Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beata1234

jestem brzydalem. zle mi z tym

Polecane posty

Gość beata1234

Jak wyzej. Przegladajac dzisiaj zdjecia moge to powiedziec z reka na sercu. Brzydka ze mnie dziewczyna. Moze nie az w takim stopniu ze lustra pekaja albo ludzi sie na moj widok odwracaja, ale jest to jakis sopien brzydoty. Najwiekszym problemem jest twarz. Mam strasznie duza gebe, z duzymi policzkami, non toper wygladam jakbym byla spuchnieta ludzie sie mnie czasem pytaja czy nie pilam dzienj wczesniej, a ja wlansie tak wygladam na codzien. Drugim problemem jest moj nos, jest tez straszny, mialam juz jedna operacje plastyczna, nie pomogla, tak to nie zart. Wygladma jesccze gorzje niz przed. I tak sie zastanawiam czemu tak to jest ze mna. Mam dwoch braci ( z tych samych rodzicow) sa przystojnymi facetami z duzym wzieciem, a ja... Nie chodzi tu wylacznie o powodzenie u plci przeciwnej, nie mialam jakos z tym problemu i sie podobam. Chodzi bardziej o samoakceptacje. Nienawidze swego odbicia w lustrze, przegladnaia zdjec ze swoja osoba. Czasem mam tak ze nie wychodze gdzies boi sie boje ze ludzie uciekna, czasem wrecz odwrotnie patrze w lustro i sie nie przerazam ( ale to duzo rzadziej) Nie lubie tego calego zaklamania, ze uroda nie ejst wazna, lze liczy sie to co jest w glowie. Gowno prawda! Na poczatku znajomosci liczy sie tylko i wylacznie wyglad fizyczny. Mam kolezanke , naprawde bardzo ladna jest, pewnie w jakims stopniu jej zazdroszcze. zawsze wszytsko jej sie udaje , przychodzi na egzaminy na kacu i zdaje, idzie na rozmowe o prace gdzie wymagany jest ang, ktorego nie zna, dostaje ja.Prawda jest taka ze ludzie ladni maja w zyciu duzo latwiej, i to nie za swoja sprawa tylko tego jacy sie urodzili. jestem czasem zla na to, ze sie taka nie urodzilam. Chcialabym chociaz jeden dzien byc ladna , pojsc do miasta, na impreze i nie chowac twarzy przed ludzmi. Pierwszy raz to komus mowie, ogolnie nie mowie przy znajomych takich rzeczy,m tego co o sobie mysle. Bo wiem ze ludzie ktorzy tak robia sa od razu przegrani. A co wy o tym myslicie>??

Gość beata1234
jestem tu sama? :(

A wiesz, co ja robię, ajk się nie mogę na siebie patrzeć, bo mi smutbo?:) Nie patrzę! Nie oglądaj zdjeć, nie myśl o tym. Zawsze my się najbardziej przejmujemy naszym wyglądem, a inni ludzie mają o gdzieś. Masz czerwone policzki? kup dobry podkład albo kamuflujący korektor np. Ar Deco zielony i po krzyku. Z nosem nic ci nie doradze, bo ja np. mam złamamy nos:) Pięknie to wygląda, ale już mam to w dupie. Ludzie na świecie umierają, chorują, a ja mam sobie nos powycinać, żeby lepiej wygladał?:O Myślę, ze i tak się zastarzeje i będę szpetna, a póki jestem zdrowa, to powinnam się cieszyć, a nie ciąć na własne życzenie. I tak bym była tak samo wiedźmowata, tylko że nos bym miała równy:p Poza tym taki bardziej pasuje do mojego wrednego charakteru:classic_cool:🖐️

Gość beata1234
nie przesadzam, jezeli cos robie robie to dla siebie. chce ladnie wygladac - dla siebie. Ale co zrobic jak mi nawet chirurgia plastyczna nie pomogla. :( Raz sie zyje , chce przezyc to zycie w pelni, ale jak to zrobic jak codzien jest to samo :o

Gość beata1234
Wiem ze to nie zadna tragedia, ludzie maja gorsze problemy i kiedy mam chwile zalamania mysle sobie ' kobieto wez sie w garsc, masz za co byc wdzieczna losowi' ale. wlasnie. zawsze jest jakies Ale

Myślę, ze powinnas się zająć czyms konstruktywnym. Jeżeli nie masz pięknej twarzy, to zajmij sie sportem. Nie dosć, ze codzienna godzinka czy dwie na siłowni czy aerobiku na pewno pozytywnie wpłyna na twoje ciało, to jeszcze na pewno poczujesz się lepiej. Ja gdybym tylko miała kasę, nie wychodziłabym z klubu fitness:p I tak jestem sama i nie mam co robić:D A uwielbiam jak mnie na jakichś zajęciach tak sponiewierają, ze aż mi się nogi plączą:p Serio! Wiesz, jaki człwoiek się po tym szczęsliwy czuje/:) I nie spędzaj za dużo czasu przed lustrem. ja obiektywnie rzecz ujmując mam złamany nos, dziwną \"urodę\", małe cycki i w ogóle- porażka. Ale np. mojemu byłemu chłopakowi nikt nie podoba się tak jak ja. Po prostu czasami widzi się drugiego człowieka inaczej. Sama zwracasz uwagę tylko na swoje wady, a inni ludzie patrzą na ciebie inaczej!

