Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

protosska

NOWY TOPIK - Zdrowe odżywianie, sport /Rady i doświadczenia/ ZAPRASZAM!

Polecane posty

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
zaparzasz normalnie,potem z tych ziarenek tworza sie takie liscie:) no w smaku jest straszna,wole czerowna,ale z powodu jej cudownych wlasciwosci pije je Zawsze czekam az ostygnie i pije szybko hehe wtedy bol jest mniejszy:)

No tak ale pod przykryciem ta herbatka, tyle że ile minut ma się parzyć po jakąś tam podstawka ?

ja zieloną parzę 3 min i wyciągam fusy :) im dłużej parzysz tym więcej goryczy i jest nie do wypicia ...ble :) jak mi się zapomni i parzy się dłużej to wtedy rozlewam na pół i dolewam do szklanki wody :) na początku ledwie byłam w stanie wmusić w siebie ten koszmarny smak :O ale teraz po kilku latach picia tej herbaty jestem przyzwyczajona do smaku i już mi on nie przeszkadza :P na początku zaczynałam od picia w małych filiżankach...teraz parzę całą szklankę :) jak ci trudno ją w siebie wmusić to pomyśl o wszystkich dobrych rzeczach, które dzięki nie uzyskasz ;) mi to pomagało :D

Hihihihihi, dziekuje :) Prawda ? Najlepiej pomyśleć \" Jaka to ja będe piękna ! \" HA !!!

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
nie jaka bede piekna tylko ze bede jeszcze piekniejsza:)Kobitki przeciez my jestesmy sliczne,nauczmy sie dostrzegac w sobie to piekno Wtedy zycie bedzie piekniejsze:)

Olka, masz racje :) heh.... naprawde chce się pozbyć tych kilku kg :D i wyrzezbic sylwetke (zwłaszcza zeby nózki były smuklejsze i zgrabniejsze) mam nadzieje, że ten basenik i zielona hrbata pomoże. Ogólnie to zdrowo się odżywiam nie tylko ze względu na sylwetke ale również ze wględu na moja cere. Lecze mój trądzik dosyć długo. Tera biore hormony 4 miesiąc i właściwie trądzik znikł, żadnych grudek, nowych pryszczy nie ma ale są mega plamki a wręcz blizny - naprawde... to chyba też zasługa tego, że nie jem kilka miesięcy słodyczy, zdarzyło się kilka razy coś tam zjeść malutkiego ale to naprawde malutkiego :) muszę cos poradzic na te blizny. Jeszcze chwila i będą wakacje, pójde się poopalać ale jak z taka buzią ? To niezdrowe dla mojej cery :(

Gość do Zielono mi Zielono mi
Jaki masz rower? Ja myslalam nad kupnem ale taki najtanszy za do 200zl bo mnie nie stac na inny:( czy taki stacjonar tez moze byc ???

Ja mam jakis taki biedny górkski ale kurde, uwielbiam go ! Jest taki zgrabniutki, super sie na nim jeździ. Kierownice ma tak fajnie zaokrągloną a nie taką prościutką :D ach, nie moge sie doczekać... rower i rolki ❤️

Gość do protosska
Walic normalny, ja pytam o stacjonarny!!! :)

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
no ja nie mam mozliwosci zeby chodzic na basen,nie umiem plywac To straszne ale niestety:( jelsi chodzi o cere to dore jest picie bratka Ja tym wyleczylam tradzik,nie mailam duzego,ale dosc czesto wyskakiwaly mi jakies krostki:(Ja nie potrafie sobie odmowic slodyczy:( ale od tygodnia ich nie jem wiec jest dobrze jak narazie:)jem oweoce,biegam,cwicze Dodatkowo jestem zakochana,wiec to tez wplywa korzystnie na moj wyglad:)Glowa do gory na pewno nam sie uda Ja sie jeszcze nie wazylam,ale musze wskoczyc na wage....Troche strach,bo pewnie nie drgnela:(

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :P ja nie mam stacjonarnego ! Mam dwa kółka i dwie nogi :D Olka, koniecznie podaj swój wzrost i wage - nie pękaj... Razem na pewno zrzucimy pare kilosów :P !!

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
waga 62 a wzrost 172 Nie jestem gruba,ale chcialabym zrzucic troche cialka zwlaszcza z ud bo sa grube:( no i brzusio hehe a Twoja waga i wzrost?? NO w kilka osob zawsze razniej hehe

No tak apropo cery to: myje buzie mydłem dla dzieci (zrezygnowałam ze wszelkich specyfików, te toniki z alkoholem - aaaa !) krem clean&clear na dzień i noc. Ponadto różne herbatki, mieszam sobie trzy różne rodzaje ziół, tj: - korzeń mydlnicy, korzeń mniszka, ziele bratka To wszystko trzeba krótko gotować, na sitko fuzy i pić ! :P Czasem robie sobie jakąs maseczke aby mi się buzia wygładziła i nawilzyła. Kiedyś moja twarz była masakryczna, na dzień dzisiejszy jest o 123 nieb lepiej ! Tylko te przeklęte blizny :( Puder tego tak dobrze nie maskuje. Czasem robie sobie tez komprest z odwaru rumianku, kwiatka nagietka i kory wierzbowej. Również krótko gotować, do szklaneczki, maszać gaziki i oblepić buźke. Niedługo mam wizyte u drmatologa. Mam nadzieję, że kobita coś pomoże na te plamki.

