Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gooooosiaczeeeeek

dosc glupie pytanie...

Polecane posty

Gość gooooosiaczeeeeek

niektore dziewczyny nosza codziennie wkladki higiniczne....za kazdym rzaem kiedy chcecie sie kochaz z facetetm musicie isc do lazienki i je sciagnac? bo wydaje mi sie ze inaczej byloby to dosc krepujace....

Gość malo tego
jeszcze fajnie będzie jak się podmyjesz ;)

Gość zacznij od lodzika a potem
samo poleci :P

Gość obśmiałam się jak fretka
ja robię tak - przytulam mocno faceta 1 ręką i mocno całuję. w tym czasie 2 ręką wyciągam z majtek wkładkę, którą następnie facetowi dyskretnie przyklejam do pleców :D

Gość upupup
obsmiałam sie jak fretka - no nie moge :D:D:D

Gość a ja wole
hahahhaa

Gość bli ble blu
nie nosze wkladek w ogole, bo zmieniam majtki min. raz dziennie.. To okropne miec cos przylkejone na baciorach..Podczas okresu to tylko tampony Problemy z uplawami zalatwia ginekolog, mysle, ze niektorzy nosza wkladki, bo albo im zylka na odbycie peknie, albo maja ostatni dzien okresu...

Gość nie no fretka ...
...ja sie uśmiałam niesamowicie:):):)

Gość ObserwatorkaTopicu
Czemu nikt nie daje mądrych odpowiedzi tylko ciągłe nabijanie się ze wszystkiego..porażka... Do autorki:też się kiedyś nad tym zastanawiałam,ale jedyna rada to wymknąć się do łazienki na moment :)

Gość mone
Ja kiedys przewaznie jak juz cos zaczynalo sie swiecic to szlam do lazienki, niby na siku, i tam pozbywalam sie wkladki oraz przy okazji mylam swoja pipke :D a jak nie bylo czasu na wycieczki do kibelka, to po prostu zsuwajac spodnie od razu zsuwalam szybko majtki tak zeby zostaly w spodniach..no ale teraz to juz luzik, bo jestem juz z facetem kawal czasu, wiec zdazyl poznac arkana kobiecej fizjologii itd. i nie dziwi juz go wkladka, ktora wymaca podczas gry wstepnej ;) kiedys myslal ze moze mam okres albo co..az w koncu wytlumaczylam mu czym sie rozni wkladka od podpaski ...