Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a napisze co mi tam

glupia sytuacja z ktorej i tak nic nei bedzie

Polecane posty

Gość a napisze co mi tam

studiuje mam chlopaka ale na uczelni jest ze mna na roku pewnien chlopak i bardzo mi sie podoba to dziwne ze zwrocilam na niego uwage dopiero teraz na ostatnim roku ale stalo sie podoba mis ie bardzo wizualnie tylko ze on ma zone chyba tez i dziecko nie jestem pewna a my mimo ze jestesmy na tym samym roku to nigdy ze soba nawet slowa nie zaminilismy i pewnie nigdy juz nei zamienimy wiem ze to glupie i ze nic z tego nie bedzie ze jeszcze popatrze na niego z 3 miesiace a potem juz pewnie nigdy sie nie spotkamy tylko ze on mi sie tak bardzo podoba

Gość haha byłam
w takiej samej sytuacji jak ty - przystojny facet, zajebiście mi się podobał, ale nie znałam go, miał dziewczynę, niestety, byłam zbyt nieśmiała, by coś z tym zrobić, teraz go nie widuję, bo skończyłam studia i ... trochę żaluję..

Gość kazda laska z kafeteri
i znowu kurestwo z was wychodzi

Gość a napisze co mi tam
on ma zone na bank a co do dziecka to nie wiem ale wydaje mi sie ze skoro w tym wieku ma juz zone to pewnie ma juz dziecko a ja no coz jestem bardzo niesmiala szkoda ze brak mi odwagi

Gość a napisze co mi tam
ale jakie kurwestwo ja nic nie zrobilam poprostu chyba sie zauroczylam

Gość aguska - 27
to sie odurocz skoro facet jest juz zajety i ma rodzine

Gość haha byłam
ktoś tu chyba nie wie, co to kurestwo.. Jeśli jest nim zauroczenie wg twoich kryteriów, to proponuję inne forum..

Gość haha byłam
popatrzeć sobie moża w końcu...

Gość a napisze co mi tam
mam chlopaka i podoba mis ie nie powiem ale to nie jest to samo co z tym ze szkoly ten ze szkoly podoba mi sie inaczej no nie umiem tego opisac

Gość a napisze co mi tam
no dla mnie to ideal jesli chodzi o wyglad moze tak to ujme podoba mi sie w kazdym calu

Gość haha byłam
rozumiem cię ale nie potrafię ci nic doradzić.. Chyba nie masz szans, tzn, nawet jeśli masz, to nie ma sensu, wiem cos o tym

Ale nie rozumiem - co niby miałoby z tego być? Skoro on ma żonę (i być może dziecka) to znaczy że nic z tego nie będzie :O Koniec kropka! A Ty się lepiej zaimij swoim chłopakiem :O

Gość a napisze co mi tam
nic sien ei zdarzy nic sie nie zmieni ja nie zrobie nic z tym a on tym bardziej bo ani o tym nie wie ani nie odwzajemnia tego wiec zostanie tak jak jest

Gość ale zostaw go
na milosc boska dziewczyna, on ma zone, moze dziecko, czego od niego chcesz. Chcesz rozbic malzenstwo??? Wlasnie przez takie pizdy jak ty zony i dzieci cierpia, czego sie tu spodziewalas, otuchy, rad jak go zdobyc??? Puknij sie w ten glupi leb i spadaj do swojego faceta zmijo!!!!

Gość a napisze co mi tam
poprostu glupia sytuacja mam chlopaka a podoba mi sie jakis inny czuje sie troche nie fer wobec swojego chlopaka

Gość a napisze co mi tam
nie oczekiwalam zadnych rad bo ja nie zamierzam nic z tym robic poprostu chcialm o tym napisac tylko tyle

Gość a napisze co mi tam
do ale zostaw go: po pierwsze to nie oceniaj ludzi po paru zdaniach po drugie : wypraszam sobie wyzywanie mnie od pizd to tyle