Jaaa, wysoka jesteś :) Ja napisałam o sobie na pierwszej stronce :D wzrost: 163 waga: 54

Jaaa, wysoka jesteś :) Ja napisałam o sobie na pierwszej stronce :D wzrost: 163 waga: 54

Sorki za błędy. Olka, owszem nie jesteś... pewnie, że nie jesteś !! :) Ja też nie jestem a chce troszke zrzucić i jak już pisałam pincetstodziwincet razy chce wysmuklić sylwetke - po prostu, dla lepszego samopoczucia...a wiadomo, że jak człowiek lepiej wygląda to odrazu lepiej się czuje, zaś jak lepiej się czuje to większe chęci do życia :)

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
ja nie znam niestety sposobu na blizy ale na pewno cos sie znajdzie i niedlugo sie z tym uporasz::)sorki nie widzialam tych Twoich "wymiarow":) niom wysoka sobie jestem ale podoba mi sie to,nie musze nosic wysokich szpilek zeby byc wyzsza bo nie lubie butow na obcasie Jak juz to maly koreczek:)pewnie pisalaas ale nie wiem Ile chcialabys zrzucic kg??

Gość Zielono mi Zielono mi
Ja mam zwykly rower stacjonarny za 200 zl Kupilam jakies 4 lata temu, dziala do dzis, he he Zielona prawdziwa nie ma smaku ? To mi znawca ... Oczywiscie ze ma, pilam rozne zielone herbaty, te z najwyzszej polki tez i smak ma, okropny Jak pije w torebce to jej nie wyrzucam, moze za mocna pije, ale smak goryczy jest zawsze, bez wzgedu na czas parzenia

Tez wole sypka, ale w torebkach rowniez pije

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
ja tez chce wysmuklic sylwetke Moj facet mowi ze nie jestem gruba,smieje sie z mojego biegania ale pozniej to doceni:) chce cos w sobie zmienic,zmiana fryzurki,nowy kolor wlosow,tylko chlopaka nie bede zmieniac:)

Dziwie sie ludziom, ze tak reaguja na cwiczacych Ja jestem szczuplasem strasznym, uprawiam sport nie po to zeby chudnac a po to zeby miec super cialo A wiele reaguje tak- po co cwiczysz, jestes taka chuda, smieszy mnie to, ludzie nie maja pojecia o zdrowiu, o jego dbaniu To samo ze slodyczami- jedz, przeciez jestes chuda Nie jem, bo niezdrowe i prochnice powoduja a nie dlatego ze boje sie przytyc, chociaz to tez Ale glownie dla zdrowia i urody to robie

Hihihi, nieźle :) Chcę zrzucić 4 kg, żeby ważyć te 50 i tylko 50 :P Tak czy siak zmusze się do tej zielonej herbaty !!! Zieeeeeeeeeeeeeelona, że tak Cię nazwe - pożycz rowerek na wieczór ! hi hi hi :P Olka, chłopaka nie zmieniaj ! a efekty Twojego wysiłku na pewno zauważy :) Kochane, musze iść. Wpadne do Was później. Papa

Mam na mysli wylacznie 'tych' ludzi, tak reagujacych, rzecz jasna ;) A na rower mozna do mnie przyjsc, jeszcze inne sprzety sie znajda, coraz cieplej jest, takze bedzie mozna na rowerze w plenerze pojezdzic Rolki bym chciala, ale nie jezdzilam kupe lat, nie chce nog polamac, a to taki fajny sport, trzeba bedzie sprobowac

Jeśli chodzi o rolkach to polecam:-D kiedyś bardzo lubiłam jeździć.. Teraz niestety lenistwo wtargnęło w moje życie:-D Co do efektów to nóg raczej nie wyszczuplają, może uda troche ale łydek raczej nie. Ale dzięki nim nie miałam wtedy ani grama celulitu. Twardy tyłek i umięśnione nogi. A i żadnych \"oponek\" nie miałam bo jak wiadomo jazda na rolkach wymaga skrętów tułowia:-D Jak się zrobi ciepło to pewnie się nie raz na nie wybiore:-D Postanowiłam tez troche zrzucić, jakieś 5 kg:-D Dziś nawet próbowałam trochę ćwiczyć..:-D pozdrawiam!

Pewnie, że dla zdrowia !!! święta racja :) Może ten rowerek na jutro odłoże :P dziś przepłynęłam 50 basenów więc mam dość. Taaa, twardy tyłeczek i uda, nic nie wisi... roleczki, roleczki. Nie trudno jest się nauczyć na nich jeździć :D na w sumie to jeżdże odkąd kupiono mi rolki w dzieciństwie :P w tamtym roku nic a nic nie jeździłam bo się zniszczyły i to fest. Mam zamiar kupić nowe i hop ! na jakąś fajną ścieżkę! :D

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
ja tez kiedys jezdzilam na rolkach swietna sprawa:) a faceta na pewno nie zmienie:P teraz pije herbatke czerwona a zaraz ide wklepac krem ujedrniajacy w cialko hehe

Olka, a piłaś Regulavit ? ta w zielonym i niebieskim opakowaniu. Właśnie ide sobie ją zaparzyć. Co za balsamik masz ? :P

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
nie pilam nigdy Pije tylko czerowna i zielona herbatke:)a balsam mam ujedrniajacy Trzeba ujerdniac cialko na wszytskie mozliwe sposoby:)

Co by nie... kurde, schudłam te 4 kg, dalej się zdrowo odżywiam...to i owo a waga stoi w miejscu. Dobra... kilka dni temu zjadłam sobie super po 20, 21 troche chlebusia, zdarzyło się tak ja wiem może przez 3 wieczory. Od jutra musze zacząć pić dużo wody i kurcze, herbate zieloną !...do tego dojdzie ten mój basenik więc chyba waga znów pójdzie w dół hrhrhrhrhrhrhrhr :D