szkoda że inne dziewczyny nie chcę pisać na tym temacie Więc biorę zelę od tygodnia. Dzisiaj pierwszy raz zdecydowałam się na całą tabletkę. Nie wiem czy moja podświadomość tak działa czy rzeczywiście tak jes, ale kręci mi się trochę w głowie. Jednak nie na tyle żeby było to uciążliwe. Kiedy pisałam pierwszy post na tym temacie to niestety ważyłam się na starej wadze. Kilka dni potem kupiłam nową i okazało się że nie ważę 80kg tylko 83,7kg więc tą wagę uznałam od tamtego momentu za wyjściową. To było równe 2 tyg temu. Dzisiaj ważę 79,4:D z czego 2 kilo spadku wagi przypisuję zmaganiom z zelą, a resztę grypie którą przeszłam przed rozpoczęciem kuracji. Ogólnie jeśli chodzi o skutki uboczne to mogę powiedzieć o suchości w ustach, ale to tylko pomaga, bo przypomina o częstym piciu wody. No i dzisiaj po całej tabletce zawroty głowy i lekki niepokój. jutro wezmę 3/4 tabletki i zobaczę jakie wtedy będzie samopoczucie Piszcie o swoich doświadczeniach z zelixą i o tym czy udało wam się trwale zrzucić zbędne kilogramy

Gość patkiiiii
Hej, dziewczyny nie wiem czy wiecie ale tabletki nalezy polykac w calosci, dlatego sa dwie dawki 10 i 15. Chetnie dołącze do was, od soboty jestem na głodówce a dzis jade kupic Zelixe i bede walczycc;) Mysle zeby na glodowce byc do pt a potem powoli wprowadzic jedzenie i cwiczenia. Na pewno skurczy mi sie zoladek wiec bd mniej jadla a o cwiczeniach narazie nie mysle bo na glodowce to chyba nie jest dobry pomysl. Ahaa startowe dane; 173 cm- 69kg, jak myslicie ile z zela uda mi sie zrzucic do swiat?:>

Gość kawarozpuszczalna
patkiiiii, wiesz że zelixą należy brać w całości, a nie wiesz że to jest bardzo silny lek i nie należy go brać na nieistniejącą nadwagę??:o Biorę w taki sposób bo tak poradził mi lekarz z racji tego że chorowałam na grypę niedawno, a Ciebie widział lekarz i zaproponował Ci te tabletki??? Zastanów się co robisz, przecież ewentualne niedoskonałości figury możesz wyeliminować ćwiczeniami, a nie trując organizm.

Gość patkiiiii
Hmm....wiem,ze to nie jest zdrowy sposob na odchudzanie,ale juz taka podjelam decyzje ze wszystkimi jej konsekwencjami. Narazie mam 60 tabletek a pozniej zobaczymy, ale pewnie wiecej nie bedzie mi potrzebne. Wiecie moglam sciemniac,ze waze 90 kg,ale po co...chcialam byc po prostu sczera

Gość SetSuna
Pati slonce , jedno pudelko Ci napewno wystarczy przy dobrej chlonnosci tego leku traci sie od 4do nawet 9 kg a Tobie wiecej niz 5-6 nie jest potrzebne , i nie rob glupoty ze bedziesz sie glodowac , bo nie o to tu chodzi ,zrozum ze Zelixa działa tak ze zmniejsza apetyt , ale musi miec tez cokolwiek do spalenia danego dnia , jedz z 3 razy dziennie ale mniej , albo zjedz porzadne sniadanie obiad i kolacji nie jedz :) ,powiem Ci ze jak ja zaczelam brac to tez glodowka na calego ... a wyobraz sobie jak zaczela mnie glowa bolec i musialam cos zjesc lub bylam tak oslabiona i jeszcze kolejny dzien zelixy na czczo to juz wogole myslalam ze zolaek mi sie wykreci takie mialam odruchy wymiotne i jak wkoncu zjadlam wiecej zeby miec sily i glowa mnie przestala bolec to momentalnie na wadze zrobilo sie 1,5 kg wiecej ... a teraz zauwazam ze jak JEM rozsadnie to trace wiecej wagi ( bo mam wiecej energii) niz na glodowce , i nawet jak sobie pozwole na czekolade , ciastko batona waga sie nie podnosi :) Troche z glowka Kochana ale zycze powodzenia :) Kaweczko Moja jak tam zdrowko ? :) ja mam -6kg na wadze od poczatku :) spodnie z dupska spadaja heh :) Nie moge sie doczekac wyplaty normalnie zakupy beda ze hej :) , Pozdrawiam serdecznie :*

Gość patkiiiii
Dziekuje za troske, nie mam zamiaru głodować w nieskończoność:) po prostu chcę po pierwsze się oczyścić a po drugie skurczyć żołądek. Potem wprowadzę jedzonko powoli...zaczne od sniadan,bo to na pewno sie w ciagu dnia spali. Niestety musialam zastosowac terapie wstrzasowa bo dzieki temu nie mam w ogole ochoty na słodycze a to było moją zmorą. Nie lubie frytek,hamburgerow,zapiekanek czy pizzy, ani tez coli itp,wiec musialam sobie zrobic slodyczowy odwyk. Mysle,ze od soboty przerwe glodowke bo i tak juz widze jak schudla mi buzia i licze sie z tym,ze jak zaczne jesc waga moze skoczyc do gory dlatego zwaze sie dopiero po dwoch tygodniach;) Mysle niestety,ze 5 kg to za mało....schudłam kiedyś z 74 kg bardzo,no w sumie az za bardzo i musialam przytyc zeby odzyskac okres tylko jakos tak nieswiadomie przytylo mi sie za duzo;/ Ale mam nadzieje,ze nie wszystko stracone;) W ogole nie moglam spac w nocy, to chyba przez zele;/ Aaa i gratuluje spadku wagi;*

Gość madziunia21
DZIS WZILAM 8 TABLETKE EFEKT JST TAKI ZE NIE MAM CO NA TYLEK ZALOŻYC. JAK ZOBACZYLAM TE SKUTKI UBOCZNE NA TEJ STRONIE TO SIE PRZERAZILAM.... JA CZUJE SIE SUPER NIC MI NIE JEST POWAZNEGO. ZYCZE WAM SZCZESCIA. A JESLI CHODZI O JEDZENIE TO JEM NA SNIADANIE A W SUMIE WMUSZAM W SIEBIE JEDNA KROMKE CHLEBA IJUZ NIC NIE JEM BO NIE MOGE. DUZO PIJE. POZDRAWIAM.