Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedzaca....

musze sie ogarnac bo czuje si okropnie...

Polecane posty

Gość niewiedzaca....

zaniebdana, gruba i do niczego:O dziewczyny poradzcie mi od czego zaczac, zeby poczuc sie lepiej, wygladac korzystniej i poprawic swoje samopoczucie??

Gość *kajka
zaniedbana - a co najbardziej zaniedbałaś ? Czy Ty oby doła nie masz ;) ? Na dzieńdobry - kapiel , peeling , balsam , może depilacja w trakcie :) To cos dla ciała :classic_cool:

Gość niewiedzaca....
czuje sie zaniedbana pod kazdym wzgledem...nawet brwi mi zarosly😭 dieta nie przynosi rezultatow, na dodatek pustka intelektualna...jestem do niczego:O :(

Gość *kajka
:D o nie moge , no dół , klasyczny dół :) Bierz mój ból głowy - dawaj swój zestaw bede mieć motywacje ,zeby sie ruszyc i to nie tylko do apteczki ;)

Gość *kajka
o !! z pusta intelektualna przesadziłas - napisałaś poprawnie ! zrozumiałam :classic_cool:

Gość niewiedzaca....
hehe :) umiesz ludzi pocieszyc:) nawet sie usmiechnelam:)

Gość niewiedzaca....
najgorsze ze caly dzien siedze i nic nie robie,a w sumie powinnam...nic tylko mysle o jedzeniu..makabra:D

Gość *kajka
Po jedzenie trzeba wstać :o A nie moge sie zbytnio schylać , więc odpada :D Ale mam soczek :classic_cool: Nawet psa nie mam , choc może to i dobrze , bo nie trzeba wstac , a zdrugiej strony może to źle , bo gdyby piskał pod drzwiami - to musiałabym :classic_cool: Ale nic nie poprawia lepiej humoru niż ... spacer :classic_cool:

Gość niewiedzaca....
pare razy dzis wstalam , powodem bylo oczywiscie jedzenie:P ale kurna...i tak sie ograniczam a waga stoi w miejscu...ciagle jestem klockiem:O :P

Gość *kajka
Oj , zapomniałaś ,ze klockiem z zarosniętymi brawiami :classic_cool: ja tez pobiegałam - nie miałam wyjścia , ale na maseczke czasu wystarczyło , i na peeling twarzy , brewki jeszcze nie ruszone , zostana na jutro :) To w sumie było 20 minut - mobilizuj sie - da rade :) - to dobry poczatek. Waga ruszy , jesli sie ograniczasz , nie ma innego wyjscia , bo w sumie to do utrzymania jakiejś nadwagi to potrzeba nielada motywacji ! W te i spowrotem do lodówki ..... znudzisz sie tym i z tych nudów przestaniesz :)