Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to dobra pora

idzie wiosna czy to dobry okres

Polecane posty

Gość czy to dobra pora

żeby spróbowac poderwac dziewczyne, czy w tej poze roku jestescie bardziej otwarte i chetne na wejście w nowy zwiazek??

Tylko raz w życiu zacząłem się z kimś spotykać w inną porę roku niż wiosna :D Statystyki nie kłamią :D

Gość wszyscy chcą kochać
na wiosnę, budzi się natura i budzi się chęć do uczucia :)

pamiętam miałam założyć topic jako cicha wielbicielka ale się nie spisałam :P a Ty mnie pamiętasz ;) 🖐️

zawstydzasz mnie :P nie wiedziałem że byłaś moją cichą wielbicielką ;) (moje ego właśnie zżera superego i dobiera się do id) :P co słychać? (jak ja lubię takie pytania) :D

nie byłam Panie Draaku :P ( tutaj następuje pewnie bolący upadek na ziemie Twojej złożonej osobowości) a ten topic przeca był wynikiem naszej zmowy ;) widocznie, mam lepszą pamięć eh, jak to pięknie mieć 22 lata :D tralal la la ♪♪ ♪ budzę się po zimie czytałam trochę (dokładnie 2 strony:P ) nieco Twój topic :) i jaki w końcu finisz ?

aaaaaaaaa.....zabiłaś mnie :( jestem do niczego :( jestem mały i brzydki jak nie przymierzając stańczyk :( :D odśwież pamięc starego Draaka, bo mu babcine ziółka na alzheimera gdzieś mi się zapodziały :P ja wiem że dzwoni, wiesz...czuję ogólne jakieś dobre fluidy i takie tam...:P Co do finiszu...nie ma i nie wiem kiedy i czy w ogóle będzie :) A który temat czytałaś? Bo przecież skasowałem tydzień temu tą epopeję młodego wertera...

[głaskam po rozwichrzonych włosach/standardowym fryzie/łysinie (niepotrzebne skreślić) ] eeee jakiś czas temu pewna Wielbicielka pewnego Pana (chyba Czarnego Mroka) założyła topic...my żeśmy się tak wykazali zgodnością myślenia :P a że Tobie się przykro zrobiło (to już moja interpretacja:P) z powodu braku wyraźnie okazywanego zainteresowania kafepań, postanowiłam Cię wtenczas pocieszyć i obiecałam topic :D.... Mniej więcej tak to było, ale więcej mniej niż więcej. No właśnie ten :) Mimo, że mnie rzadko widać, dużo wiem ;). Jeśli coś się zaczyna, to i skończyć się w końcu musi - oby pomyślnie dla Ciebie :) 🖐️

Heh, ach te Wasze interpretacje :D Pamiętam ten topic, miałem wtedy niezły ubaw z miłośniczek czarniejszego (a Ty niedobra myślałaś ze ja zazdrosny :(), no ale i mnie dopadło bo amelka założyła mój fanklub no i wieeeesz :D pisałem już o tym ego ;) Będzie co będzie. Siedzę i staram się nie myśleć. Czas pokaże. Nie dziś i nie jutro.

eeee no bo Panowie tutaj to raj mają wg moich błędnych :P obliczeń na jednego kafeteriusza przypada ok 20 +/- kafeterianek; eh, ja bywam fanką pewnego Pomarańczowego Pana ale On już chyba tutaj nie pisuje albo zmienił nick. ...będę musiała się rozejrzeć za nowym Idolem ;)

Załóż topik że szukasz idola :D Zrobisz casting, popatrzysz, powąchasz, zobaczysz przynajmniej z kim masz aktualnie do czynienia na kafeterii :P Bądź pragmatyczna :D

Gość dla normalnych może i tak
a dla takich nieudaczników jak ja to nic nie ma znaczenia. Jestem za głupi żeby ktokolwiek mnie polubił :(

żaden stańczyk :) myślisz że na kafe wchodzi tylko 2 takich nieudaczników 🖐️ :(

Wiesz na czym polega bycie nieudacznikiem? Że zdajesz sobie z tego sprawę i to roztrząsasz tylko a nie masz woli żeby coś z tym zrobić.

a co może zrobić ktoś kto od kilkunastu lat jest nikim :( nie ma kontaktu z ludźmi, nic nie zrobił sensownego. Co ja mogę... Ten przewołany tu Stańczyk ma ciekawsze i pełniejsze życie niż ja. No przynajmniej z tego co pisze 🖐️

Gość 20 i pół
I 😍 wiosnę :)

Gość do opętanej
A jak ma albo mial ten Twoj pomaranczowy idol ?

Gość karpiszaaaa
ciężko usiedzieć w pracy jak za oknem taka pogoda 😭

Gość szuczkiiiiiiiiiiiii
coraz bardziej poroznegliżowane :classic_cool: