Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szaloooooooonaaaaa

Cellulitis !!!!!!! Pozbylam sie go raz na zawsze !!!!!!!!

Polecane posty

Gość szaloooooooonaaaaa

Dziewczyny nie stosujcie zadnych kremow bo to sciema.. ! W moim przypadku zaden sie nie sprawdzal ! Nie mialam tak duzego cellulitisu ale mimo wszystko nie podobala mi sie moja pupa.Przeczytalam gdzies na forum ze dobry jest peeling kawowy.Stosowałam go raz na tydz i bylo widac efekty.Dla mnie to bylo malo wiec postanowilam robic go czesciej.Ostatnio zaczelam robic peeling gabko-mydlem z zielonej herbaty.Do tego pije zielona herbate i biegam przynajmniej raz w tygodniu.Moj tylek jest jedrny a cellulitisu ani sladu :))

Gość helgunia+++
Częściej tzn ile razy? Dwa na tydzień?

Gość tak tak bo
jak to piling gabko mydlem z zielonej herbaty o co chodzi?

Gość szaloooooooonaaaaa
helgunia robilam go 3-4 razy w tygodniu :) pozniej zaczelam stosowac na cale cialo :)

Gość tak się zastanawiam
A skąd wiesz że pozbyłas się go już na zawsze? :P

Gość dzieki za rade
ze kremy nie sa skuteczne, to wiem, ale z ta gabka musze sprobowac :) Fajnie jest tez pozmarowac sie oliwka i zawinac w folie spozywcza na jakies 40 minutek i pod koldre wskoczyc ;) Super skora jest po tym ;)

Gość tak tak bo
no o co chodzi z ta zielona herbata wytlumacz to bardziej a nie tak dziwnie

Gość tak tak bo
no teraz wszystko jasne :D ale sadze ze nic mi to nie da bo juz ten piling z kawa stosuje od dawna i rewelacji nie robi

Gość UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
UuUU -znalazłaś sposób na reklamę !!!

Gość szaloooooooonaaaaa
to zadna reklama.. ! Nie mam z tego zadnych profitow ! Poprostu chce pomoc innym tyle.. ! ;]

Gość koncowka itis
wskazuje na ZAPALENIE (tkanki podskornej)a to o czym ty piszesz to celulit a nie celulitits!!!!!!!!!!!!!!! dziewczyn stosujcie poprawke mianownictwo!! nawet nie wiesz co nosilas na nogach,

Gość a wskaz mi roznice

Eveline Slim Extreme 3D działą i jest tani, kosztuje ok 13zł, najlepiej po posmarowaniu zaiwnąć się folią spożywczą i ćwiczyć, albo właśnie pod kołderkę wygrzać się. A jak się robi len peeling kawowy?

Gość szaloooooooonaaaaa
przepraszam mala literowka.. ale co to ma do tego ?Przeciez glownie chodzi o rade.

Gość cellulit a nie cellulitis

Gość szaloooooooonaaaaa
Przepis jest bardzo prosty.Bierzecie mielona kawe,wsypujecie do miseczki ok 5-6 lyzeczek.Do tego pare kropel wody tak zeby wytworzyla sie "papka" i wcieracie przez ok 10 minut.Mi pomoglo bardzo :)

Gość szaloooooooonaaaaa
tak zmyc od razu,najlepiej robic to pod prysnicem.

wiem ze nudze, ale mam jeszcze jdno pytanie a wlasciwie dwa: wcierac gabeczka czy reka i przez ile to robilas?

Gość szaloooooooonaaaaa
wcieralam reka przez ok 10 minut.Taka kuracje stosowalam ok 2 miesiecy.Ale kazdy jest inny mi akurat to o czym pisze bardzo pomoglo.Mam nadzieje ze jakos pomoge :)

Gość szaloooooooonaaaaa
a czy ta oliwke pozniej sie zmywa czy nie ?

Gość nic na ten temat
ona nie wie kawa tz.fusy z zapazonej kawy zmieszac z olejkiem cynamonowym i gozdzikowym lub grejfrutowym okleic sie ta mazia (po mojemu)i owinac folia polozyc sie wlaczyc tel lub wziac ksiazke i wypoczywac tak 40 minutek 3 razy w tygodniu to robie a piling to swoja droga ale ja mieszam dla lepszego poslizgu z jakimkolwiek balsamem jes t ok bo z woda to mnie troche rozsmiesza taki prymityw pozdrawiam acha tu jest cos wiecej to poczytajcie http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3225069

Gość szaloooooooonaaaaa
nic na ten temat kazdy robi na swoj sposob ja robilam akurat tak i mi bardzo pomoglo.Po co ma byc wiekszy poslizg?on tylko poglaszcze skore a tu chodzi o szorowanie.Wiec nie wiem kogo nazywasz prymitywem

Gość nic na ten temat
acha lezac najlepeij nalozyc dres i okryc sie kocem (dla lepszego efektu mniejszej utraty ciepla.)

Słuchajcie, ja też wcieram te fusy z wodą i mydłem w płynie oraz cynamonem (ma on właściwosci rozgrzewające) bo wtedy rzeczywiście czuję \"szorowanie\". Natomiast po zakończeniu wcieram olwke i jeszcze raz masuję ciało. Albo balsam ;-) Ilu ludzi tyle metod, kawa działa tak czy siak więc jej działania raczej osłabić się nie da ;-) aha, również używam fusów zaparzonych, a właściwie to tych, które zostają z kawy gotowanej po turecku. Bo kawa wręcz traci wtedy kofeine, która zostaje w fusach. Więc i skóra syta i watroba cała :-D

Gość nic na ten temat
nie kogo a co!! SPOSOB nazywam prymitywem a nie KOGOS nie rozumie twego ataku przeciez gdybys zobaczyla jak dzialaja oba sposoby to bys sie wypowiedziaal no coz widac jednak ze reklamujesz to mydelko g... warte bo mam go i lezy wole inne sposoby