Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jolunia85

znacie cos na uspokojenie , bezsennosc co nie oslabi dzialania tabletek anty.?

Polecane posty

Gość po co ci więcej odpowiedzi
niezłe - dziurawiec to akurat właśnie osłabia działanie tabletek anty. Piszą o tym w każdej ulotce. Szklanka ciepłego mleka przed snem, wywietrzony pokój i brak stresu o ile to możliwe

no wlasnie, prawie wszedzie jest ten dziurawiec:( a ja juz sama sobie naprawde nie potrafie poradzic, a niechce isc do lekarza po jakies psychotropy, po prostu chcialabym cos co lekko by mnie \"uciszylo\" przy okazji pozwolilo w miare szybko zasnac, ale zeby nie oslabilo dzialania tabletek anty chyba sobie zrobie dzisiaj cieple mleko z miodem przed snem, tylko jak tu nie myslec o niektorych sprawach:( jak sie wyciszyc?:(

Gość matko jedyna
powiedzieć sobie, żeby nie przejmować się sprawami, których rezultat nie zależy od ciebie. Bo jeśli nie zależy, to czy będziesz się przejmować czy nie to i tak niczego nie zmienisz a tylko zaszkodzisz sobie. Po prostu zdać się na czas i rozwój wypadków. Jeśli coś ma być to będzie, a jeśli nie, to chocbyś na rzęsach stawała, to i tak nic z tego nie wyjdzie. A więc mleczko, spacerek przed snem i spoko :-)

Przepraszam, źle zinterpretowałam pytanie. ale to właśnie osłabia. Jeżeli chcesz coś na spanie to mpże spróbuj pić melise albo szałwie.

a znacie jakies sposoby jak sie czyms nie przejmowac, nie dreczyc? nie plakac? matko jedyna- masz racje, ja akurat nic nie moge zrobic ale dlaczego ten czas musi sie tak dluzyc?:( po melisie serce mnie boli, kiedys pilam i po jakims tygodniu pomogla mi, ale z czasem serduszko zaczelo bolec