Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana123456789

Dlaczego sie nie odzywa?

Polecane posty

Gość załamana123456789
Uwierzyłam w miłość od pierwszego wejrzenia :(, eh, głupia ja

Gość zo-u-za
Ty się ciesz dziewczyno że on Cię nie wykorzystał i do łóżka nie zaciągnął, bo skoro jesteś taka naiwna to pewnie uległabyś przy byle okazji. A na przyszłość radzę traktować takie szybkie deklaracje ze strony faceta z dystansem. A wiarę w miłość od pierwszego wejrzenia pozostawmy gimnazjalistom.

Gość moze on
sie o cos obrazil?

I Wy kobiety tez jesteście złe i wyrachowane. No cóż takie życie, dajesz siebie, źle nie dajesz też źle. Ja nie dawno miałem wątpliwości co do jednej kobiety, miała do mnie dystans. Niby sie całowała, a robiła to z niechęcią, jakby z obrzydzeniem. Na pożegnanie powiedziała mi, że nie chce okłamywać ani siebie, ani mnie i nie możemy być razem, bo... mało o mnie wie :O Powiedziała to po 3 tygodniach znajomości, tyle że ja już dzień wcześniej czułem, że coś tu śmierdzi z jej strony :D jej dziwne zachowanie (patrz wyżej).

Ja nie wierze w milosc od pierwszego wejrzenia. Moze zaiskrzyc, moze pojawic sie chemia, jakies przyciaganie, ale slowo KOCHAM to bardzo wiele... Nie rzucam sie nim ot tak. Ale rozumiem ze Ci zle, ze Ci przykro, ale sama widzisz jak to wyglada...Moze jeszcze sie odezwie i jakos sensownie Ci to wyjasni...

Gość załamana123456789
Zapomniałam o takim szczególe. Na naszej 3 randce pojechaliśmy do stodoły mojego wuja Stefana do Pcimia. Pod jego nieobecność robiłam temu chłopakowi loda w sianie. I w pewnym momencie jedno sianko wpadło mi do ust i jakoś tak chciałam odruchowo je wypluć, że mało co nie odgryzłam mu penisa. Uciekł szybko ale obiecał że się jeszcze odezwie. Może to przez to się nie odzywa?