Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dotta***

czy w ciązy mozna uzywać wibroator

Polecane posty

Ja akurat nie używam. Nie muszę:) Zresztą chyba bym się zapadła pod ziemię, gdyby moje dziecko znalazło wibrator:p Ale myślę, że ogólnie to powszechne zjawisko tylko się o tym głośno nie mówi. Zajrzyj na jakieś forum erotyczne, to się mocno zdziwisz:D

jednak Polska to strasznie zacofany kraj.nie rozumiemiem jak mloda dziewczyna moze byc zgorszona wibratorem?????? a co w nim takiego strasznego?????to ze sprawia kobiecie przyjemnosc???? to takie oburzajace????wkoncu wyprodukowali to dla potrzeb kobiety. a ja myslalam ze temat sex ,wibrator,czy penis w naszych czasach to nie jest juz temat tabu.a jednak mylilam sie i to grubo. co za zacofanie. do autorki-urzywaj dowoli ,nic dzidzi nie bedzie. zycze przyjemnych doznan.

Gość a dlaczego a dlatego
mamo trojeczki==== dlaczego bys sie pod ziemie zapadla? uswiadamiaj swoej dzieci zeby nie zyły w ciemnogrodzie czyżby mąz troje dzieci zrobił ci przez dziurke w przescieradle?

Nie. Moje dzieci wiedzą skąd się wzięły. Ale nie sądzę bym w wieku 3-8 lat miała je prowadzać do seks szopu celem uświadamiania. Nie ganię nikogo za używanie zabawek ale myślę, że kretyńsko bym się czuła gdybym musiała się dzieciom tłumaczyć co to jest:D

Wibrator to normalna rzecz i nie tylko jak mąż nie dogadza, przecież można sie razem bawić, a to co sie dzieje w łóżku to nie sprawa dzieci, czy z wibratorem czy bez...

brak mi slow co do niektorych pogladow.az rece opadaja. p.s to moja mama jak zobaczyla u mnie wibrator to powiedziala ze jak bedzie miala imieniny to mam jej taki sprawic tylko wiekrzy. pewnie zaraz mi tu laski wyskocza z tym jaka jestem zboczona i w jakiej patologicznej rodzinie wychowuje sie moje dziecko. ja tylko wspolczuje mazom tych dziewczyn zacofanych.biednie ci faceci sa.pewnie ich sex konczy sie na rozpieciu rozporka i podciagnieciu koszuli nocnej oczywiscie po ciemku.ciekawe ile z tych biednych mezow musi kozystac z domu publicznego zeby diznac prawdziwa przyjemnosc bo w domu tego nie zaznaja.

a mi si epodoba na zdjeciach wasza rodzinka :):) pozdrowionka! tworzycie fajna i fotogeniczna pare i maz taki hm ma styl alternatywny sie zdaje a zdjecie rasta mnie juz wogóle nastawiło super !!! wszystkiego dobrego agais!!1

Swięta prawda- to ja chyba też jestem z patologicznej ;)

pozdrawiam wszystkie mamusie i kobietki w ciazy, wszystko jest dla ludzi, nawet wibrator

a wiecie co to ja chyba sobie kupie jak to takie fajne jest nigdy nie miałam:)

Gość maramara
czy ktoś z tych dziewic może mi wytłumaczyć w sensowny sposób co złego jest w używaniu wibratorów? bo tak sobie czytam wasze "mądre" wypowiedzi, czytam i nijak nie znajduję odpowiedzi

Gość maramara
anitko, bardzo mi się podoba Twoja wypowiedź o mężach tych cnotek-niewydymek ;-)

Gość anita idz na erotyczny
bo widze ze dziewczyno temat cie kreci :P dopisz cos jeszcze nie wstydz sie wibrator to super sprawa

Gość do mamara
No ja nie wiem o co ci chodzi Przeciez te wypowiedzi które są-są na "tak" a mnie się wypowiedz Anity bardzo nie podoba:( To raczej ty krytykujesz inne poglądy.............i to dosyc agresywnie

uzywac nie tylko mozna, ale i trzeba :P ale kapa bo bez wibracjiiiiiiii

Mnie tez sie Anity wypowiedz nai podoba, i nie dlatego ze jest za uzywaniem wibratorow itp. rzeczy, bo ja sama mam i czasami lubie urozmaicac sex, ale krytyka i arogancja z jaka wypowiada sie o dziewczynach ktore nie uzywaja, jest troche bezczelna, i nie wiem co chcesz nam udowodnic tym ze jestes jakas sex bomba w lozku i wspolczujesz facetom ktorych zony nie sa takie jak ty. Szczerze watpie w twe umiejetnosci, bo ta krowa co duzo ryczy malo mleka daje. :P

Gość maramara
Do "do maramara", po pierwsze wypowiadałam się na temat wypowiedzi, które są na nie (jesli takich nie widzisz polecam wizytę u okulisty), a po drugie z tego co wiem to wg regulaminu kafeterii można krytykować inne poglądy. A do agresji bardzo mi daleko.

