Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facecik ktory wie czego chce

PIERSI BRAKUJE - URODA SZWANKUJE DROGIE DZIEWCZYNY

Polecane posty

oczywiscie nie mam na mysli tego, ze podobaja mi sie tylko wielkie piersi bo tak nie jest. podoba mi sie zadbany jedrny i okragly biust a czy jest to miseczka B czy D to juz mniej wazne - wazne aby byl stojacy i aby olowek wypadal spod piersi stojacej dziewczyny :-) co Wy na to drogie panie ? ;-)

A ja na to, że jesteś kolejnym facetem, którego wymagań ewidentnie nie spełniam, w zwiazku z tym reszte zycia spędze w celibacie, bezpiecznie i bez ryzyka.

Gość czarne sombrero
płytki i nudny temat:P powtórzę to, co słyszałeś zapewne x razy - ile osób, tyle zdań:P zatem z tą szwankującą urodą nie przesadzałabym na Twoim miejscu:/

ale chwileczke - mi nie chodzi o to aby dziewczyna miala ogromne piersi, ot zwykle zadbane ( cwiczenia poprawiaja jedrnosc - ale niektorym slonicom nie chce sie cwiczyc ) jedrne piersi, mowilem ze wielkosc nie ma znaczenia to tylko wy patrzycie na wielkosc naszych fallusow:classic_cool:

Gość czarne sombrero
na dodatek obrażasz dziewczyny otyłe, które być może wyglądają tak nie ze swojej winy:O ciekawe, czy Ty masz takie jędrne i wycwiczone ciałko?:P a wielkie fallusy mam gdzieć - czasem wielki, a kompletnie sie nie sprawdza, jeśli właściciel nie potrafi zrobić z niego właściwego użytku:D

czarne sombrero - 95% otylych jest winne swojemu wygladu... niestety taka jest prawda i nie mow ze tak nie jest, poza tym ja nie obrazam ich ja tylko stwierdzam fakt - slonice i tyle :-) a co do kobieych piersi - to jest rzecz ktora wizualnie odroznia Was od nas wiec musza byc wyjatkowe a nie jakies zwisy czy jajeczka sadzone :-) moja dziewczyna codziennie cwiczy hantlami, czasami robi pompki i ma sliczne jedrne piersi 75 C przy jej wymiarach 160 cm 49 kg czyli idealnie bo anorektyczne wieszaki juz dawno wyszly z mody :-)

Gość czarne sombrero
skoro jesteś taki usatysfakcjonowany wizualnie i nie tylko, to w jakim celu chcesz roztrząsać ten temat na forum?:P

Gość czarne sombrero
odnoszę wrażenie, że więcej niż 18 lat to Ty nie masz:D

Fantastycznie :o Zazdroszcę do bólu Twojeje dziewczyni figury. A jak ja ćwiczę i mimo to nie wygladam tak super jak ona, mam iść już teraz się zabić, czy jednak jeszcze mogę troche poczekać strając sie nie rzucać w oczy róznym estetom aż do naturalnego zgonu?

Gość czarne sombrero
strix nebulosa - nie dramatyzuj, niech facet się wyżyje ... kto wie, może w świecie jego fantazji tylko to mu pozostało :D

przepraszam, nie wyzywam sie na nikim... a mam 27 lat i skonczylem studia... co w tym zlego, ze chcemy zadbane dziewczyny ? Wy dziewczyny tez macie wymagania, Wy mozecie to my nie ? :-o

Rzeczywiście \"facecik\". Dziewczyny nie przejmujcie się jakimś frustratem. Ja lubię piersi w rozmiarze 70A, przy filigranowej kobiecie wyglądają bardzo proporcjonalnie.

Gość ooojjj niedobrze
75 C??? Niedobrze...ja mam 165 cm wzrostu i mam 70 C, czyli efekt znacznie lepszy:D Coś się Twoja słonica zapusciła:D:D:D

Gość taka jedna bliska
draak i 3 grosze ----->>>> lubię was :)

Gość Maty
:D

ja mam 161 cm i noszę 70B. nawet nie mam 70cm pod biustem tylko 68cm. więcej w biuście mogłabym mieć, ale pod biustem to wolałbym nie mieć więcej niż mam... :O