Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Darek z Opola

Kochanka mnie szantarzuje. Jest nienormalna i chce zniszczyć moje życie.

Polecane posty

Gość Darek z Opola

Wydawała się dobra i nic przed nią nie ukrywałem. Ona jednak jest chora i chce mnie zniszczyć. Nic złego jej nie zrobiłem, byłem z nią uczciwy. Jej się zamażyło bycie ze mną. Chce żebym z nią był, zostawił żonę i 2 dzieci:( Nie chce tego. Mam już rodzinę i jest ona dla mnie najważniejsza. Jestem przerażony jej zachowaniem i boje się że ona coś złego zrobi mi i moim dzieciom. Nie wiem co z nią mam zrobić, powiedziałem jej twardo żeby zostawiła mnie. Ona nie bardzo to przyjmuje do wiadomości. Jest mściwa i chce zaszkodzić mnie i mojej rodzinie. Jest okropna i wyrachowana. Co ja mam zrobić?

Gość Darek z Opola
Ważna dla mnie rodzina i to bardzo. Cieżko o tym pisać. Nie wiem jak ona może robić coś takiego, ja bym tak nie postępował. Ona jest szalona i okropna, brak mi słów na jej zachowanie. Jak ona może niszczyć moje życie i zabierać dziecią ojca. Jak ona śmie?

Gość ona Tobie niszczy
raczej sam sobie zniszczyłeś zdradzając żonę

Gość do daraka
,,,,,,musisz powiedziec wszystko swojej zonie a z kochanka zerwac ,,ale to juz !!!!!!!!!

Gość Dareczku baranino
Nie snuj kitu, jestes kobietą, wypowiadałaś sie wielokrotnie na kafe, masz charakterystyczny styl i robisz charakterystyczne błędy ortograficzne, znane skądinąd. Nudzisz z tymi prowokacjami. Zmień styl pisania, jeśli umiesz, to może ktoś się nabierze.

Gość afafhhha
No i bardzo dobrze, że oprócz płaczących w poduszkę zdarzają się takie nawiedzone-zawiedzione. Może poczyta to któryś mężuś i tatuś, i zastanowi się, nim wyjmie ptaka ze spodni. A coś ty sobie wyobrażał, zdradzajac żonę? Że będzie miło, przyjemnie i nikt nikogo nie zrani???? Zraniłeś kochankę, zraniłeś żonę choć może jeszcze o tym nie wie i zrobiłeś krzywdę dzieciom. Myślisz że się nei dowiedzą? Sorry gregory, tautuśku dla którego rodzina jest TAAAAAKA ważna. Dzieci wiedzą wszytko. Miałam 10 lat jak tatusiowi się przydarzyło. Do dzisiejszego dnia mam go za nic.

Gość piekna lusesita
no tez mi tu zajezdza kobieta.....heheh

Gość dobrze ci tak
ty pierdolony fiucie.Mam nadzieję,że twoja żona się o tym dowie i kopnie cię w dupę,ty szczylu jebany,psi wymiocie :-)

Gość Reproduktorka
Słuchaj pętaku: za dupy się zabierasz, a nawet ortografii się jeszcze nie nauczyłeś. Sam jesteś beznadziejny, okropny i nielojalny. Nie wspominam o naiwności. Odtąd pamiętaj: kochankę wybiera sie jeszcze staranniej niż żonę :D

Gość Dareczku baranino
Dodam jeszcze -i wymyśl coś intelgentniejszego, bo nudą aż wieje.

Gość Ludzie rozni sa
Nie wiem czy to prowokacja czy nie, ale takie rzeczy sie zdarzaja, tez poznalam nawiedzonego goscia ktory mnie szantazuje, z tym ze Ja z nim w lozku nie wyladowalam, zakochal sie we mnie i uwaza ze mnie zdobecie, bo jestesmy sobie przeznaczeni, potrafil przyjechac z drugiego konca kraju, zeby mnie dorwac Wylaczylam telefon, urwalam kontakt, narazie jest cisza, ale nie zdziwie sie jak zadzwoni dzwonek do drzwi i zobacze go w nich Polubilam go, gadalam wielokrotnie, to kolega przyjaciolki, myslalam ze normalny typ a tu sie okazalo ze to nawiedzony psychopata

Gość poszukiwacz kochanek
Gdzie ty masz tą kochankę? Pilnie poszukuję kochanki. Jak mnie pozna to odechce jej się innych żonatych, podwójnie dzieciatych. Myślałem, że jestem samotnym psychopatą a tu patrz, gdzieś w świecie jest moja druga połówka i trafia biedaczka na takich naleśników. Mi by pasowało gdyby taka ostra papryczka przyszła do domu i powiedziała mojej żonie, że mnie kocha i mnie zabiera. Moja żonka by szampana otworzyła z tej okazji i ucałowała ją w policzek z radości. Wszyscy byliby szczęśliwi i zadowoleni.

Gość gawelek
odnosze wrazenie, ze ten Darek to 13-letni chlopczyk jeszcze.....

Gość ***********************
prowokacja jelopy!!!!