Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dingdiringdingding

Jak w miesiac czasu poprawic wygląd i kształt ...

Polecane posty

Gość dingdiringdingding

posladków ? wygladzic je i troche zaokrąglic znacie jakies naprawde dobre kremy, skuteczne cwiczenia ? co robic? zalezy mi na ceasie, nie jestem gruba, nie chce schudnąć tylko pupke nieco ujędrnic...z gory dzieki za info 🌼

Gość stepper
!!

Gość dingdiringdingding
nie mam... a moze poloze na podlodze katalogi albo zwiniety koc i bede wchodzic i schodzic ?

Gość htht
schody - cuda czynia

Gość dingdiringdingding
dzieku Agula ale znam te cwiczenia ale strasznie ich nie znosze... nie umiem ich dobrze wykonac, nigdy nie czuje "pracy posladkow" ani bolu nastepnego dnia, zna kto inne cwiczenia ??

Gość dingdiringdingding
up 🌼

cwiczenia. albo rower. duzo na rowerku a kremy... pfffff... momoc moga. ale za ciebie pracy nie odwala...

Gość dingdiringdingding
rower mam w domu taki do cwiczen ale jak ma mi pomoc na posladki jak na nich siedze ?????????? a jak cwiczenia to jakie ? tylko te co podala agula odpadaja nie lubie ich :(

www.dynaband.prv.pl potrzebujesz szerokiej gumowej taśmy, można ja kupić w sklepach sportowych, ja kupiłam zwykłą gumę w pasmanterii, najszerszą jaka była. ćwiczenia rewelacyjne- szybkie efekty.

:) najlepiej na swiezym powietrzu. ale ten domowy tez zrobi Ci dobrze. to raczej chodzi o miesnie, ktore uzywasz w czasie jazdy na rowerku - i tobie sie moze wydawac, ze na nich siedzisz, a one solidnie pracuja. mnie od jazdy rowerem tyleczek bardzo ladnie schudl. mialam paskudny cellulit a teraz prawie wcale. no i po raz pierwszy musze kupic zelowa podkladke na siodelko - zdaje sie, ze schudla mi ta pupa solidnie i \'czuje\' siodelko... znaczy sie - dziala. ja jezdze z pracy i do pracy - znaczy sie okolo 25 - 30 minut w kazda strone - w zaleznosci od korkow i czerwonych swiatel, ale ty chyba nie bedziesz miala z tym problemu :P

Gość dingdiringdingding
jezdzilam kiedys na rowerku domowym ale to starsznie mnie nudzi , nie daje efektow i szybko sie zniechecam... lepiej jedzic po dworze to prawda ale to u mnie odpada... cwiczenia z ta guma wydaja sie ciekawe na pewno sprobuje juz jutro:D

mnie tez nudzilo w silowni. na ulicach duzo ciekawiej... nie ma czasu na nude :P w kazdym razie - kremom musisz pomoc...