Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szaloooooooonaaaaa

Cellulitis !!!!!!! Pozbylam sie go raz na zawsze !!!!!!!!

Polecane posty

a po to ma być poślizg ,żeby nie popękały ci naczynka na nogach,rękach czy innych częściach ciała.Bo będziesz potem szukala rady na kafe w sprawie naczynek!!! Do fusów można dodać 0,5łyżeczki cynamonu ,0,5 łyżeczki imbiru/on rozgrzewa-nie przesadzajcie z ilością/i jakiegoś \"ślizgacza\"np.balsamu.

Gość nic na ten temat
tej bezbarwnej nie pamietam jak sie po polsku nazywa u mnie to pelicola

Gość szaloooooooonaaaaa
nic na ten temat : kazdy jest inny , widzisz mi np te mydelko bardzo pomoglo i wcale go nie reklamuje.Uzywam go codziennie i jestem bardzo zadowolona.Ktos sie mnie zapytal jak ono wyglada to pokazalam.Nie widze zadnego celu w reklamowaniu tego mydla.

a czemu nie załozyć, że każda z tych metod pomaga? Wydaje mi sie, że głowną kwestiejest tutaj po prostu regularność tych \"masaży\" :-) Dzieki, bezbarwna? To może też wypróbuję ;-)

Gość a wskaz mi roznice
przeciez sam ten piling to Gowno daje od roku go stosauje

Gość nic na ten temat
nie prawda widac kity sypiesz od roku i nie daje efektow??? wez nie klam co? dziala i to przeciez nawet logicznie pomyslec jak sie piling robi to gladka skora jest a ze masz celulit to juz inny problem bo nie tylko oklady tu potrzebna dieta odpowiednia i cwiczenia i to jest na 100% gwarancja sukcesu a nie robienie tylko pilingu nio wez przestan......

Gość nic na ten temat
przeciez napisalam ze SAM piling nic nie da czytaj dziecko uwaznie a nie sie burzysz idiotko

Gość to na gorze bylo
DO nic na ten temat

Gość to na gorze bylo
wkurwiaja mnie takie debilki jak ty co nie mysla ale ostro sie wdaja w dyskusje powinni tu robic selekcje wedlug ilorazu IQ zeby sie pozbyc takich jak ty

Gość abcdefgggggggg
moze i ja cos dodam u mnie kremy sie nie sprawdzily , duzo cwicze po mazidle z kawy wystapilo uczulenie i wysypka a stosowalam go 3 razy w tygodniu juz w nic nie wierze :( dodam ze celullit jest WIDOCZNY - POMOCY ! :(

Gość szaloooooooonaaaaa
a co z ta oliwka ?posmarowac owinac folia zostawic na 40 minut a pozniej zmyc ?

Gość rozpuszczkaa
A MOZE BYC KAWA ROZPUSZCZALNA????????

Gość abcdefggggggggggg
a co moze pomoc oliwka na celulit ? slyszalam o soku z cytryny i owinac sie folia , czy to cos da ?

Gość szaloooooooonaaaaa
oliwka na cellulit chyba nic nie da ale za to poprawi gladkosc skory.tylko nie wiem czy ja sie zmywa pozniej czy nie

Gość abcdefgggggggggg
rozpuszczka - ja robilam to z kawy rozpuszczalnej , cynamonu i imbiru , i zwykle mleczko do ciala , papka i folia i na godzine i pod koc , grzalo ale to mi nie pomoglo a wrecz przeciwnie :( ale ja mam celulit widoczny , moze pomaga tym co maja niewidoczny ? mam zamiar sprobowac z cytryna ale czy warto ? kto robil ?

Gość jakto nie pomoglo
"wrecz przeciwnie" ?????????? Co to znaczy wrecz przeciwnie?? Tez mam widoczny niestety i to tak paskudny ze az strach sie rozebrac :( :( :( Waze normalnie, jem zdrowe rzeczy ale zawsze mialam problemy z krążeniem (zimne rece zimne stopy) i przemiana materii. 22 lata to powinien byc najpiekniejszy wiek...a ja cierpie. Pikowany materacyk normalnie. Probowalam z kawy rozpuszczalnej, cynamonu , kremu ale bylo lejace sie wiec dodalam cukru sporo i robil za peeling :)Chcialam zrobic dzisiaj i co..boje sie teraz!

Gość abcdefggggggggggg
wrecz przeciwnie - moze zle sie wyrazilam , ale mialam na mysli to ze po takim pelingu dostalam uczulenie i taka swedzaca wysypke ze nie moglam spac tak sie charowalam , uda cale w krostach - SZOK . A jak drapalam to jeszcze bardziej swedzialo .😭 Maz mi mowil , jak to zobaczyl , co ty narobilas sobie dziewczyno ? moze nie na kazdego to tak dziala ale na mnie tak ( ja mam tez widoczna poduszeczke ) i tu dziewczyny pisaly ze go robily i pomagalo to , ale ile razy zrobily takie cudo ? dwa , trzy ? ja robilam duzo , co 2 dni przez 2 tygodnie NIE POLECAM - no chyba ze na Ciebie inaczej zadziala , czego Ci zycze , u mnie to byl koszmar :(

Gość ehh wiesz co
a ile dalas tego cynamonu? Czytalam na innym topicu ze nie mozna zbyt duzo bo uczulic moze i np nie wolno go stosowac jako skladnik maseczki na twarz. Ja dalam ok 2 łyżki stolowe i czulam ze to dalej zbyt duzo jest:) Nastepnym razem dam mniej poprostu.Narazie robilam raz..i nie wiem jak nie brudzic majtek da sie tak :D odrazu wyladowaly w praniu cale lepkie;)

Ja też stosuję okłady z kawy na mój cellulit. Mam duży cellulit. Okłady robię od 3 tygodni 2 razy w tygodniu i widzę poprawę. W tych miejscach gdzie był duzy jeszcze jest, ale juz mniejszy. Po nałożeniu papki owijam się folią spożywczą, zakładam grube rajstopy albo owijam się kocem tak sobie siedzę od 40 minut do godzinki. Potem wszystko zmywam. Efekty już widzę.

Gość abcdefggggggggg
ja dawalam 2 lyzeczki lub jedna ( plaskie ) a mi nie brudzil majtek , bo ich nie zakladalam :D robilam jak nie bylo meza w domu ( wiec pelny luz :D ) dzos sie zastanawiam co podraznilo ; cynamon , czy imbir bo mozna by wyeliminowac jeden skladnik i robic dalej ale wiem ktory a probowac nie chce bo jakbym miala znowu przez to przechpdzic - to naprawde dziekuje :)

Gość abcdefggggggggg
ale bledow narobilam : D przpraszam dzis , mialo byc ale nie wiem ktory - mialo byc przechodzic ,