Ta..a ja się zgadzam z anitą. Ona nie napisała o tym, że wszystkie co nie mają wibratora są zacofane tylko oburzyła się na to \"święte oburzenie\" Przeciwniczki wibratorów faktycznie pojechały po całości, jakby seks był dla nich tylko obowiązkiem sprowadzonym do włożenia i wyjęcia członka.

Gość do mamara juz nie
poza tym anito-twoja relacja z matką.jest dla mnie conajmniej dziwna-delikatnie mówiac ja bym się poczuła conajmniej zniesmaczona gdybym u swojej mamy zobaczyła wibrator i odwrotnie. Tak samo jak nie podmywamy się przy sobie itd-to są sfery intymne-a ty widzę uważasz że wszystko można wywlec na swiatło dzienne. a co do męża-to nie chce mi sie nawet komentować:( to smutne co piszesz-a moze po prostu seks jest tylko czymś jedynym co was jednoczy. Myśle ze te cnotki niewydymki jak nas nazywasz-mają często więcej do zaoferowania facetowi niż tylko i wyłącznie łóżko. Ciekawe co z tobą będzie jak nie będziesz "mogła" z jakiegoś powodu????????czy twój mąż wtedy też pójdzie odo domu publ??

Ja mam gleboko schowany w szawce, wlasnie przed mama!!! Czasami przychodzi do nas, gdy mnie nie ma zajmuje sie malym, nie chcialabym aby to znalazla, bylabym zazenowana, ona rowniez, sa granice, a nie kawa na lawe i wyciagaj mama swoja wibre zmierzymy dlugosc i porownamy czyj lepszy, no wybacz zenujace.

Gość migiooo
to dobrze że ma taką mamę a czy przez was zazdrość nie przemawia?? Wasze matki też są w sumie kobietami...chyba że wolicie w nich widzieć snobki i dewotki.......

do anita27 o widzisz kochana myslałam o tymch kulkach ale nie znam nikogo kto by powiedział jakie sa wrazenia, ....wkładasz sobie je so pochwy i co dalek....chodzisz z nimi w ciagu dnia jak jestes sama w domu...czy tylko aby sprawiły ci rozkosz, mozna dostac ogrgazmu ? napisz o swoich odczuciach

Tak bardzo zazdroszcze ze nie moge mojej mamie na imieniny kupic wibratora, pekam z zazdrosci. :O

hahahahahahahahhahahahah przeciez ja nire napisalam nic takiego ze kobiety ktore go nie uzywaja sa beznadziejne tylko dziwi mnie ze jestescie tak oburzone jak sie porusza ten temat. co do mamy ja ja traktuje jak kumpele z ktora moge o wszystkim pogadac nawet na temat sexu czy wibratorow bo ona w porownaniu do was nie jest tym zszokowana. a co zlego w tym ze lubie czerpac przyjemnosc z seksu nie uprawiam go tylko dlatego zeby spelnic swoj obowiazek.bo moge sie zalozyc ze polowa z was nie ma w ogole z tego przyjemnosci a co drugi dzien udaja ze je glowa boli zeby sie z tego wykrecic. co do kulek -uzywam je tylko w domu .bo one maja w celu doprowadzic do orgazmu .i troche nie wypadaloby gdybym wyszla do sklepu na zakupy i przed kasa przechodzila orgazm. kulki dzialaja tak-jak chodzisz one ocieraja sie o siebie co powoduje skurcze miesni macicy ,im wiecej jestes w ruchu tym wieksze doznanie odczuwasz az doprowadzaja cie do szczytowania. acha..uzywam ich jak jestem sama w domu i wiem ze moge sobie pozwolic na ta przyjemnosc. boze jaka ja jestem zboczona. chyba pojde do spowiedzi.

anita27 toś mnie zdziwiła:D Chodzisz po mieszkaniu, sprzątasz i nagle łamię Cię w pół z rozkoszy?:D:D:D Słyszałam o tych kulkach, ale nie wiedziałam jak się ich używa i jakoś nie wyobrażam tego. Może sobie sprawię jak urodzę, będę używała ćwicząc na steperze?:P No i kulki nie będą podejrzanie wyglądać w szufladzie hahaha;)

kulki sa po to zeby nauczyc sie przechodzidc orgazm.bo prawda jest taka ze ze 100 kobiet przyjemnosc doznaje tylko 20 procent. ja wlasnie kiedys mialam problemy ze szczytowaniem a dzieki kulka nauczylam sie tego i seks jest dla mnie przyjemnoscia a nie obowiazkiem i meczarnia. a co do chowanie calych tych akcesoriow to sa tak skitrane ze nigdy w zyciu moje dziecko tego nie znajdzie. bo w koncu oprocz tego ze jestesmu zonami i matkami to jestesmy kobietami ktore tez potrzebuja przyjemnosci od zycia.a nie ciagle gary ,praca, pieluchy i obowiazki.wszysko jest dla ludzi.