Gość beata1234
wlasnie zamierzam to zrobic, zapisac sie na jakies cwieczenia i zrobic cos ze soba... podziwiam cie za twoj optymizm, chcialabym znalezc go choc troche w sobie. Czasem zalanie palki ze znajomymi pomaga :)

No. Gorzej, jak ja zalejesz na smutno:O Wtedy może utonąć:p Szczerze mówiąc to nie wiem, czy to optymizm... To juz jest chyba wisielczy humor:D Po prostu jestem złośliwa i sarkastyczna w stosunku do wszystkich. A ponieważ jestem brzydka i gUpia, więc nie przyznaję się do siebie i w związku z tym przysrywam sobie tak samo jak wszystkim innym:)

Wszystkie kobiety są piękne, tylko niektóre o tym nie wiedzą. ;)

Gość jabolpank
nie martw sie Beata, tak to już jest w tym życiu, rób to co lubisz, zarabiaj kase, rozwijaj swoje pasje a reszte miej w du...ie, zgodnie z prawem karmy jesli zasłużysz to w nastepnym wcieleniu bedziesz piękna (nie wiem czy to prawda ale podoba mi się ;-)

Nie. Musisz wiedzieć, że to Ty. I musisz wiedzieć, że jesteś piękna, bo jak Ty sama tego nie będziesz wiedziała, to inni też się nie dowiedzą. :)

Cześć Beatko , cześć dziewczyny :) Czy znacie takie powiedzenie, że nie wszystko złoto co się świeci :) Każdy / każde z nas jakoś tam wygląda, można się przyzwyczaić do drugiego człowieka , tak naprawdę to wcale nie chodzi o wygląd , procesy starzenia będą występować u wszystkich i uroda przemija , ważne jest , czy masz swój styl i czy serce masz dla innych osób :)

Gość beata1234
nie wszytskie sa piekne, jestem z tych " niepieknych" hehehe. Wlasnie tak robie, nigdy nie mowie w towarzystwie ze mam takie niskie mniemanie o sobie i tez dosrywam ludziom, ale czy ja wiem czy to cos daje (??) Chyba bede zbierac na operacje plastyczna calej twarzy :P Co do policzkow to nie sa one czerwone tylko strasznie " obfite" Mam ladne oczy ale ich prawie nie widac pod warstwa tego tluszczu . Nie jest to tez kwestia tego ze jestem otyla, bo nie ejstem. Taka juz mam budowe :o

Gość beata1234
do kuglarz ale ja mloda jestem dzioucha, do starosci mam jeszcze duuuuzo czasu. Nie pociesza mnie to jakos, ze nawet zajebiste laski sie postarza. Nie chcce niewiadomo czego, nie chce wygladac jak top modelka, chce byc po prostu ladna i usmiechnac sie do swojego odbicia w lustrze ktoregos dnia

Gość beata1234
do deska hehe twoje teksty wygrywaja, wesola z ciebie dziewczyna byc musi :)

odczep sie od tych policzków, coś wymyślasz Moze zmien fryzure:) a nie jakies polki itp Fryzura wiele daje:) Ponadto masz sie usmiechac nie do lustra a do oczu, w ktorych widzisz, ze jestes piekna/y:)

Gość beata1234
mam proste dlugie wlosy, takie ktore wyszczuplaja twarz niby . Jak mi ktos po prostu wspomni i moim nosie i ploiczkach ze sa wielkie to mam ochote strzelic sobie w leb, co mam zrobic juz tak mam. Nie uwazacie, ze czasem jest warto cos zrobic ze soba, zmienic ten stan?? zmaiast wmawiac ze sie sobie podobam ?? Pewnie sie tutaj wypowiadaja ludzie ladni wiec nie maja pojecia co to znaczy czuc si enieatrakcyjnie

Jka masz rpste to czesz do tyłu - kucyk to złagodiz nosek i policzki:) jacy ładni, normalni ładnosc to efekt doboru fryzury, usmiechu i stroju )

Gość beata1234
do Przegraliście Życie jak chciales mi dogryzc ci sie nie udalo :P

On już przegrał, dlatego tak napisał. Ja wyglądam nieszczególnie ale mi to nie przeszkadza. Może dlatego, że jestem facetem. :P

Gość beata1234
no wlasnie u kobieto ma to wieksze znaczenie jednak :/

Gość beata1234
Nie rozchodzi sie tu tylko o samo niezadowoleniae z wygladu. To sie wiaze z wieloma innymi sprawami. z tym zwiazana jest moja niesmialosc, mam mniemanie o sobie jakie mam i sie nie wychylam, przez to wiele trace. Czasem sie boje odezwac, pojsc cos zalatwic bo ciagle po glowie mi chodzi mysl, kobieto zamknij sie jak ty wygladasz. bledne kolo :(

Gość beata1234
raczej nie, wole zachowac anonimowosc

Ale macie problemy :) czy nie lepiej lepiej się odżywiać i luźne buty nosić oraz nie szukać sobie problemów ?